تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

نقدی: حمله تروریستی خاش متصل به آمریکا بود

معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: عملیات تروریستی سیستان و بلوچستان جریان طبیعی نیست و متصل به سازمان‌های جاسوسی رژیم صهیونیستی، آمریکا، انگلیس و دنباله‌های منطقه‌ای آن‌ها است.

کد خبر: ۲۰۹۱۳
۱۲:۳۳ - ۳۰ بهمن ۱۳۹۷

دیدارنیوز -  سردار محمدرضا نقدی در آیین گرامیداشت شهدای ترور منطقه کاشان، اظهار کرد: در برابر فشار نفوذی‌هایی که گرانی در زندگی معیشتی مردم ایجاد می‌کنند تا آن‌ها تسلیم سلطه گران شوند، ملت ایران با صلابت ایستاده و از آرمان‌هایش دفاع می‌کند. ملت ولایتمدار ایران اسلامی آموزش دیده مکتب ولایت فقیه با روحیه و اندیشه بسیجی هستند که در طول تاریخ در مکتب اهل بیت (ع) رشد یافته‌اند.
 
وی تصریح کرد: ملت ایران هرگز با اسلحه، بمب و ترور تسلیم دشمن نشده و از آرمان‌های والای انقلاب اسلامی و شهیدان گلگون کفن عقب نشینی نخواهد کرد، هوشیاری و بصیرت مردم ایران با حضور در راهپیمایی یوم‌الله 22 بهمن با وجود گرانی و جنگ روانی دشمن و فشارهای اقتصادی جهان را شگفت‌زده کرد.

نقدی با اشاره به حادثه تروریستی سیستان و بلوچستان تأکید کرد: شهیدان مدافع حریم امنیت خالصانه جوانی خود را وقف حاکمیت دین خدا، دفع اشرار و دفاع از نظام اسلامی کردند و آسایش و امنیت زندگی امروز مرهون جان‌فشانی‌های آن‌ها است.

معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه پاسداران، تصریح کرد: عملیات تروریستی سیستان و بلوچستان جریان طبیعی نیست و متصل به سازمان‌های جاسوسی رژیم صهیونیستی، آمریکا، انگلیس و دنباله‌های منطقه‌ای آن‌ها است و به علت امنیتی که برای تروریست‌ها در کشورهای همسایه ایجاد شده دست به این اعمال دست می‌زنند.

وی با اشاره به حمایت سازمان‌های جاسوسی آمریکا، رژیم صهیونیستی و نوکرهای جنایتکار آنان در کشورهای منطقه با بهره‌گیری از ماهواره و پهپاد، افزود: هنگامی که این حمایت‌ها وجود داشته باشد، تروریست‌ها دیگر دغدغه اسلحه، پول، اطلاعات و مهمات ندارند.

نقدی تصریح کرد: کشورهای منطقه هم دارای نیروهای امنیتی و پلیس هستند، اما با کمک سازمان‌های جاسوسی دست تروریست‌ها را باز گذاشتند و کسانی هم که در داخل کشور به صورت غیرمستقیم بین شیعه و سنی اختلاف می‌اندازند، با این اعمال افراد را برای اهداف خبیث دشمن آماده می‌کنند.

به گزارش ایسنا، در حادثه تروریستی جاده خاش- زاهدان، که منجر به شهادت 27 نفر از مرزبانان شد که سید ابوالفضل موسوی، ثارالله موسوی، میثم عبدالله زاده، و ابراهیم صیادی از جمله شهدای منطقه کاشان بودند.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر