تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...

هاشم‌زایی: بسته شدن در حسینیه ارشاد برای همسر دکتر شریعتی خودجوش نبود

یک عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس تأکید کرد: نه‌تنها سوءنیت در خصوص بسته شدن درهای حسینیه ارشاد برای تشییع مرحوم خانم شریعت وجود داشت بلکه این کار دستوری است. این گروه‌ها که احتمالاً خود را فراقانونی می‌دانند از جاهایی دستور می‌گیرند اما نمی‌دانم چرا با این افراد برخورد نمی‌شود.

کد خبر: ۲۱۰۶۳
۱۰:۳۵ - ۰۲ اسفند ۱۳۹۷

دیدارنیوز - عبدالرضا هاشم‌زایی، نماینده تهران و عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار اعتمادآنلاین با اشاره به حواشی ایجادشده برای تشییع پیکر پوران شریعت رضوی، گفت: من این اقدامات را خودسرانه نمی‌دانم، این افراد با تفکر دکتر شریعتی مشکل و زاویه داشتند.
 
او ادامه داد: کشور نباید یک دولت بیشتر داشته باشد اما زمانی که وزارت ارشاد اسلامی به یک فیلم برای اکران مجوز می‌دهد و این فیلم در تهران اکران می‌شود در کاشان به آن حمله می‌کنند و آن را می‌بندند. مگر کشور ملوک‌الطوایفی اداره می‌شود؟
 
این نماینده مجلس تأکید کرد: داستان بسته شدن درهای حسینه ارشاد برای تشییع مرحوم خانم شریعت‌رضوی خودجوش نیست. اگر سلسله‌وار به موضوع نگاه کنیم همان افرادی که سخنرانی آقای لاریجانی را به‌عنوان یک اصولگرا و رئیس یک قوه کنسل می‌کنند- درصورتی که 22 بهمن محل تسویه‌حساب گروه‌ها و جناح‌ها نیست- این اقدامات را هم انجام می‌دهند. همه این موارد از یک محفل دستور می‌گیرند و سازمان‌دهی شده است، از جمله بستن حسینیه ارشاد.
 
هاشم‌زایی گفت: نه‌تنها سوءنیت در خصوص بسته شدن درهای حسینیه ارشاد برای تشییع مرحوم خانم شریعت وجود داشت بلکه این کار دستوری است. این گروه‌ها که احتمالاً خود را فراقانونی می‌دانند از جاهایی دستور می‌گیرند اما نمی‌دانم چرا با این افراد برخورد نمی‌شود.
 
او ادامه داد: نمی‌خواهم بگویم افرادی که این اقدامات را انجام می‌دهند خودشان عامل سرویس‌های خارجی هستند اما سرویس‌های امنیتی خارجی در به وجود آوردن این‌ها تأثیر دارند و نیروهای امنیتی ما باید این نفوذی‌ها را در خانه بگیرند.
 
این عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی در خصوص اینکه آیا مجلس در این خصوص می‌تواند اقدامی انجام دهد یا نه گفت: اگر مجلس در رأس امور باشد باید مواخذه کند اما در حال حاضر از مجلس جز اینکه چند نفر مانند من مصاحبه یا نطق کنند کار دیگری ساخته نیست.
منبع: اعتماد
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان