تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
به دلیل افزایش احتمالی تولید اوپک رخ داد

قیمت نفت برنت ۲ دلار ریزش کرد

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز شنبه، با ۲ دلار و ۳ سنت معادل ۲.۸۳ درصد کاهش به ۶۹ دلار و ۶۷ سنت رسید.

کد خبر: ۱۸۸۰۱۸
۰۹:۵۴ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۴

قیمت نفت برنت ۲ دلار ریزش کرد

دیدارنیوز: قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۲ دلار و ۳ سنت معادل ۲.۸۳ درصد کاهش به ۶۹ دلار و ۶۷ سنت رسید.

به نقل از رویترز، قیمت نفت ۲ دلار در هر بشکه به خاطر افزایش احتمالی تولید اوپک و متحدانش کاهش یافته است. گزارش ضعیف‌تر از حد انتظار اشتغال در آمریکا هم نگرانی در مورد تقاضای نفت را بالا برده است.

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۲ دلار و ۳ سنت معادل ۲.۸۳ درصد کاهش به ۶۹ دلار و ۶۷ سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با ۱ دلار و ۹۳ سنت معادل ۲.۷۹ درصد کاهش ۶۷ دلار و ۳۳ سنت معامله می‌شود.

نفت برنت حدود ۶ درصد و نفت آمریکا ۶.۲۹ درصد طی یک هفته گذشت افزایش قیمت داشته است.

سه منبع آشنا با مذاکرات اوپک و متحدانش اعلام کردند این گروه احتمالاً در اولین ساعات روز یکشنبه در مورد افزایش ۵۴۸ هزار بشکه‌ای تولید در ماه سپتامبر به توافق می‌رسد. وزارت کار آمریکا اعلام کرد ۷۳ هزار شغل در ماه ژوئیه اضافه شده که پایین‌تر از انتظار اقتصاددان‌ها بوده‌است. بدین ترتیب نرخ بیکاری در آمریکا از ۴.۱ تا ۴.۲ درصد افزایش می‌یابد. تحلیلگران عقیده دارند مقصر این شرایط سیاست تعرفه‌های دونالد ترامپ یا عدم کاهش نرخ بهره توسط فدرال رزرو آمریکاست.
فدرال رزرو در روز چهارشنبه نرخ بهره را ثابت نگه‌داشت که باعث انتقاد ترامپ و جمعی از نمایندگان جمهوری‌خواه شد.

تاجران نفت بیشتر بر تأثیر احتمالی تعرفه‌های آمریکا تمرکز کرده‌اند. این تعرفه‌ها از جمعه آینده اجرایی خواهد شد. ترامپ در روز پنجشنبه یک دستور اجرایی برای اعمال تعرفه‌های ۱۰ تا ۴۱ درصدی بر واردات از تعدادی از کشور‌ها که تا مهلت اول ماه اوت به قرارداد نرسیده بودند امضا کرد. کانادا، هند و تایوان هم در جمع این کشور‌ها هستند.

تنها اتحادیه اروپا، کره جنوبی، ژاپن و انگلیس قرارداد تجاری جدیدی با آمریکا امضا کرده‌اند. به‌علاوه، تهدید ترامپ برای وضع تعرفه‌های ثانویه ۱۰۰ درصدی بر خریداران نفت خام روسیه هم از قیمت نفت در هفته گذشته حمایت کرد. هدف از این اقدام آمریکا تحت فشار قرار دادن روسیه برای پایان دادن به جنگ در اوکراین است. بدین ترتیب نگرانی در مورد مختل شدن احتمالی جریان تجارت نفت و خارج شدن بخشی از این کالا از بازار شدت گرفته است.

تحلیلگران بانک سرمایه‌گذاری جی‌پی‌مورگان در روز پنجشنبه گفتند تهدید ترامپ در مورد جریمه چین و هند به‌خاطر خرید نفت روسیه ۲.۷۵ میلیون بشکه در روز از صادرات نفت دریایی روسیه را به خطر انداخته است. چین و هند دومین و سومین مصرف‌کنندگان بزرگ نفت در دنیا هستند.

منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر