محمدرضا صباغیان، نماینده مجلس با کنایه به صداوسیما گفت: صداوسیما برای صحبت ۵ دقیقهای نماینده برنامه طنز میسازد ولی برای موضوعات مهمی مانند تبیین قانون اساسی برنامهای ندارد.

دیدارنیوز: یک عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها خواستار تبیین و آموزش اصول قانون اساسی برای مردم شد.
محمدرضا صباغیان، نماینده مردم مهریز و بافق در مجلس شورای اسلامی، در جریان جلسه علنی امروز (چهارشنبه ۱۲ آذر) مجلس ضمن گرامیداشت روز معلولان و روز قانون اساسی خطاب به رئیس مجلس، گفت: آقای قالیباف امروز به نام قانون اساسی نامگذاری شده است که روز مهمی در تاریخ است. انتظار میرفت شما در خصوص اهمیت این موضوع صحبت کنید.
وی در ادامه با اشاره به ضرورت شناخت و تبیین قانون اساسی برای مردم، اظهار کرد: متأسفانه صدا و سیما هم توجهی به اهمیت این موضوع ندارد. در صورتی که باید حقوق ملت، حقوق دولت و نظام که در قانون اساسی دیده شده است برای مردم تبیین شود.
این عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها با اشاره به ضرورت تبیین قانون اساسی در کلاسهای درس، تصریح کرد: همه این موارد باید در کلاسها آموزش داده شود. صدا و سیما برای صحبت ۵ دقیقهای نماینده برنامه طنز میسازد ولی برای موضوعات مهمی مانند تبیین قانون اساسی برنامهای ندارد.