تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
با احتکار کالا‌های اساسی، خون مردم را در شیشه کردند، مردم واقعا در فشار هستند

روح‌الله لک‌علی‌آبادی: اعتراضات باید شنیده شود، صورت مساله پاک نشود/ رادان گفت با والدین بازداشتی‌ها صحبت شده

روح‌الله لک‌علی‌آبادی، نماینده لرستان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اعتراضات مردمی باید شنیده شود و نباید صورت مساله را پاک کرد، گفت: سردار رادان گفت پدر و مادر‌های برخی از افرادی که در این اتفاقات نیروی انتظامی دستگیر کرده است را صدا کرده‌اند و با والدین‌شان صحبت شده است.

کد خبر: ۱۹۴۱۲۴
۰۹:۵۳ - ۱۹ دی ۱۴۰۴

روح‌الله لک‌علی‌آبادی: اعتراضات باید شنیده شود، صورت مساله پاک نشود/ رادان گفت با والدین بازداشتی‌ها صحبت شده

دیدارنیوز: نماینده لرستان در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این‌که اعتراضات مردم لرستان ریشه معیشتی و اقتصادی دارد، گفت: سردار رادان گفت پدر و مادر‌های برخی از افرادی که در این اتفاقات نیروی انتظامی دستگیر کرده است را صدا کرده‌اند و با والدین‌شان صحبت شده است.

روح‌الله لک‌علی‌آبادی در گفت‌و‌گو با ایلنا، درباره وضعیت اعتراضات معیشتی مردم در استان لرستان عنوان کرد: مردم شهرستان‌های دورود و ازنا یکی از شریف‌ترین، نجیب‌ترین، اصیل‌ترین و بهترین مردمی هستند که وجود دارند. همه مجموعه این دو شهرستان و مخصوصاً استان لرستان مردمی هستند که هم مهمان‌نوازند و هم تلاش‌گر، این مردم برای زندگی‌شان تلاش می‌کنند. حال اگر اعتراضی چه در لرستان و چه در دورود و ازنا وجود دارد، این اعتراض‌ها مربوط به معیشت و اقتصاد است که اعتراض به حق و به‌جایی محسوب می‌شود.

نماینده مردم لرستان، دورود و ازنا، با اشاره به این‌که پیرامون نگرانی‌های معیشتی مردم، نشست‌هایی برگزار شده، عزیزان صحبت می‌کنند و اعتراضات در حال بررسی است، بیان کرد: در سطح ملی درباره نگرانی‌هایی که مردم دارند، تقریباً هر روز جلساتی برگزار می‌شود و واقعاً صدای مردم شنیده می‌شود و همین صدا و نگرانی‌ها را به مسئولان اقتصادی منتقل می‌کنیم. جلساتی با وزیر اقتصاد و وزیر جهاد کشاورزی برگزار شد و از نیروی انتظامی هم سردار رادان و دوستانی از سپاه هم حضور داشتند و فضای اقتصادی بررسی شد.

وی با بیان این‌که در فضای اقتصادی یک نگرانی جدی وجود دارد و مردم در این فضا، به‌ویژه زمانی که اوضاع کمی ملتهب و نگران‌کننده است، دغدغه بیشتری دارند، گفت: به هر حال بحث حذف ارز ترجیحی مقداری به این نگرانی‌ها اضافه کرده است. بحث روغن، تخم‌مرغ، مرغ و سایر کالا‌ها باعث نگرانی مردم شده است.

لک علی آبادی تاکید کرد: با این حال آنچه مهم است این است که همان‌طور که حضرت آقا فرمایش داشتند باید همه تلاش‌ها بر این باشد که اعتراض به حقی که مردم دارند، هم شنیده شود و هم برای آن توضیح و راه‌حل ارائه شود.

لک‌علی‌آبادی تأکید کرد: نباید صورت مسئله پاک شود؛ بلکه باید حتماً یک راه‌حل علمی، دقیق و عملیاتی برای این گرانی‌هایی که در حال شکل‌گیری است، ارائه شود. نوری، وزیر جهاد کشاورزی، اعلام کرد که تا چند روز آینده هم در بحث روغن و هم در بحث تخم‌مرغ، فراوانی در فروشگاه‌ها افزایش خواهد یافت و از سوی دیگر با قیمت‌هایی که بعضاً متأسفانه در جریان این اعتراضات و نارضایتی‌های مردم، برخی سوءاستفاده می‌کنند، برخورد خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: در مواردی شاهد هستیم که با احتکار کالا‌های اساسی، تلاش می‌شود خون مردم را در شیشه کنند. مردم واقعاً در فشار هستند. همچنین افرادی که در بازار فساد می‌کنند، این نگرانی‌ها را تشدید می‌کنند. رادان اشاره کرد که برخورد جدی صورت خواهد گرفت و از قوه قضائیه هم عزیزانی حضور داشتند و تأکید شد که با محتکران و افرادی که در این فضای اقتصادی التهابات را افزایش می‌دهند، برخورد جدی انجام شود. به نظر می‌رسد شاید در چند روز آینده، از نظر تأمین کالا‌های اساسی، شرایط بهتر شود. با توجه به اینکه هر دستگاه اجرایی، قوه مقننه و قوه قضائیه، همه و همه با یک همگرایی در حال تلاش هستند، ان‌شاءالله مشکلات رفع شود.

نماینده مردم لرستان، دورود و ازنا درباره این‌که در جریان اعتراضات اخیر افرادی هم بازداشت شده‌اند، چقدر ضرورت دارد صف معترضان از دیگران جدا شود، عنوان کرد: این نگرانی‌ها مطرح شده است. سردار رادان گفت پدر و مادر‌های برخی از افرادی که در این اتفاقات نیروی انتظامی دستگیر کرده است را صدا کرده‌اند و با والدین‌شان صحبت شده است.

وی ادامه داد: برخی از این افراد سن کمی دارند و خانواده‌ها و پدر و مادرهایشان درباره آنها توضیح داده‌اند. نکته‌ای که وجود دارد این است که واقعاً باید مراقب باشیم جوانان‌مان آسیب نبینند و همه تلاش بر این است که، همان‌طور که عرض کردم، ان‌شاءالله هیچ نگرانی وجود نداشته باشد.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
پرطرفدارترین ها