تیتر امروز

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه تنگنا با محمدحسین بنی اسدی،دبیرکل نهضت آزادی ایران

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت

محمدحسین بنی اسدی، دبیرکل نهضت آزادی مهمان یکی دیگر از برنامه‌های تنگنا بود. او تاکید می‌کند که آیت الله خمینی با نخست وزیری بنی‌صدر مشکلی نداشت، اما خلخالی و ربانی شیرازی مخالفت کردند.
کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست
در گفتگوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست

باید ابتکار عمل رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی مذاکرات را در دست بگیریم. نکته‌ای که مقامات ما باید به آن توجه داشته باشند، این است که دیپلماسی پنهان با ترامپ، معنی نخواهد داشت.
مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

سفر بدون بازگشت ۱۰۳۴ نفر در نوروز ۹۷

در پایان نوروز ۹۷ خبر آمد ۱۰۳۴ نفر در تصادفات رانندگی جان خود را از دست داده‌اند و این یعنی روزانه به‌طور میانگین ۵۱ نفر روانه سفرهایی شده‌اند که بازگشتی نداشته است.

کد خبر: ۲۲۸۲۳
۱۲:۵۳ - ۰۲ فروردين ۱۳۹۸

دیدارنیوز- طرح نوروزی سال ۹۷ از ۲۵ اسفندماه سال ۹۶ آغاز شد و تا ۱۵ فروردین ماه ۹۷ ادامه یافت. در نوروز ۹۷ تعداد سفرها در مقایسه با مدت مشابه سال قبل افزایش داشت و تعداد خودروهای شماره‌گذاری شده و افراد دارای گواهینامه نیز رشدی نسبی پیدا کرد اما آمار جانباختگان تصادفات رانندگی با شتاب بیشتری در مقایسه با سال‌های قبل زیاد شد و آنطور که سازمان پزشکی قانونی به ایسنا اعلام کرده از ۸۷۴ کشته در نوروز ۹۶ به ۱۰۳۴ نفر در نوروز ۹۷ رسید.

افزایش ۱۶۰ نفری قربانیان حوادث رانندگی در نوروز ۹۷ در مقایسه با نوروز ۹۶ درحالی رخ داد که از حدود یک دهه قبل همواره شمار قربانیان حوادث رانندگی در طول طرح نوروزی با شیب آرامی روبه کاهش بوده است و به همین دلیل نیز این افزایش از سوی بسیاری از کارشناسان ترافیکی به منزله زنگ خطری برای افزایش قربانیان حوادث رانندگی در نوروز ۹۸ قلمداد می‌شود.

چهار دلیل مرگبار تصادفات رانندگی

سردار محمدحسین حمیدی - فرمانده پلیس راه کشور- در این باره به ایسنا گفت: بررسی علل وقوع بسیاری از این حوادث نشان می‌دهد که بیش از ۷۵ درصد تصادفات در ایام نوروز ۹۷ به دلیل بی‌توجهی به جلو، خستگی و خواب آلودگی و سرعت و سبقت غیرمجاز رخ داده است.

وی با بیان اینکه تمام این موارد قابل پیشگیری بوده است، اظهارکرد: از رانندگان می‌خواهم که با دقت کافی به مسیر مقابل رانندگی کنند، طول سفر را نیز بخشی از سفر بدانند و به ازای هر دو ساعت رانندگی حداقل ۱۵ دقیقه استراحت کنند سپس مسیر خود را ادامه دهند. همچنین با توجه به اینکه تصادفات رانندگی مرگبار در ۳۰ کیلومتری شهرها افزایش داشته است، رانندگان توجه داشته باشند که در مبادی ورودی شهرها و نزدیکی مقصد با دقت بیشتری رانندگی کنند.

رانندگی بهتر با «بهرفت»

شهاب الدین صابونچی - رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر کشور - نیز با اشاره به این آمار گفت: با هدف کاهش تصادفات در ایام نوروز امسال نیز کمپین «بهرفت» را اجرا کردیم  البته در نظر داریم تا این کمپین در طول سال نیز ادامه داشته باشد. سازمان جوانان جمعیت هلال احمر در ارتباط با اعضای کمپین بهرفت در راستای کاهش خسارات ناشی از این حوادث اقدام کند.

وی با بیان اینکه اعضای کمپین بهرفت با امضای میثاق نامه‌ای ملزم به رعایت یک سری موارد و نکات ایمنی و اصلاح رفتار ترافیکی خود می‌شوند،اظهارکرد: رعایت سرعت مجاز، خودداری از سبقت غیرمجاز، بستن کمربند ایمنی، استفاده نکردن از تلفن همراه حین رانندگی و توقف و استراحت در مسیر هنگام خستگی و خواب آلودگی از جمله مواردیست که اعضای این کمپین متعهد به انجام آن خواهند شد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی