تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
وزارت ورزش مکلف است حق استفاده رایگان از اماکن ورزشی مختص خود را در اختیار فدراسیون‌ها و هیأت‌های ورزشی قرار دهد

مجلس با «انحصار صداوسیما» در پخش مسابقات ورزشی مخالفت کرد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با انحصار صدا و سیما در پخش مسابقات ورزشی مخالفت کردند.

کد خبر: ۱۹۰۸۰۸
۱۱:۱۱ - ۰۹ مهر ۱۴۰۴

مجلس با «انحصار صداوسیما» در پخش مسابقات ورزشی مخالفت کرد

دیدارنیوز: نمایندگان مجلس شورای اسلامی با انحصار صدا و سیما در پخش مسابقات ورزشی مخالفت کردند.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه روز چهارشنبه ۹ مهر ۱۴۰۴ صحن مجلس در جریان رسیدگی به گزارش شور دوم کمیسیون فرهنگی در مورد لایحه نظام جامع باشگاه‌داری با تصویب مواد ۱۵ و ۲۲ به شرح زیر موافقت کردند:

«ماده ۱۵- وجوه هزینه‌های صورت گرفته توسط بخش خصوصی برای توسعه زیرساخت اختصاصی باشگاه‌های ورزشی بانوان، جانبازان، توان یابان و احداث اماکن ورزش زورخانه‌ای و پهلوانی با اولویت مناطق کم برخوردار و سرانه ورزشی زیر میانگین کشوری و متناسب با سند آمایش سرزمینی ورزش کشور که با تأیید وزارت تهیه می‌شود، به عنوان اعتبار مالیاتی محسوب می‌شود.

ماده ۲۲- در راستای اجرای بند (۳) اصل سوم قانون اساسی، جزء (۱) بند «الف» ماده (۳)، اجزای (۱) و (۲۵) بند «الف» ماده (۴) قانون اهداف، وظایف و اختیارات وزارت ورزش و جوانان و تبصره (۵) ماده (۶۹) قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت، جهت دسترسی آسان و ارزان عموم مردم به اماکن ورزشی، وزارت مکلف است حق استفاده رایگان از اماکن ورزشی مختص خود را در اختیار فدراسیون‌ها و هیأت‌های ورزشی دارای اولویت بر اساس آمایش سرزمینی ورزش کشور که به تأیید وزارت می‌رسد قرار دهد. دستورالعمل اجرای این ماده با اولویت تقویت ورزش همگانی، ارائه خدمات به ورزش دانش‌آموزی، زنان، جانبازان و کم‌توانان ظرف سه ماه پس از لازم‌الاجرا شدن این قانون، توسط وزارت با همکاری وزارت آموزش و پرورش تدوین و به تصویب هیئت وزیران می‌رسد.»

نمایندگان مجلس همچنین در جریان بررسی ماده ۲۲ لایحه نظام جامع باشگاه‌داری، با رای مثبت به پیشنهاد مهرداد گودرزوند نماینده مردم رودبار در مجلس با حذف تبصره این ماده به شرح زیر که درباره انحصار صداوسیما در پخش آثار تولیدی حاصل از مسابقات ورزشی است، موافقت کردند:

«تبصره– به منظور رعایت حقوق مخاطب در تماشای مسابقات ورزشی از تلویزیون و پخش رایگان برای مردم، سازمان صدا و سیما مکلف به ضبط و پخش زنده مسابقات ورزشی به صورت فراگیر در تمامی بستر‌های انتشار متناسب با ظرفیت‌های فنی و تولیدی خود است. آثار تولیدی حاصل از این رویداد‌ها متعلق به سازمان صدا و سیماست و باشگاه‌های موضوع این قانون موظف هستند جهت ضبط و تولید و پخش زنده با رعایت الزامات قانونی و مصوبات جلسه ۸۸۳ شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص صوت و تصویر فراگیر از طریق سازمان صدا و سیما اقدام کنند.»

رسیدگی به لایحه جامع باشگاه داری در صحن مجلس که از ۵ اسفند ۱۴۰۳ با تصویر کلیات آن آغاز شده بود، پس از بررسی جزئیات ۲۳ ماده آن در صحن مجلس، امروز به پایان رسید. احمد راستینه سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس در جریان رسیدگی به این لایحه در جلسه امروز صحن مجلس، درباره علت طولانی شدن بررسی لایحه جام باشگاهداری در صحن مجلس را شرایط و اقتضائات کشور در ماه‌های گذشته عنوان کرد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر