تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

پلوسی: ترامپ تا هنگام تعطیلی دولت اجازه ایراد سخنرانی سالانه را ندارد

رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در نامه‌ای به رئیس‌جمهور این کشور روز چهارشنبه نوشته او تا زمان تعطیلی دولت اجازه ایراد سخنرانی سالانه را نخواهد داشت.

کد خبر: ۱۹۲۵۷
۰۹:۱۴ - ۰۴ بهمن ۱۳۹۷

دیدارنیوز - «نانسی پلوسی»، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا چهارشنبه اعلام کرد تا زمان تعطیلی دولت فدرال، اجازه برگزاری سخنرانی سالانه رئیس‌جمهور آمریکا را نخواهد داد.

ترامپ ساعاتی قبل‌تر اعلام کرد در نامه‌ای به پلوسی به او تأکید کرده که سخنرانی سالانه رئیس‌جمهور آمریکا، معروف به «وضعیت کشور» بایستی طبق روال هر سال داخل مجلس نمایندگان برگزار شود. 

ترامپ در این نامه نوشت: «اگر سخنرانی وضعیت کشور سر موعد، طبق برنامه و مهم‌تر از همه در مکان خودش برگزار نشود برای کشورمان بسیار غم‌انگیز خواهد بود.»

چند ساعت بعد، نانسی پلوسی به این نامه پاسخ داده و نوشته تا زمانی که دولت فدرال تعطیل است و باز نشده، مجلس نمایندگان، قطعنامه‌ای که به رئیس‌جمهور اجازه می‌دهد در این مجلس سخنرانی کند را بررسی نخواهد کرد.

ترامپ و قانونگذاران جمهوری‌خواه از این تصمیم پلوسی انتقاد کرده‌ و وی را متهم کرده‌اند وارد نوعی مناقشات سیاسی شده که هدف آن صرفاً شرمسار کردن رئیس‌جمهور است.

دولت آمریکا از ۳۳ روز پیش (۱ دی‌ماه) در پی عدم موافقت نمایندگان کنگره با تأمین بودجه ۵ میلیارد دلاری برای ساخت دیوار مرزی مکزیک آغاز شد و از بیست و دومین روز، رکورد تعطیلی ۲۱ روزه دولت «بیل کلینتون» در سال ۱۹۹۵-۱۹۹۶ را شکسته و طولانی‌ترین تعطیلی دولت فدرال در تاریخ آمریکا لقب گرفت. ۸۰۰ هزار کارمند دولت فدرال در نتیجه این تعطیلی بدون حقوق و دستمزد مانده‌اند.

لوایح بودجه دولت آمریکا زمان‌بندی شده هستند و در صورتی که بودجه بعدی تا موعد مشخصی تصویب نشود، دولت وارد وضعیت تعطیل می‌شود. همین موجب شده تا دولت‌ها و ادوار مختلف کنگره از این ضرب‌الاجل‌های زمانی به عنوان اهرمی برای تایید سیاست‌ها و طرح‌های مد نظر خود استفاده کنند.

از سال ۱۹۷۶ که روال جاری برای تخصیص بودجه و اعتبار شروع شده این بیست و دومین بار است که دولت فدرال آمریکا تعطیل می‌شود. 
منبع: فارس
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر