تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

موحدی کرمانی: روحانی به مجمع و قانون اساسی بی‌لطفی کرد

آیت‌الله محمدعلی موحدی کرمانی، رئیس شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز با بیان اینکه انتظار نداشتیم روحانی تعبیر «۱۰، ۲۰ نفر» را در مورد مجمع تشخیص بگوید، گفت: رئیس‌جمهور موظف است به قانون اساسی عمل کند.

کد خبر: ۲۱۸۰۴
۱۱:۱۴ - ۱۳ اسفند ۱۳۹۷

دیدارنیوز - آیت‌الله محمدعلی موحدی کرمانی،‌ رئیس شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز در پاسخ به سوالی درخصوص هدف یک جریان سیاسی در حمله به نیروهای انقلابی، بیان کرد: آنهایی که امروز علیه نیروهای انقلابی فعالیت می‌کنند و مخالف سپردن سکان اداره کشور به جوانان انقلابی هستند، بدانند که باید تابع ولی فقیه باشند.کسانی که در به کارگیری نیروهای انقلابی کارشکنی می‌کنند، نسبت به مشکلات موجود در کشور مقصر هستند.
 
رئیس شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز در واکنش به کسانی که ادعای پیروی از رهبری را دارند اما نیروهای انقلابی را تندرو و افراطی می‌نامند، تاکید کرد: خیلی‌ها هستند که ادعای پیروی از ولایت فقیه و رهبری را دارند، در طول تاریخ هم برخی افراد ادعاهای زیادی داشتند، اما مساله‌دار بودند. نباید به این افراد اعتنا کرد.
 
هنوز برای فعال شدن در شورای وحدت اصولگرایان تصمیمی نگرفته‌ام
 
آیت‌الله موحدی کرمانی در ادامه در پاسخ به این سوال که آیا قرار است شما در سال آینده محور ائتلاف و وحدت اصولگرایان باشید؟، گفت: هنوز برای فعال شدن در شورای وحدت اصولگرایان تصمیمی نگرفته‌ام. در جلسات اصولگرایان فعلاً بحث انتخابات مجلس مطرح نشده است، البته دیداری را با اصولگرایان داشته‌ایم اما اینکه من شخصاً بخواهم مثل گذشته در این زمینه فعال باشم، هنوز تصمیمی نگرفته‌ام.
 
رئیس شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز با بیان اینکه در جلسات وحدت فعلاً مسائل انتخاباتی به بحث گذاشته نشده است، گفت: جلساتی را با برخی اصولگرایان برگزار کرده‌ایم ولی هنوز برای ورود جدی به مساله انتخابات کمر نبسته‌ایم.
 
وی در ادامه در پاسخ به سوالی درخصوص اظهارات اخیر رئیس‌جمهور درباره مجمع تشخیص مصلحت نظام، اظهار کرد: من خیلی از سخنان آقای رئیس‌جمهور تعجب می‌کنم، ایشان بی‌لطفی کردند. رئیس‌جمهور قانون اساسی را می‌شناسد و وظیفه دارد به قانون عمل کند.
منبع: اعتماد
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر