تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
آمریکا در صورت شکست تلاش‌ها برای دستیابی به توافق، در حال آماده‌سازی تحریم‌های سختگیرانه‌تری علیه بخش انرژی روسیه است

قیمت نفت در بازار جهانی بالا رفت

قیمت نفت در معاملات آسیایی روز پنجشنبه، تحت تاثیر محاصره دریایی ونزوئلا توسط آمریکا که نگرانی درباره عرضه ایجاد کرد، افزایش یافت.

کد خبر: ۱۹۳۱۴۰
۱۱:۵۶ - ۲۷ آذر ۱۴۰۴

قیمت نفت در بازار جهانی بالا رفت

دیدارنیوز: بهای معاملات آتی نفت برنت که در فوریه منقضی می‌شود، ۰.۷ درصد افزایش یافت و به ۶۰ دلار و هشت سنت در هر بشکه رسید. بهای معاملات آتی نفت وست تگزاس اینترمدیت (WTI) آمریکا با ۰.۸ درصد افزایش، به ۵۶ دلار و ۳۹ سنت در هر بشکه رسید. هر دو شاخص روز چهارشنبه، بیش از یک درصد افزایش یافته بودند.

علاوه بر دستور روز سه‌شنبه دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، برای محاصره دریایی ونزوئلا، گزارش‌ها مبنی بر اینکه واشنگتن در حال آماده‌سازی اقدامات سختگیرانه‌تری علیه بخش انرژی روسیه است، از قیمت نفت حمایت کرد و نگرانی‌ها در مورد ریسک عرضه جهانی را افزایش داد.

محموله‌های نفت خام ونزوئلا پیش از این به دلیل سال‌ها تحریم‌های آمریکا، محدود شده بود و اقدام اخیر در صورت تشدید تحریم‌ها، می‌تواند عرضه را بیشتر محدود کند. تحلیلگران شرکت آی ان جی در یادداشتی نوشتند: «سوالات کلیدی این است که اولا این محاصره چقدر موثر خواهد بود و ثانیا چقدر طول خواهد کشید. این موضوع در تعیین تاثیر آن بر بازار نفت مهم خواهد بود.»

گزارش‌های رسانه‌ای، حاکی از آن است که دولت آمریکا در صورت شکست تلاش‌ها برای دستیابی به توافق صلح در اوکراین، در حال آماده‌سازی تحریم‌های سختگیرانه‌تری علیه بخش انرژی روسیه است. اقدامات مورد بحث می‌تواند بخش‌هایی از زیرساخت‌های تولید، حمل و نقل و صادرات نفت روسیه را هدف قرار دهد و به طور بالقوه، جریان صادرات یکی از بزرگترین صادرکنندگان نفت خام جهان را محدود کند.

بر اساس گزارش اینوستینگ، تحلیلگران آی ان جی در این باره افزودند: «با توجه به چشم‌انداز مازاد عرضه و معامله نفت برنت در حدود ۶۰ دلار در هر بشکه، ترامپ فضای بیشتری برای اعمال تحریم‌های تهاجمی‌تر دارد.»

در بخش عرضه، آمار هفتگی اداره اطلاعات انرژی آمریکا نشان داد که ذخایر نفت خام آمریکا در هفته منتهی به ۱۲ دسامبر، ۱.۲۷ میلیون بشکه کاهش یافت که کمتر از پیش‌بینی کاهش ۲.۴ میلیون بشکه‌ای است. با این حال، این گزارش به افزایش ذخایر سوخت پالایش شده اشاره کرد. ذخایر بنزین ۴.۸۱ میلیون بشکه و ذخایر نفت کوره، ۱.۷۱ میلیون بشکه افزایش یافت که نشان‌دهنده تقاضای کمتر برای محصولات سوختی است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها