تیتر امروز

انباشت نارضایتی‌ها؛ اعتراض‌ها چطور به خیابان رسید؟
امیر دبیری‌مهر در گفت‌و‌گو با مجله تحلیلی خبری دیدارنیوز توضیح داد

انباشت نارضایتی‌ها؛ اعتراض‌ها چطور به خیابان رسید؟

امیر دبیری‌مهر، مدرس و پژوهشگر علوم سیاسی معتقد است که وقتی نارضایتی‌ها به تقاطع و نقطه جوش اجتماعی می‌رسند بدون طراحی و توطئه به اعتراض خیابانی تبدیل می‌شوند.
علی نوری: جامعه به سمت رادیکالیسم رفته است/ باید از این رویکرد شعارزده‌ای که در صداوسیما وجود دارد فاصله بگیریم/ سریع‌القلم می‌گوید ما در ایران با بحران عوض می‌شویم؛ با نقد نه/ کسی نخواست صدای جامعه را بشنود
گفت و گوی دیدار با یک جامعه شناس

علی نوری: جامعه به سمت رادیکالیسم رفته است/ باید از این رویکرد شعارزده‌ای که در صداوسیما وجود دارد فاصله بگیریم/ سریع‌القلم می‌گوید ما در ایران با بحران عوض می‌شویم؛ با نقد نه/ کسی نخواست صدای جامعه را بشنود

دیدار در ادامه سلسله گفت و گوهای خود درباره اعتراضات اخیر، به سراغ علی نوری، جامعه شناس رفته است. او می‌گوید:دولت باید از رؤسای تشکل‌ها، احزاب، انجمن‌های علمی، اصناف، ورزشکاران و همه افرادی که...
پیام واشنگتن برای توافق فوری با تهران/ صدا و سیما روی اعصاب ملتهب ایرانیان/ عراقچی: توافق با آمریکا فقط در موضوع هسته‌ای
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پیام واشنگتن برای توافق فوری با تهران/ صدا و سیما روی اعصاب ملتهب ایرانیان/ عراقچی: توافق با آمریکا فقط در موضوع هسته‌ای

این صد و چهل و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۳ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

صدیف بدری: آموزش اعتراض مسالمت‌آمیز از دوران کودکی/ مردم حق دارند و صاحب این نظام هستند

صدیف بدری، عضو هیات رئیسه مجلس با بیان اینکه اعتراض مسالمت‌آمیز باید از دوران کودکی آموزش داده شود، گفت: مردم حق دارند و صاحب این نظام هستند. حق دارند یک جایی جمع شوند و حر‌ف‌شان را بزنند.

کد خبر: ۱۹۵۴۲۵
۱۰:۰۲ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۴

صدیف بدری: آموزش اعتراض مسالمت‌آمیز از دوران کودکی/ مردم حق دارند و صاحب این نظام هستند

دیدارنیوز: عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه اعتراض مسالمت‌آمیز باید از دوران کودکی آموزش داده شود، گفت: مردم حق دارند و صاحب این نظام هستند. حق دارند یک جایی جمع شوند و حر‌ف‌شان را بزنند، مردم به هر حال اعتراض صنفی، معیشتی و تشکیلاتی دارند که این امر سبب می‌شود در یک جایی مشکلات خودشان را بیان کنند.

صدیف بدری در گفت‌و‌گو با ایلنا، در کشور‌های مختلف نحوه اعتراض مسالمت آمیز از کودکی آموزش داده می‌شود برخی می‌پرسند چرا در مدارس ما این مساله آموزش داده نمی‌شود، گفت: چنین موضوعی جای بحث زیادی دارد؛ هم در آموزش دوران تحصیل دانش‌آموزان این مسئله باید مطرح شود، هم آموزش عمومی و همگانی باید در این موارد برگزار شود.

این عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی بیان کرد: معتقدم اصل ۲۷ قانون اساسی یک اصل مترقی است و به موقع است اگر برای قانون مربوطه دولت و مجلس زودتر لایحه و طرح می‌آوردند و کار آن را تمام می‌کردند، بهتر بود.

وی تاکید کرد: مردم حق دارند و صاحب این نظام هستند. حق دارند یک جایی جمع شوند حر‌ف‌شان بزنند، مردم به هر حال اعتراض صنفی، معیشتی و تشکیلاتی دارند که این امر سبب می‌شود در یک جایی مشکلات خودشان را بیان کنند. 

بدری عنوان کرد: درست است که مجلس به نوعی دغدغه‌های مردم را بیان می‌کند، اما برخی از اصناف هستند که شاید مجلس هم نتواند دغدغه‌شان را بیان کند و به موقع به سرانجام مناسب برساند. بالاخره جایی باید باشد و شرایطی فراهم شود که مردم حرف‌شان را بزنند و اگر بیانیه و نامه‌ای لازم است و یا مسئولی باید در میان‌شان برود، باید باشد و به نظر جای این امر خالی بود، که با بررسی‌های اخیر در مجلس امیدوارم این خلا هرچه زودتر پر شود.

وی یادآور شد: از مجلس دهم چندین و چندبار پیگیر طرح تعیین مکانی برای تجمعات و راهپیمایی شدیم و در مجلس یازدهم هم طرحی تهیه کردیم که متاسفانه به سرانجامی نرسید، اما خوشبختانه در مجلس دوازدهم کمیسیون شورا‌ها این را نهایی کرد و در مجلس بعد از تصویب کلیات موادش در حال بررسی است و ان‌شاالله بعد از تبدیل به قانون فکر می‌کنم یک قدم رو به جلو برای شنیدن حرف مردم، اصناف و گرو‌های مختلفی که دارای چارچوب هستند، باشد. 

این عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در کشور‌های مختلف این قضیه برای مردم فرهنگ شده است که جایی جمع شوند و حرف‌شان را می‌زنند و نهایتا یا حرف‌شان به کرسی می‌نشیند و یا مسئولان توضیحی درخصوص مطالبات آنها می‌دهند تا آنها قانع شوند.

وی در پاسخ به این‌که در کشور همیشه شاهد یک سیکل معیوب در بیان اعتراضات مردم هستیم، مردم اعتراض می‌کنند، اعتراض‌شان به اغتشاش کشیده می‌شود و در نهایت هم بازداشت‌ها و دادگاهی آغاز می‌شود، این سیکل چه زمانی متوقف می‌شود، آیا به سرانجام رسیدن لایحه تجمعات می‌تواند کمک‌کننده باشد، گفت: با آنهایی که از اعتراضات سواستفاده می‌کنند، برخورد می‌شود. امروز هم شدیدتر از گذشته خودشان را نشان داده‌اند.

بدری خاطرنشان کرد: تمام قدرت‌های دنیا همچون آمریکا، اسرائیل و غرب علیه ملت ایران بسیج شده‌اند. اینها با ایدئولوژی، باورها، فرهنگ، پیشرفت، تاریخ، استقلال و آزادی ما مشکل دارند و الا با فرد جای بحث نیست. امروز هم آشکارا خودشان وارد صحنه شدند. 

وی خاطرنشان کرد: دشمنانی که با مردم و کشور مشکل دارند طبیعتا برای هر فرصتی برنامه ریزی دارند و هر فرصتی پیش بیاید، برنامه خود را پیاده می‌کنند. اعتراضات هم یکسری برنامه‌های پیاده شده آنان بود.

بدری با بیان این‌که مردم آمدند اعتراضات را بیان کردند و حرف‌شان هم زدند و صف‌شان را جدا کردند، عنوان کرد:، اما چون سو استفاده و برنامه‌ریری دشمنانه زیاد است معمولا به حاشیه کشیده می‌شود. من فکر می‌کنم اگر قانون مناسبی در خصوص این موضوع باشد و توجیه، آموزش و فرهنگ سازی صورت گیرد مشکلات هم حل می‌شود.

برچسب ها: صدیف بدری
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۶ بهمن
امروز پنجشنبه ۱۶ بهمن
امروز پنجشنبه ۱۶ بهمن
امروز پنجشنبه ۱۶ بهمن
پرطرفدارترین ها