تیتر امروز

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

نوبخت: تصویب نشدن FATF واردات و مبادلات ارزی را سخت تر می کند

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: اگر کشورهای دوست نیز با ایران مبادلات ارزی نداشته باشند، شرایط درخصوص واردات و پرداخت ها سخت تر می شود.

کد خبر: ۲۰۶۸۷
۱۳:۰۳ - ۲۷ بهمن ۱۳۹۷

دیدارنیوز - رییس سازمان برنامه و بودجه، گفت: برخی کشورهای دوست ایران اعلام کرده اند که اگر ایران از FATF خارج شود، نمی توانند مبادلات ارزی با ایران انجام دهند.

محمدباقر نوبخت درباره نشست امروز مجمع تشخیص مصلحت نظام برای بررسی لوایح مرتبط  با FATF گفت: در شرایط کنونی، کشور برای جابجایی پول با مشکلاتی روبرو است و جز برخی کشورها، مابقی در این زمینه با ایران همکاری نداشته اند و حتی برخی کشورهای دوست نیز اعلام کرده اند که اگر ایران از FATF خارج شود، نمی توانند مبادلات ارزی با ایران انجام دهند.

رئیس سازمان برنامه و بودجه افزود:اگر کشورهای دوست نیز با ایران مبادلات ارزی نداشته باشند، شرایط درخصوص واردات و پرداخت ها سخت تر می شود.




منبع: جماران
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد