تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه ۸ مهر ۱۴۰۴

روند نوسانی در بازار سکه و طلا؛ سکه امامی ۱۱۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان

قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه ۸ مهر ۱۴۰۴ در روند نوسانی بازگشایی شد. قیمت سکه امامی با ۴۹۵ هزار تومان کاهش روزانه، با رقم ۱۱۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به ثبت رسیده است.

کد خبر: ۱۹۰۷۶۴
۱۴:۳۵ - ۰۸ مهر ۱۴۰۴

روند نوسانی در بازار سکه و طلا؛ سکه امامی ۱۱۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان

دیدارنیوز: قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه ۸ مهر ۱۴۰۴ همزمان با افت و خیز تقاضا و دلار، در روند نوسانی بازگشایی شد. بازار سکه نیز فعلا وارد فاز اصلاحی شده و حباب سکه در برخی از قطعات افزایش و در برخی دیگر کاهش یافته است. گفتنی‌ست دلار امروز تا کانال ۱۱۳ هزار تومانی پیش‌روی و از نیمه آن عبور کرده است.

قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه ۸ مهر ۱۴۰۴ در روند نوسانی بازگشایی شد. قیمت طلا که در زمان بازگشایی رشد کرده بود، اکنون با نوسانات کاهشی و افزایشی همراه شده است. قیمت سکه نیز در برخی از قطعات رشد کرد و در برخی قطعات دیگر کاهشی شد؛ این در حالی است که تمامی قطعات سکه تا ساعاتی قبل افزایشی شده بودند و اکنون با نوسانات تقاضا، وارد فاز اصلاحی شدند.

روند نوسانی در بازار سکه و طلا؛ سکه امامی ۱۱۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان

به‌نظر می‌رسد، بازارساز در تلاش است کنترل بازار را به دست گیرد و با مداخله در بازار ارز، از افزایش سنگین قیمت دلار جلوگیری کند. از طرفی اونس جهانی طلا امروز با نوسانات کاهشی همراه شده و همین موضوع بر نوسانات قیمتی طلای داخلی اثرگذار بوده است.

شایان ذکر است، قیمت اونس جهانی طلا امروز با کاهش ۲۵ دلاری، با رقم تاریخی ۳۸۰۳ دلار به ثبت رسیده است. گفتنی‌ست قیمت دلار امروز افزایشی شده و در این لحظه روی رقم ۱۱۳ هزار و ۷۰۰ تومان قرار گرفته است. بازارساز با مداخله سنگین در بازار ارز سعی در کاهش قیمت دلار دارد.

قیمت نقره افزایش یافت

قیمت اونس جهانی نقره امروز با ۸۶ سنت کاهش، روی رقم ۴۶ دلار و سه سنت قرار گرفت؛ نقره ۹۹۹ در بازار با ۹۰۰ تومان افزایش، گرمی ۱۹۵ هزار و ۱۲۰ تومان به فروش رسید.

بازار سکه در مسیر اصلاحی قرار گرفت

قیمت سکه امروز در برخی از قطعات افزایش یافته است؛ با این حال سکه امامی، نیم سکه و ربع سکه اکنون کاهشی شده و در مسیر مخالفی قرار گرفته‌اند. قیمت سکه امامی با ۴۹۵ هزار تومان کاهش روزانه، با رقم ۱۱۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به ثبت رسیده است؛ سکه بهار آزادی با افزایش یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی، با رقم ۱۰۶ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان معامله می‌شود.

همچنین قیمت نیم سکه با ۶۰۰ هزار تومان و ربع سکه با ۸۰۰ هزار تومان کاهش، به ترتیب روی رقم‌های ۵۹ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان و ۳۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان قرار گرفته‌اند. قیمت سکه گرمی با افزایش ۱۰۰ هزار تومانی، با رقم ۱۷ میلیون تومان به ثبت رسیده است.

حباب سکه ناتراز شد

حباب سکه امروز در برخی از قطعات افزایشی و در برخی دیگر کاهشی است؛ حباب سکه امامی ۵۴۹ هزار تومان، نیم سکه ۶۳۴ هزار تومان و حباب ربع سکه ۸۱۸ هزار تومان کاهش یافت؛ حباب سکه بهار آزادی یک میلیون و ۳۱۴ هزار تومان و حباب سکه گرمی نیز ۸۳ هزار تومان افزایش داشت.

قیمت طلا نوسانی شد

بازار طلا امروز در روند نوسانی قرار گرفته است. هر مثقال طلا در این لحظه، با ۲۷ هزار تومان افزایش، روی رقم ۴۵ میلیون و ۳۴۲ هزار تومان قرار گرفته است. هر گرم طلای ۱۸ عیار با پنج هزار و ۷۰۰ تومان افزایش، با رقم ۱۰ میلیون و ۴۶۶ هزار تومان به فروش می‌رسد. قیمت طلای دست دوم نیز با چهار هزار و ۸۷۳ تومان افزایش، با رقم ۱۰ میلیون و ۳۲۳ هزار و ۵۱۳ تومان به ثبت رسیده است.

ارسال نظرات