تیتر امروز

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
قیمت خودرو امروز ۱۵ آذر ۱۴۰۴

آخرین قیمت خودروهای داخلی و مونتاژی +جدول

قیمت خودرو امروز شنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۴ در شرایطی اعلام شد که بررسی روند بازار طی هفته گذشته نشان می‌دهد بازار خودرو همسو با افزایش نرخ ارز در مسیر صعودی قرار گرفته است.

کد خبر: ۱۹۲۴۹۴
۰۹:۴۵ - ۱۵ آذر ۱۴۰۴

خودرو

دیدارنیوز: قیمت خودرو امروز ۱۵ آذر ۱۴۰۴ از سوی بنگاه‌های معاملاتی اعلام شد.

قیمت خودرو امروز ۱۵ آذر ۱۴۰۴ در شرایطی اعلام شد که بررسی روند بازار طی هفته گذشته نشان می‌دهد بازار خودرو همسو با افزایش نرخ ارز در مسیر صعودی قرار گرفته است. با این حال، کارشناسان معتقدند بخش عمده‌ای از افزایش قیمت‌ها بیش از آن‌که ناشی از رشد واقعی تقاضا باشد، ریشه در تشدید انتظارات تورمی میان فروشندگان دارد.

این موضوع در حالی رخ می‌دهد که برخلاف رشد قیمت‌ها، حجم تقاضای مصرفی در بازار نشانه‌هایی از کاهش را بروز داده است. از سوی دیگر، کاهش ۱۰ درصدی تولید خودرو در سه شرکت ایران‌خودرو، سایپا و پارس‌خودرو در ۸ ماهه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته، در کنار عرضه ناپایدار خودرو‌های وارداتی، زنگ هشدار تشدید اختلال در تراز عرضه و تقاضا را به صدا درآورده است.

قیمت خودرو‌های داخلی

سورن پلاس دوگانه‌سوز (کپسول بزرگ) بیشترین تغییرات قیمتی میان محصولات داخلی را تجربه کرد. بر این اساس، این سدان داخلی در هفت روز گذشته رشد ۱۰۲ میلیون تومانی را پشت سر گذاشت تا امروز با نرخ یک میلیارد و ۲۱۷ میلیون تومان معامله شود. از سوی دیگر، تارا اتوماتیک V۴ نسبت به هفته گذشته ۱۰۰ میلیون تومان گران شد تا در روز جاری با بهای یک میلیارد و ۴۹۰ میلیون تومان در بنگاه‌های معاملاتی عرضه شود.

شاهین GL نسبت به هفته گذشته ۸۸ میلیون تومان گران شد و روی قله یک میلیارد و ۱۱۰ میلیون تومان ایستاد. از طرف دیگر، ساینا اتوماتیک نسبت به هفته گذشته ۴۰ میلیون تومان گران شد تا امروز با نرخ ۹۱۰ میلیون تومان مورد معامله قرار گیرد.

خودرو

قیمت خودرو‌های مونتاژی

لوکانو L۷ بیشترین تغییرات قیمتی میان محصولات داخلی را تجربه کرد. بر همین مبنا، این کراس‌اوور مونتاژی نسبت به روز‌های گذشته ۲۱۰ میلیون تومان گران شد و روی شاخص سه میلیارد و ۶۶۰ میلیون تومان ایستاد. از طرف دیگر، فردا ۵۱۱ نسبت به هفته گذشته نوسان خاصی را تجربه نکرد و با همان نرخ هفته گذشته، یعنی یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، به معاملات روز جاری رسید.

آریزو ۸ نسبت به روز‌های گذشته ۱۹۰ میلیون تومان گران شد تا امروز با نرخ سه میلیارد و ۶۶۰ میلیون تومان خرید و فروش شود. از سوی دیگر، آریزو ۶ در هفت روز گذشته ۸۰ میلیون تومان گران شد تا امروز با نرخ ۲ میلیارد و ۳۶۰ میلیون تومان مورد معامله قرار گیرد.

چانگان CS۳۵ نسبت به هفته گذشته ۱۷۰ میلیون تومان گران شد تا در روز جاری با نرخ ۲ میلیارد و ۴۵۰ میلیون تومان مورد معامله قرار گیرد. از طرف دیگر، هایما ۸S نسبت به هفته گذشته رشد بهای ۱۶۰ میلیون تومانی را پشت سرگذاشت تا با بهای ۲ میلیارد و ۹۲۰ میلیون تومان در معاملات روز جاری حاضر شود.

خودرو

ارسال نظرات
امروز شنبه ۰۶ دی
امروز شنبه ۰۶ دی
امروز شنبه ۰۶ دی
امروز شنبه ۰۶ دی