تیم استقلال روز جمعه برای حذف تیم ۱۰ نفره و دسته دومی کشتوصنعت پادیاب خلخال، فشار زیادی را تحمل کرد و اگر یاسر آسانی نبود، شاید یک شگفتی بزرگ در جام حذفی رخ میداد!

دیدارنیوز: استقلال بار دیگر در جامحذفی در خانه برابر تیمی گمنام گل اول بازی را دریافت کرد ولی با این حال موفق به حذف حریف شد.
جامحذفی محلی است برای تیمهای کوچکتر که بتوانند مقابل تیمهای صاحبنام خودی نشان دهند. تیم گمنام کشتوصنعت پادیاب خلخال که در لیگ ۲ حضور دارد، از فرصتی که برای رویارویی با تیم پرآوازه استقلال نصیبش شده بود، نهایت استفاده را کرد و در شرایطی که یک بازی ساده و یک برد پرگل برای استقلال در تهران و در حضور تماشاگران خودی پیشبینی میشد، دست به کار بزرگی زد و در همان ابتدای بازی دروازه استقلال را باز کرد و تا دقیقه ۸۹ این برتری را حفظ کرد هرچند در پایان این استقلال بود که موفق به صعود به مرحله بعد شد. این اولین باری نبود که در تاریخ جامحذفی تیمی کم نام و نشان استقلال را غافلگیر میکند و گل اول بازی را در خانه استقلال بهثمر میرساند. این بازیها داستان متفاوتی داشتند ولی در نهایت این استقلال بوده که به مرحله بعد صعود کرده است. به همین بهانه دیدارهایی که استقلال به عنوان میزبان برابر تیمی خارج از سطح اول فوتبال ایران، گل نخست بازی را دریافت کرده مرور شده است.
اعتماد به جوانان میرفت دردسرساز شود
استقلال در فصل ۰۱-۱۴۰۰ تیم بسیار آمادهای داشت و مقتدرانه به قهرمانی در لیگ رسید ولی در جام حذفی در همان گام نخست برابر نود ارومیه تا آستانه حذف رفت. فرهاد مجیدی در آن بازی به تعدادی از جوانان استقلال میدان داد. نود ارومیه در آن بازی توانست نمایش درخشانی داشته باشد و در دقیقه ۵۹ توسط سجاد طجرلو به گل رسید. استقلال تا دقیقه ۸۸ تیم بازنده میدان بود تا اینکه آرمان رمضانی بازی را به تساوی کشاند و استقلال در ضربات پنالتی موفق به غلبه بر حریف شد.
غافلگیری در ابتدای بازی، آتشبازی در دقایق پایانی
پارسه تهران در جام حذفی فصل ۹۴-۱۳۹۳ با حذف فولاد خوزستان شگفتیساز شد و در مرحله یک شانزدهم نهایی به استقلال رسید. این تیم در دقیقه ۹ با گل میلاد پورصفشکن از حریف پیش افتاد و با همین یک گل برتری به رختکن رفت. استقلال در همان دقایق ابتدایی نیمه دوم ۲ گل زد و از حریف پیش افتاد. استقلال از دقیقه ۷۰ با اخراج سجاد شهباززاده ۱۰ نفره شد تا دقایق پایانی این مسابقه جذابتر شود. در وقت تلفشده استقلال ۲ گل دیگر زد و یک گل را پارسه جواب داد و این بازی جذاب با نتیجه ۴-۲ به پایان رسید.
آوار گل پس از دریافت گل در دقایق ابتدایی
در جام حذفی سال ۱۳۷۰ که بازیها به صورت رفت و برگشت برگزار میشد، استقلال در مرحله یکشانزدهم نهایی برابر جنوب زابل قرار گرفت. استقلال در بازی رفت به برد قاطع ۳ بر صفر دست یافت. در دیدار برگشت و در ورزشگاه شهید شیرودی، استقلال یکی از زودترین پنالتیهای تاریخ خود را متحمل شد و در دقیقه یک دروازه این تیم باز شد. بازیکنان جنوب زابل پس از این گل شادی بیحد و حصری انجام دادند ولی این گل مقدمهای شد برای یکی از بهترین پیروزیهای تاریخ استقلال و این تیم با هتتریک عبدالعلی چنگیز و امیر قلعهنویی با نتیجه ۱۰ بر یک بر حریف غلبه کرد.
