تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

ترکیه: در بازسازی عراق مشارکت می‌کنیم

وزیر خارجه ترکیه با اشاره به اینکه کشورش نقش مهمی در بازسازی عراق ایفا خواهد کرد، اعلام کرد آنکارا قصد دارد گذرگاه مرزی جدیدی را با عراق افتتاح کند.

کد خبر: ۲۱۶۵۲
۱۳:۴۳ - ۱۱ اسفند ۱۳۹۷

دیدارنیوز - مولود چاووش اوغلو، وزیر خارجه ترکیه در دیداری که با نمایندگان نهادهای جامعه مدنی داشت، با اشاره به اینکه ترکیه نقش مهمی در بازسازی‌های عراق ایفا خواهد کرد و نیز تعهد این کشور در کنفرانس کویت برای اختصاص پنج میلیارد دلار به بازسازی‌ عراق، از آمادگی کشورش را برای به اشتراک گذاشتن تجربیات خود با عراق خبر داد.

چاووش اوغلو اظهار کرد: عراق از پتانسیل‌هایی برخوردار است که می‌تواند آن را به گزینه‌ای برای افزایش معاملات تجاری با ترکیه تبدیل کرده و حجم معاملات دو کشور را از ۱۰ میلیارد دلار کنونی به ۱۰۰ میلیارد دلار افزایش دهد.

وزیر خارجه ترکیه در ادامه گفت که کشورش قصد دارد گذرگاه مرزی جدیدی با عراق را در نزدیکی روستای "اوفاکوی" در استان "شرناق" واقع در جنوب شرق این کشور افتتاح کند.

او افزود: این گذرگاه حدود هفت کیلومتر با مثلث مرزی ترکیه-عراق-سوریه فاصله دارد.

کویت در فوریه گذشته میزبان کنفرانس حامیان مالی بازسازی‌ در عراق بود، در این کنفرانس عراق از سرمایه‌گذاران و حامیان مالی تعهداتی به مبلغ ۳۰ میلیارد دلار برای بازسازی‌ در این کشور دریافت کرد.

چاووش اوغلو در ادامه به مساله گردشگری ترکیه پرداخت و پیش‌بینی کرد، تعداد گردشگران این کشور تا سال ۲۰۲۳ به حدود ۶۰ میلیون تن خواهد رسید.

او همچنین تقویت گردشگری پزشکی ترکیه را خواستار شد و پیش‌بینی کرد درآمد این بخش در سال جاری میلادی به حدود ۵۰ میلیارد دلار برسد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر