تیتر امروز

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
فناوری ایران؛

یونیسف به استارتاپ‌های ایرانی تسهیلات می‌دهد

صندوق نوآوری جهانی یونیسف از سرمایه‌گذاری بذری تا سقف ۱۰۰ هزار دلار در استارتاپ‌هایی خبر داد که در جهت ارتقای زندگی انسان‌ها تلاش می‌کنند.

کد خبر: ۲۰۵۵۱
۱۶:۲۰ - ۲۴ بهمن ۱۳۹۷

دیدارنیوزـ محمدجعفر نعناکار، مدیرکل حقوقی سازمان فناوری اطلاعات از سرمایه‌گذاری صندوق نوآوری جهانی یونیسف در تمامی کشور‌هایی خبر داد که این سازمان در آن‌ها برنامه‌ی کشوری دارد. این صندوق روی طرح کسب‌وکار‌های نوپایی سرمایه‌گذاری می‌کند که در جهت ارتقای زندگی انسان‌ها و در زمینه‌های علم داده،  یادگیری ماشین،  هوش مصنوعی و راه‌حل‌های فن‌آورانه‌ی مشابه فعالیت می‌کنند. وی گفت:

صندوق نوآوری یونیسف پیوسته روی طرح‌هایی که بر زندگی بشر تأثیر می‌گذارد سرمایه‌گذاری‌هایی انجام می‌دهد. امسال نیز قرار است این صندوق روی طرح کسب‌وکارهای نوپایی که در زمینه‌هایی مانند علم داده، یادگیری ماشینی، هوش مصنوعی و راه‌حل‌های فناورانه مشابه فعالیت می‌کنند تا سقف ۱۰۰ هزار دلار و تا مرحله‌ی بذری سرمایه‌گذاری کند.

unicef

نعناکار همچنین تأکید کرد استارتاپ‌هایی با داشتن ایده‌های مشابه در حوزه‌های کشاورزی، آب‌وهوا و به ویژه حل مسائل بحران کم‌آبی و یا آموزش برای کودکان نیز امکان ثبت‌نام و برخورداری از این فرصت را دارا هستند. وی همچنین تأکید کرد سقف کمک مالی ۱۰۰ هزار دلار بوده و به این معنا نیست که هر استارتاپ سهمیه‌ی ۱۰۰ هزار دلاری دریافت خواهد کرد. وی در مورد نقش سازمان فناوری اطلاعات در مراحل ثبت‌نام استارتاپ‌های ایرانی گفت:

متأسفانه این فراخوان به سازمان دیر اعلام شد و تنها کاری که در این بین ما توانستیم انجام دهیم اطلاع‌رسانی است. اما ما این آمادگی را داریم که بعد از ۹ اسفند و با پایان زمان ثبت‌نام شرکت‌ها در این فرخوان، امکان صحت‌سنجی اطلاعات شرکت‌های استارت‌آپی و پشتیبانی از اطلاعات و داده‌ها را برای صندوق نوآوری یونیسف فراهم کنیم.

براساس اظهارت او شرکت‌های استارتاپی ایرانی تا ۹ اسفند می‌توانند نسبت به ثبت‌نام در صندوق نوآوری یونیسف اقدام کرده و جزئیات بیشتر آن را از طریق این لینک مطالعه کنند.
 
منبع: پیوست
ارسال نظرات
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
پرطرفدارترین ها