تیتر امروز

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.
دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
وضعیت پر ابهام سرمربی پرتغالی

ساپینتو و استقلال؛ برود یا بماند؟

ریکاردو ساپینتو در بازی مرگ و زندگی با چادرملو برنده نشد، اما استقلالی‌ها که از فصل بحرانی گذشته و تغییرات زیاد روی نیمکت خاطرات خوشی ندارند، هنوز تصمیمی درباره مرد پرتغالی نگرفته‌اند.

کد خبر: ۱۹۱۱۲۲
۱۸:۲۵ - ۱۵ مهر ۱۴۰۴

ساپینتو و استقلال؛ برود یا بماند؟

دیدارنیوز: بسیاری اسم مسابقه با چادرملو را برای ریکاردو ساپینتو بازی «مرگ و زندگی» گذاشته بودند. هیات‌مدیره استقلال که از نتایج و عملکرد مربی پرتغالی به ستوه آمده بود، پس از شکست برابر المحرق بحرین که صعود استقلال از مرحله گروهی لیگ سطح دوم آسیا را هم به مخاطره انداخت، با این مربی جلسه برگزار کرد و گویا به او یک بازی فرصت داد که خودش را روی نیمکت ماندگار کند.

آن یک مسابقه، مصاف با چادرملو در تهران بود که استقلال در همین هم موفق به کسب پیروزی نشد و به تساوی یک بر یک رضایت داد.

قاعدتا این نتیجه باید منجر به برکناری ساپینتو می‌شد، اما دست‌کم تا زمان تنظیم این مطلب، کفه ترازو بیشتر به سمت ماندن ریکاردو سنگینی می‌کند. شاید اصلی‌ترین عامل این داستان هم نمایش استقلال در بیست دقیقه پایانی باشد؛ جایی که آبی‌ها فوتبالی هجومی ارائه دادند و شاید اگر خوش‌شانس‎‌تر بودند می‌توانستند هر ۳ امتیاز را به جیب بزنند. آن نمایش، حالا قدری هواداران و منتقدان را مردد کرده که ساپینتو اگر فرصت داشته باشد، می‌تواند تیم را بسازد. بیایید به جنبه‌های مختلف ماجرا نگاه کنیم.

سفید؛ او باید بماند

چنان که گفتیم، بعد از نمایش دقایق پایانی استقلال برابر چادرملو، حالا برخی هواداران به این نتیجه رسیده‌اند که ساپینتو می‌تواند همان مربی هجومی محبوب‌شان باشد؛ همانی که اواخر فصل بیست‌ودوم توانسته بود از استقلال یک تیم مخوف بسازد و از جمله در یک بازی فراموش‌نشدنی ۷ گل به تراکتور بزند. مدافعان ساپینتو عقیده دارند ستارگان کلیدی تیم او همچون آسانی، منیر حدادی و نازون دیر به تیم اضافه شده‌اند و در صورت افزایش هماهنگی، می‌توانند ثمربخشی بسیار بیشتری داشته باشند.

از سوی دیگر محرومیت این مربی هم حالا به پایان رسیده و او با از سرگیری لیگ می‌تواند روی نیمکت بنشیند؛ اتفاقی که احتمالا به سود آبی‌ها خواهد بود و می‌تواند روند عملکرد استقلال را بهبود ببخشد. دیگر استدلال حامیان ریکاردو هم اشاره به نتایج سایر مدعیان لیگ است. آنها می‌پرسند مگر پرسپولیس و سپاهان و تراکتور چه کرده‌اند که ما حس کنیم زیادی عقب افتادیم؟

سیاه؛ او باید برود

از سوی دیگر، اما ساپینتو منتقدان جدی و سرسختی هم دارد. یعنی هر چقدر از سطح سکو‌ها به سمت لایه‌های عمیق‌تر می‌رویم، بر تعداد منتقدان افزوده می‌شود. این گروه عقیده دارند ساپینتو دوره اول حضورش در استقلال هم گلی به سر این تیم نزد که حالا قرار به تکرار حماسه باشد. تیم او آن زمان از نظر فنی جام مهمی نبرد و در بخش دفاعی هم مشکلات زیادی داشت که عینا همین ایراد در دوره جدید هم پابرجاست.

یعنی حتی همین چادرملو که سرمربی‌اش را هم در اختیار نداشت، با وجود نمایش دفاعی‌اش یک گل زد و دست‌کم دو بخت عالی دیگر هم برای گلزنی داشت. این که الوصل ۷ گل به استقلال می‌زند یا تیم ضعیفی مثل المحرق هم قادر است آبی‌ها را در خانه ببرد، خیلی ربطی به دیر آمدن ستاره‌های هجومی تیم ندارد. طعنه‌آمیز این که در هر دوی این بازی‌ها، ساپینتو روی نیمکت و کنار زمین بود!

خاکستری؛ برود که چه کسی بیاید؟

نگاه سومی هم در این میانه وجود دارد؛ کسانی که از عملکرد ساپینتو رضایت ندارند، اما در عین حال نگران گزینه جانشینی او هستند. هم‌اکنون جدی‌ترین گزینه مطرح‌شده در فضای رسانه‌ای، فرهاد مجیدی است که او هم از نظر رفتاری به دلیل چند بار رها کردن استقلال منتقدان جدی دارد و از حیث فنی هم شاید فوتبال تدافعی و نتیجه‌گرایانه‌اش چندان مقبول هواداران نباشد. می‌بینید؟ هیچ‌کس کامل نیست.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی