تیتر امروز

آژیر خطر در اسرائیل/ فعال‌شدن پدافند در تهران/ ترور احمدی‌نژاد تکذیب شد/ انهدام پهپاد در قم
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل (بروز رسانی می‌شود)

آژیر خطر در اسرائیل/ فعال‌شدن پدافند در تهران/ ترور احمدی‌نژاد تکذیب شد/ انهدام پهپاد در قم

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
"دیدارنیوز" به بررسی ادعای جدید در مورد فیلترینگ اینستاگرام می پردازد؛

نوروزی: فیلترینگ مغایر با حقوق اساسی ملت است

News Image Lead

از نظر حقوقی، فیلترینگ یعنی سانسور و وقتی اجازه فیلترینگ داده می‌شود، درواقع اجازه سانسور داده شده است؛ در حالی که سانسور مغایر با ابتدایی‌ترین حقوق اولیه انسانی و در نظام حقوقی ایران؛ ممنوع و خلاف حقوق اساسی ملت است

کد خبر: ۱۹۷۳۹
۱۲:۴۳ - ۱۱ بهمن ۱۳۹۷

دیدارنیوز ـ جواد کریمی‌قدوسی در خصوص فیلترینگ اینستاگرام بیان کرده است که «جهرمی به من گفت به‌زودی اینستاگرام را فیلتر می‌کنیم». در این خصوص و برای بررسی بحث حقوقی فیلترینگ با «کامبیز نوروزی» حقوقدان و روزنامه‌نگار به گفت‌وگو پرداخته‌ایم. وی در خصوص ادعای کریمی قدوسی به دیدارنیوز گفت: « بعضی از افراد می‌خواهند با این بیانات، خود را مطرح کنند، نباید به چنین حرف‌هایی بها داد».

 

نوروزی گفت: «از نظر حقوقی، فیلترینگ یعنی سانسور و وقتی اجازه فیلترینگ داده می شود، درواقع اجازه سانسور داده شده است؛ در حالی که سانسور مغایر با ابتدایی ترین حقوق اولیه انسانی و در نظام حقوقی ایران؛ ممنوع و خلاف حقوق اساسی ملت است».

 

این حقوقدان بیان کرد: «شاید نزدیک به دو دهه است که سانسور اینترنتی در ایران دنبال می شود اما هیچگاه نتیجه بخش نبوده است».

 

نوروزی تصریح کرد: «این شیوه سیاستگذاری، جز وهن مقررات نیست. وقتی مقرراتی وضع می شود که هیچگاه عملی نمی شود موجب وهن نظام تقنینی می شود و واقعیت این است که چه فضای مجازی و پیام رسان ها را دوست داشته باشیم یا نه، امکان بستن آنها وجود ندارد و عملا سانسور، سیاست شکست خورده ای است».

 

نوروزی تصریح کرد: «مشکل اساسی ما در مورد موضوعات محیط وب، کمبود قانون نیست بلکه مربوط به نظریه حقوقی است زیرا این محیط، ویژگی های کاملا متفاوتی نسبت به فضای واقعی دارد و با دیدگاه‌های کلاسیک حقوقی نمی‌توان درباره آن گفت‌وگو کرد».

 

وی گفت: «محیط وب بسیار متنوع است و انواع پیام‌رسان‌ها، سایت‌ها و شبکه های اجتماعی با کاربری های بسیار مختلف وجود دارد، اما متاسفانه با این فضا کاملا سطحی و سیاست زده برخورد می شود.»

 

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد