تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

آیت الله نوری همدانی: معاندین، دائم درحال طراحی برنامه جدید علیه اسلام و ایران می باشند

حضرت آیت الله نوری همدانی با بیان این که دائم درحال طراحی برنامه جدید علیه اسلام و ایران هستند گفتند: وهابیون وابسته به دشمنان و علیه شیعه می باشند و به همین دلیل با مردم مسلمان یمن می جنگند.

کد خبر: ۱۹۴۹۴
۱۱:۱۸ - ۰۸ بهمن ۱۳۹۷

دیدارنیوز - حضرت آیت الله نوری همدانی عصر امروز در دیدار حجت الاسلام والمسلمین قاضی عسکر، نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت براقامه نماز جماعت تأکید کردند و گفتند: همین اجتماعات است که می تواند در دنیا و در نشر معارف دینی کارساز باشد.

این مرجع تقلید خطاب به قاضی عسگر افزودند: مسئولین حج به نقطه ای مانند سرزمین مکه ای سفر می کنید که علاوه بر مسائل سیاسی، محل حضور وهابیون است. این وهابیون وابسته به دشمنان و علیه شیعه می باشند  وبه همین دلیل با مردم مسلمان یمن می جنگند.

معظم له بر بیداری و هوشیاری در مقابل دشمنان تأکید کردند و افزودند: نباید لحظه از برنامه وا هداف دشمنان غفلت کرد چون معاندین، دائم درحال طراحی برنامه جدید علیه اسلام و ایران می باشند.

 ایشان با بیان اینکه نشر معارف دینی و قرائت ادعیه باعث رنج معاندین و خنثی شدن برنامه هایشان است، افزودند: باید این برنامه ها را هر چه باشکوتر انجام داد تا شاهد نشر بیش از پیش مبانی دینی باشیم.
منبع: جماران
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی