تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۴

نوسان قیمت طلا؛ سکه امامی ۹۳ میلیون و ۷۹۰ هزار تومان +جدول

قیمت سکه امامی امروز یکشنبه، با رشد ۸۲۵ هزار تومانی به ۹۳ میلیون و ۷۹۰ هزار تومان رسیده است. قیمت سکه بهار آزادی هم ۸۰۰ هزار تومان رشد کرده و به سطح ۸۷ میلیون و ۸۹۰ هزار تومان رسید.

کد خبر: ۱۸۹۶۶۸
۱۵:۲۹ - ۱۶ شهريور ۱۴۰۴

نوسان قیمت طلا؛ سکه امامی ۹۳ میلیون و ۷۹۰ هزار تومان +جدول

دیدارنیوز: قیمت طلا و سکه امروز در روند صعودی بازگشایی شد. طلای ۱۸ عیار رشد کرد، سکه‌ها سنگین بالا رفتند، اما در رفتاری متفاوت، قیمت نیم‌سکه، ربع سکه و سکه گرمی تا این لحظه بدون تغییر و ثابت بوده است.

قیمت طلا و سکه با وجود تعطیلی بازار جهانی طلا و نوسانات نسبتا محدود افزایشی در بازار ارز، روند افزایشی آرام و پایداری را تجربه می‌کند. قیمت طلا و سکه امروز هم افزایشی است و با ورود تقاضای جدید، قیمت‌های بالاتری را نسبت به روز گذشته ثبت کرده است.

جهش قیمت اونس طلا تا سقف ۳۶۰۰ دلار و چشم‌انداز مبهم و نه چندان مطلوب از دورنمای روابط بین‌المللی انتظارات تورمی را افزایش داده و پول را به سمت بازار امن طلا سوق داده است.

نوسان قیمت طلا؛ سکه امامی ۹۳ میلیون و ۷۹۰ هزار تومان +جدول

نوسان قیمت طلا در کانال ۸.۸ میلیونی

قیمت طلای ۱۸ عیار که از شب گذشته به کانال ۸.۸ میلیونی بازگشته بود، امروز نیز در همین محدوده نوسانات افزایشی دارد و در لحظه تنظیم این گزارش به هشت میلیون و ۸۶۱ هزار تومان در هر گرم رسیده است.

قیمت مثقال طلا نیز با رشد ۴۰۶ هزار تومانی به رقم ۳۸ میلیون و ۳۸۰ هزار تومان رسیده است. قیمت طلای دست دوم نیز امروز در هر گرم هشت میلیون و ۷۴۵ هزار تومان است.

رشد قیمت سکه‌های سنگین و درجا زدن کوچکتر‌ها

قیمت سکه امامی امروز با رشد ۸۲۵ هزار تومانی به ۹۳ میلیون و ۷۹۰ هزار تومان رسیده است. قیمت سکه بهار آزادی هم ۸۰۰ هزار تومان رشد کرده و به سطح ۸۷ میلیون و ۸۹۰ هزار تومان رسیده است.

قیمت دیگر قطعات سکه امروز ثابت است و نسبت به روز گذشته تغییری نداشته است. قیمت نیم سکه امروز ۴۹ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان، ربع سکه ۲۸ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان و سکه گرمی ۱۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان است. گفتنی‌ست، حباب انواع قطعات سکه غیر از سکه گرمی امروز افزایشی است.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر