تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.

انتقاد واعظ از خرید لباس آدیداس برای تیم‌ملی

قائم مقام سابق سازمان تربیت بدنی گفت: به فوتبال ایران در سال گذشته نمره قبولی نمی‌دهم.

کد خبر: ۲۲۸۶۱
۱۰:۱۵ - ۰۳ فروردين ۱۳۹۸

دیدارنیوز- امیررضا واعظ آشتیانی ‌درخصوص ارزیابی‌اش از وضعیت فوتبال ایران در سال ۹۷ گفت: در ابتدا باید بگویم که بد نیست فدراسیون فوتبال گزارشی از عملکرد این فدراسیون در سال ۹۷ به افکار عمومی بدهد و مثلاً توضیح بدهد که از بابت حضور در جام جهانی چقدر درآمدزایی کرده است.

وی افزود: این‌که همه کشورها برای صعود به جام جهانی برنامه‌ریزی می‌کنند و آن‌ها هم از بابت این صعود پول می‌گیرند واقعیتی انکارناپذیر است. ولی این‌که آیا از بابت درآمدزایی حضور در جام جهانی کارهای دیگری برای بخش‌های مهم فوتبال صورت گرفته یا نه، مهم است.

قائم مقام سابق سازمان تربیت بدنی گفت: به طور مثال فدراسیون فوتبال لباس آدیداس را برای جام جهانی خریداری کرد که این یک اتفاق نادر محسوب می‌شود و با این اتفاق مشخص شد فضای فکری ورزش ما اصلا حرفه‌ای نیست.

آشتیانی افزود: این‌که فدراسیون فقط پول را از جیب دولت هزینه کند اصلا قابل توجیه نیست و اینها مشخص می‌کند که فدراسیون فوتبال استاد هزینه کردن است. اگر به لیگ ما هم دقت کنید، متوجه می‌شوید که درآمدزایی چگونه است. جالب است در اظهارنظرها می‌شنوم که آقایان می‌گویند ۷۰ درصد هزینه باشگاه‌ها پیرامون حق پخش تلویزیونی است. ولی من نمی‌دانم این عدد ۷۰ درصد از کجا آمده است. حتی در ایتالیا و اسپانیا هم این عدد متفاوت است. حال این سوال به وجود می‌آید، دوستانی که می‌گویند ۷۰ درصد حق پخش تلویزیونی به باشگاه‌ها پرداخت نمی‌شود، آیا ۳۰ درصد بقیه را خودشان درآمدزایی می‌کنند؟ وقتی در لیگ قهرمانان یک باشگاه بلیت‌ها را مجانی اعلام می‌کند یا به تماشاگران تخفیف می‌دهد کجای این کار حرفه‌ای است.

وی با اشاره به حضور تیم ملی در جام ملت‌های آسیا گفت: فدراسیون در مورد درآمدزایی از جام ملت‌های آسیایی هم توضیح بدهد بد نیست. من همه صحبت‌هایم را از جنبه اقتصادی می‌گویم و مباحث فنی را به عهده کارشناسان اهل فن می‌گذارم. وقتی در جامعه امروز کشور مدیرانی که سابقه اجرایی موفق نداشته‌اند متولی می‌شوند نباید ادعایی داشته باشیم. کسی که می‌گوید ۳۵ سال در ورزش هستم، یعنی ۳۵ سال وقت تلف کرده است. قدمت حتماً عامل موفقیت نیست.

آشتیانی در پاسخ به این سوال که چه نمره‌ای به فوتبال ایران در سال ۹۷ می‌دهد، گفت: اگر از لحاظ مدیریتی سوال کنید که من نمره قبولی نمی‌دهم و معتقدم از این لحاظ مردود هستیم، اما از لحاظ فنی نمی‌توانم صحبتی داشته باشم. وی با اشاره به حضور تیم ملی در جام جهانی گفت: حضور ما در جام جهانی موجه‌تر از جام ملت‌های آسیا بود. ما با تیم‌های بزرگی بازی کردیم و فکر می‌کنم در کل حضور در جام جهانی بد نبود. اما در جام ملت‌های آسیا باید بهتر عمل می‌کردیم.

وی در پایان صحبت‌های خود تأکید کرد: من فکر می‌کنم مجمع فدراسیون فوتبال بدهکار مردم ایران است و تعدادی از مدیران ناتوان در این مجمع وجود دارند. البته بخشی از آن‌ها هم تربیت‌شده همین فوتبال هستند و نباید انتظار زیادی از آن‌ها داشت. از سوی دیگر وزارت خوب بازی مجمع فدراسیون فوتبال را می‌خورد و آن‌ها تا امروز درگیر بازی افراد در مجمع بوده‌اند.

منبع: فارس
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور