تیتر امروز

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...

لیست بلندبالای رژیم صهیونیستی از اسامی رهبران حماس که در معرض ترور هستند

یک سایت عبری زبان لیست اسامی تعدادی از رهبران نظامی حماس را منتشر کرد که تحت تعقیب اسرائیل هستند و در معرض تهدید ترور قرار دارند.

کد خبر: ۱۹۷۲
۱۲:۲۳ - ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۷

دیدارنیوز - روزنامه فرامنطقه‌ای الشرق الاوسط به نقل از سایت عبری زبان "ریشت" نوشت، در رأس این لیست محمد الضیف، فرمانده کل گردان‌های عزالدین قسام، شاخه نظامی حماس قرار دارد. وی چندین بار از عملیات ترور جان سالم به در برده است. آخرین عملیات ترور وی طی تجاوز اخیر اسرائیل به غزه در سال ۲۰۱۴ بود که در این عملیات همسر و پسرش شهید شدند.

این سایت اعلام کرد که به رغم زخمی شدن الضیف در عملیات‌های متعدد ترور وی همچنان مرجع نظامی اصلی حماس محسوب می‌شود و گردان‌های قسام را اداره می‌کند.

دومین فرمانده حماس که در لیست ترور قرار دارد مروان عیسی، معاون فرمانده کل القسام است. عیسی از مؤسسان این گروه و از کسانی است که در طرح تونل‌ها مشارکت داشته و در ارتباط میان این گروه و تأسیس یگان جدید کماندوها برای قسام نقش داشته است.

سومین فرمانده احمد الغندور، مسؤول گردان شمال نوار غزه در قسام است. وی مسؤول اداره درگیری‌های اخیر با ارتش اسرائیل است و بارها از تلاش برای ترور جان سالم به در برده است. او کسی است که اسرائیلی‌ها او را مسؤول اسارت گلعاد شلیط، سرباز اسرائیلی در سال ۲۰۰۶ می‌دانند و از معدود افرادی است که به رغم ترور تمامی افرادی که در عملیات اسارت نقش داشتند، همچنان زنده است.

چهارم نفر این لیست ایمن نوفل، فرمانده گردان قسام در مرکز نوار غزه است که مسؤول عملیات جنگی و برنامه‌ریزی است. رائد سعد علی پنجمین نفر در لیست ترورهاست که شاباک او را مسؤول ارتقای دقت موشک‌ها با کمک عناصر ترکیه‌ای می‌داند.

این لیست همچنین شامل محمد سنوار، فرمانده گردان خان‌یونس در قسام است که شش بار از ترور جان سالم به در برده و قبلا در اسرائیل بازداشت شده بود. او برادر یحیی سنوار، رهبر حماس در نوار غزه است.

این لیست همچنین شامل رهبران دیگری از جمله ایمن منصور، احمد حموده و عیاد الشنباری، مسؤولان مناطق جبالیا، بیت لاهیا و بیت حانون و فرمانده منطقه رفح است که ارتش اسرائیل از طریق یک تک تیرانداز اسرائیلی طی مشارکتش در راهپیمایی بازگشت او را شناسایی کرد.

در عین حال این لیست شامل عماد عقل، مسؤول تجهیز گردان‌ها به مواد منفجره و آموزش نیروها برای استفاده از آن است. منزل وی چندین بار مورد هدف قرار گرفته است.

ایمن صیام، مسؤول سامانه موشکی قسام نیز جزو این لیست است که وی قبلا از تلاش برای ترور جان سالم به در برده بود. به گزارش سایت مذکور تلاش‌های مکرر برای ترور وی به معضلی برای ارتش اسرائیل تبدیل شده است.

همچنین توفیق ابونعیم، یکی از اسرای آزاد شده فلسطینی که فرمانده گروه‌های امنیت داخلی در غزه است در این لیست قرار دارد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی