تیتر امروز

کوروش احمدی: احتمال حمله ترامپ به ایران، حداکثر ۵۰ درصد است/ تجمع نیرو‌های آمریکایی در منطقه، بیشتر برای اضافه کردن فاکتور تهدید نظامی به معادله علیه ایران است/ تل‌آویو برای حمله به تهران و اقدام نظامی در شرایط فعلی، تحفظ دارد/ بیانیه نیرو‌های عراقی، بیشتر تحرکات رسانه‌ای است تا اقدامات عاجل نظامی!
در گفت‌وگوی دیدار با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: احتمال حمله ترامپ به ایران، حداکثر ۵۰ درصد است/ تجمع نیرو‌های آمریکایی در منطقه، بیشتر برای اضافه کردن فاکتور تهدید نظامی به معادله علیه ایران است/ تل‌آویو برای حمله به تهران و اقدام نظامی در شرایط فعلی، تحفظ دارد/ بیانیه نیرو‌های عراقی، بیشتر تحرکات رسانه‌ای است تا اقدامات عاجل نظامی!

دیپلمات پیشین کشورمان در دفتر سازمان ملل متحد در نیویورک در گفت‌وگویی با دیدارنیوز، معتقد است که به دلیل مشخص نبودن دلیل، بهانه و هدف حمله ترامپ به ایران، امکان اقدام نظامی آمریکا در شرایط فعلی،...
صادق زیباکلام: نظام تصمیمی برای تغییر رویکرد ندارد/ هیچ کسی پیگیری نکرد چرا ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند/ رضا پهلوی فکر کرد آمدن مردم به خیابان یعنی سقوط نظام/ امیدوارم پزشکیان واقعیت‌ها را بداند فقط نمی‌خواهد بیان کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با استاد دانشگاه و تحلیلگر مسایل سیاسی

صادق زیباکلام: نظام تصمیمی برای تغییر رویکرد ندارد/ هیچ کسی پیگیری نکرد چرا ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند/ رضا پهلوی فکر کرد آمدن مردم به خیابان یعنی سقوط نظام/ امیدوارم پزشکیان واقعیت‌ها را بداند فقط نمی‌خواهد بیان کند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان صادق زیباکلام، تحلیلگر و استاد دانشگاه بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید می‌کند که نظام باید سال گذشته وقتی دید ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند، فکری...
قلعه‌نویی به مهاجم تیم ملی تذکر داد

شب جنجالی طارمی؛ ماجرای پنالتی چه بود؟

در شب باخت تیم ملی برابر ازبکستان، مهدی طارمی خبرساز شد و تصمیم او درباره نزدن پنالتی و دادن پنالتی خود به میلاد محمدی با عصبانیت امیر قلعه‌نویی همراه بود.

کد خبر: ۱۹۱۵۶۵
۰۹:۴۱ - ۲۸ آبان ۱۴۰۴

شب جنجالی طارمی؛ ماجرای پنالتی چه بود؟

دیدارنیوز: در شرایطی که قرار بود مهدی طارمی زننده پنالتی پنجم ایران مقابل ازبکستان باشد، او تصمیم گرفت که خلاف تصمیم کادر فنی میلاد محمدی را به جای خود بفرستد تا با از دست رفتن این پنالتی، تیم‌ملی در فینال تورنمنت العین شکست بخورد. با وجود این که شکست در دیداری تدارکاتی آن هم در ضربات پنالتی نباید آنچنان جدی گرفته شود، اقدام سر خود طارمی در تغییر پنالتی‌زن پنالتی حساس تیم‌ملی، زنگ خطر را در تیم‌ملی به صدا درآورده است.

به نقل از ایسنا، تیم ملی فوتبال ایران سه شنبه شب در فینال تورنمنت تدارکاتی العین در ضربات پنالتی مغلوب ازبکستان شد. در شرایطی که همه از نزدن پنالتی پنجم توسط مهدی طارمی متعجب شده بودند، بلافاصله پس از پایان بازی امیر قلعه‌نویی به سمت مهدی طارمی رفت و از او گلایه کرد تا مشخص شود کاپیتان ایران خودش تصمیم گرفته پنالتی نزند.

پیگیری‌ها نشان می‌دهد که گلایه‌های قلعه‌نویی از طارمی به همان صحنه ختم نشده و سرمربی تیم‌ملی در رختکن به شدت از تصمیم خودسرانه کاپیتان تیمش انتقاد کرده است.

مهدی طارمی پس از انتقادات شدید قلعه‌نویی، برای توجیه کاری که انجام داده در میکسدزون ورزشگاه بن زاید العین حضور پیدا کرد و دلیل پنالتی نزدنش را فرصت دادن به باقی بازیکنان برای کسب تجربه عنوان کرد؛ توجیهی که حتی اگر ادله درستی داشته باشد، نمی‌توان بدون هماهنگی کادر فنی تیم ملی موجه دانست.

طبق روال مرسوم، همیشه سرمربیان تصمیم‌گیرندگان نهایی برای اعلام پنالتی‌زنان تیم در ضربات پنالتی هستند چرا که او و دستیارانش با در نظر گرفتن دیتای تمرینات و شرایط بازیکن از نظر روحی و فیزیکی در زمان بازی دید بهتری برای مشخص کردن نفرات دارند. در این بین کاپیتان تیم اگر نکته‌ای به نظرش برسد، می‌تواند به سرمربی منتقل کند تا باز در نهایت سرمربی تصمیمش را بگیرد، اما کاری که مهدی طارمی انجام داد، زیر سوال بردن تصمیمات سرمربی تیم بوده و باید فکری به حال این موضوع شود چرا که نه تنها در حال حاضر اعتبار تصمیمات کادر فنی را در بین بازیکنان زیر سوال برده، بلکه در آینده رویه‌ای غلط در تیم‌ملی ایجاد خواهد کرد.

«تنش در کشور را بر سر فوتبال خراب نکنید!»

به گزارش دیدارنیوز، مهدی طارمی بعد از شکست تیم ملی فوتبال ایران برابر ازبکستان واکنش تند و تیزی نشان داد.

مهدی طارمی، مهاجم تیم ملی فوتبال ایران بعد از شکست ایران در فینال تورنمنت چهارجانبه العین با حالتی عصبانی گفت: باید در بازی به پیروزی می‌رسیدیم و خوب بازی کردن یعنی گل بزنی و برنده باشی حالا که به پنالتی رسیده پنجاه پنجاه است.

مهاجم ایران افزود: اتفاقات داخل فضای مجازی روی بازیکنان نباید تاثیرگذار باشد و بازیکنان داخل زمین اعتماد به نفس ندارند و اینجوری با ترس بازی کردن فایده ندارد.

طارمی گفت: ۲-۳ ساله از بالا فوتبال را خراب کرده‌اند. چرا پرسپولیس و استقلال ۴ سال است به جای بازی در ورزشگاه آزادی در شهر قدس بازی می‌کنند؟ شاید به خاطر این نمی‌گذارند که ۵۰، ۶۰ هزار نفر یک‌جا جمع نشوند. تنش کشور را روی فوتبال خراب نکنید. می‌خواهید این فوتبال را خراب کنید به من ربطی ندارد، اما بدانید فوتبال در دنیا خراب نمی‌شود. اگر چیزی نمی‌دهید، چیزی هم نخواهید!

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۹ بهمن
امروز پنجشنبه ۰۹ بهمن
امروز پنجشنبه ۰۹ بهمن
امروز پنجشنبه ۰۹ بهمن
پرطرفدارترین ها