تیتر امروز

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
میثم ظهوریان مطرح کرد

بودجه ۱۴۰۵ به شدت تورمی است/ ۹۰۰ همت کسری در بودجه/ تورم روی دوش حقوق‌بگیران

میثم ظهوریان، دبیر دوم کمیسیون اقتصادی مجلس می‌گوید که لایحه بودجه ۱۴۰۵ به شدت تورمی و ریاضتی برای مردم است و از حدود ۹۰۰ همت کسری در بودجه خبر داد

کد خبر: ۱۹۳۵۴۱
۱۷:۰۳ - ۰۶ دی ۱۴۰۴

بودجه ۱۴۰۵ به شدت تورمی است/ ۹۰۰ همت کسری در بودجه/ تورم روی دوش حقوق‌بگیران

دیدارنیوز: دبیر دوم کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: در مجموع کلیت لایحه بودجه ۱۴۰۵ نشان می‌دهد که هم به شدت تورمی است و هم ریاضتی برای مردم است. حداقل دولت می‌توانست یکی از این دو مورد را در بودجه بگنجاند.

میثم ظهوریان، دبیر دوم کمیسیون اقتصادی مجلس در گفت‌و‌گو با تجارت‌نیوز درباره لایحه بودجه ۱۴۰۵ تاکید کرد: لایحه بودجه ارسالی دولت ریاضتی است. بخش حقوق و دستمزد به گونه‌ای تنظیم شده است که به مردم فشار وارد می‌کند. افزایش مالیات بر ارزش افزوده هم نشان دهنده ریاضتی بودن بودجه است هرچند اگر قسمت کالابرگ آن اجرا شود اتفاق خوبی است.

او در ادامه افزود: در مجموع کلیت لایحه بودجه ۱۴۰۵ نشان می‌دهد که هم به شدت تورمی است و هم ریاضتی برای مردم است. حداقل دولت می‌توانست یکی از این دو مورد را در بودجه بگنجاند.

حدود ۳۰۰ همت در بحث تملک‌داریی و ۶۰۰ همت در بودجه جاری کسری وجود دارد

ظهوریان درباره میزان کسری بودجه با توجه به تاکید دولت بر تلاش برای نزدیک به صفر بودن کسری، گفت: براساس لایحه‌ای که به مجلس ارسال شده است ۳۰۰ همت در بحث تملک‌داریی و ۶۰۰ همت در بودجه جاری یعنی حدود ۹۰۰ همت کسری در بودجه وجود دارد.

ارز ترجیحی در بودجه به صورت شک‌وار حذف شده است

این عضو هیات‌رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس درباره دیگر معایب لایحه بودجه ۱۴۰۵ عنوان کرد: یکی از موضوعات مهم در بودجه سال آینده این است که ارز ترجیحی به صورت شک‌وار حذف شده است.

درباره پیشنهاد حذف ارز ترجیحی اثر تورمی آن مهم است

این نماینده مجلس درباره تبعات احتمالی حذف ارز ترجیحی تاکید کرد: درباره پیشنهاد حذف ارز ترجیحی اثر تورمی آن مهم است و باید دید که دولت می‌تواند اثر تورمی این اقدام را کنترل کند یا نه. صرف افزایش میزان کالابرگ ممکن است نتواند اثر تورمی حذف ارز ترجیحی را کنترل کند، چون این احتمال وجود دارد که روی کالا‌های دیگر هم تاثیر بگذارد.

او در ادامه افزود: به نظر من به تنهایی اقدامی مانند افزایش میزان کالابرگ نمی‌تواند این اثر تورمی حذف ارز ترجیحی را جبران کند.

با افزایش ۲۰ درصدی حقوق یعنی همه بار تورم را روی دوش طبقه حقوق‌بگیر جامعه می‌اندازیم

ظهوریان درباره احتمال رد کلیات بودجه، توضیح داد: من خودم حتما به کلیات بودجه رای منفی می‌دهم. به‌ویژه در لایحه موضوع حقوق و دستمزد خیلی مهم است. الان میزان تورم نقطه به نقطه در کشور ۵۰ درصد و میزان تورم کالا‌های خوراکی هم حدود ۶۶ درصد است. وقتی در این شرایط حقوق و دستمزد فقط ۲۰ درصد افزایش پیدا کند یعنی همه بار تورم را روی دوش طبقه حقوق‌بگیر جامعه می‌اندازیم. از نظر من میزان افزایش حقوق و دستمزد باید اصلاح شود.

عضو هیات‌رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس در پایان تاکید کرد:، اما تصمیم نهایی درباره رد یا تایید کلیات بودجه ۱۴۰۵ با کل نمایندگان مجلس است. به هر حال هر یک از نمایندگان به صورت مستقل در این خصوص تصمیم می‌گیرند.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۰۶ دی
امروز شنبه ۰۶ دی
امروز شنبه ۰۶ دی
امروز شنبه ۰۶ دی