تیتر امروز

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

ترکی: بیشتر قهرمانی‌های قلعه‌نویی با اشتباهات داوری بود

پیشسکوت داوری فوتبال ایران به مصاحبه قلعه‌نویی و انتقاد علیه بعضی از داوران فوتبال ایران واکنش نشان داد.

کد خبر: ۲۲۵۵۶
۱۴:۵۵ - ۲۵ اسفند ۱۳۹۷

دیدارنیوز - محسن ترکی داور سابق فوتبال ایران و پیشکسوت این حوزه درباره صحبت‌های قلعه‌نویی و انتقاد از او در زمان داوری‌اش گفت: متأسفانه این موضوع باب شده است. البته این آقا دوره فوتبالی‌اش در حال اتمام است اما هنوز همان رویه‌های سابقش را دارد.

وی ادامه داد: او تا چند وقت پیش می‌گفت دست‌های پشت پرده نمی‌گذارند قهرمان شود و حالا بهانه‌هایش شده است داوری. به نظر من بهتر است به جای این حرف‌ها خودش را به روز کند و شیوه‌های جدید مربیگری را یاد بگیرد. فکر نمی‌کنم هواداران فهیم سپاهان هم قهرمانی با این شیوه را بپسندند. همیشه وقتی به انتهای سال و فصل نزدیک می‌شویم این حرف‌ها گفته می‌شود.

ترکی اضافه کرد: ما داوران فهیمی داریم که به این حرف‌ها توجه نمی‌کنند زیرا برخی می‌خواهند با چنین صحبت‌هایی فقط فشار را روی داوران بیشتر کنند.

این پیشکسوت داوری درباره حمایت داوران دیگر از او، علیرضا فغانی، هدایت ممبینی و اشکان خورشیدی تصریح کرد: ما سعی کردیم صادقانه قضاوت کنیم اما اشتباهاتی هم داشتیم. اکنون به کمک تکنولوژی هم اشتباهات داوری به صفر نرسیده و اشتباهاتی وجود دارد. شیوه‌های آن‌ها منسوخ شده و به دنبال آوردن بهانه برای نتیجه نگرفتن هستند. یک زمانی مورینیو هم در این فضاها بود ولی اصلاح شد.

او ادامه داد: مقصر اصلی مدیران ما هستند که پاسخی نمی‌دهند و می‌گذارند این آقایان هر حرفی دلشان می‌خواهد بزنند. این‌ها یکسری حرف‌های صد من یک غاز است که ما به آن‌ها عادت داریم. من به قلعه‌نویی ثابت می‌کنم در همان سال‌هایی که می‌گوید از داوری ضرر دیده، خیلی بیشتر سود کرده است و بسیاری از قهرمانی‌های این آقا به کمک همین اشتباهات داوری به دست آمده است. من می‌توانم این موضوع را اثبات کنم. به هر حال او دنبال بهانه است و الان بهترین بهانه برای او داوری است.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر