تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

فلاحت‌پیشه: اسناد بی بی سی درباره حمایت آمریکا از صدام بخش کوچکی از واقعیات جنگ است

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اسناد اخیر بی بی سی درباره حمایت‌های آمریکا از عراق در دوران جنگ تحمیلی را بخش کوچکی از واقعیات جنگ دانست و گفت که این اسناد نشان می‌دهد کشورهای اروپایی، آمریکا را متهم اصلی کش‌دار کردن بحران‌های منطقه‌ای می‌دانند و کماکان هم این اختلافات وجود دارد.

کد خبر: ۲۰۰۱۵
۰۹:۲۱ - ۱۶ بهمن ۱۳۹۷

دیدارنیوز - حشمت الله فلاحت پیشه  در واکنش به انتشار اسنادی از وزارتخانه‌های دفاع و خارجه انگلیس مربوط به بازگویی گوشه‌ای از مذاکرات محرمانه دولت‌های وقت بریتانیا و آمریکا درباره جنگ ایران و عراق از سوی بی بی سی گفت: این تنها بخش کوچکی از اسناد حمایت کشورهای غربی از صدام است؛ در دوران جنگ ۳۶ کشور از صدام برای جنگ علیه ایران در حوزه‌های مختلف پشتیبانی کردند که از جمله آن می‌توان به حمایت ۳۵۰ شرکت غربی و ۷۰ شرکت آمریکایی برای کمک به مجهز کردن صدام به سلاح شیمیایی اشاره کرد.

وی با بیان اینکه «این اسناد بخش کوچکی از واقعیات جنگ است و بخش اعظمی از آن نشان داده نشده است» افزود: البته این اسناد نشان می‌دهد که کشورهای اروپایی، آمریکا را متهم اصلی کش دار کردن بحران‌های منطقه‌ای می‌دانند و کماکان این اختلافات وجود دارد.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در پایان در توضیح دلیل انتشار این اسناد در این مقطع زمانی گفت: با توجه به چهل سالگی انقلاب اسلامی و ایام دهه فجر و همچنین اختلافات اخیر ایران و آمریکا و اروپا بی بی سی خواسته تنها کار رسانه‌ای انجام دهد.

شبکه بی‌بی‌سی با انتشار اسنادی که آن را محرمانه و متعلق به وزارتخانه‌های خارجه و دفاع این کشور عنوان کرده، به بازگویی گوشه‌ای از مذاکرات محرمانه دولت‌های وقت بریتانیا و آمریکا درباره جنگ ایران و عراق پرداخته و مدعی شده است که این دو کشور همواره درباره مسائل مربوط به ایران با هم اختلاف داشته‌اند.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر