تیتر امروز

آیا پزشکیان در نیویورک با ترامپ دیدار می‌کند؟/ حالت نه جنگ، نه صلح خوب نیست/ مکانیسم ماشه را بزرگ نکنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آیا پزشکیان در نیویورک با ترامپ دیدار می‌کند؟/ حالت نه جنگ، نه صلح خوب نیست/ مکانیسم ماشه را بزرگ نکنیم

این صد و چهاردهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
محبعلی: خروج ایران از NPT اوضاع را پیچیده‌تر می‌کند/ با خروج تهران از NPT، تل‌آویو برای اقدام نظامی علیه کشورمان توجیه پیدا می‌کند/ اسرائیلی‌ها، بدون هماهنگی آمریکا و ترامپ، دست به اقدام نظامی علیه ایران نخواهند زد/ فرصت ایران برای تغییر شرایط بلاتکلیف فعلی، بسیار محدود است
در گفت و گوی دیدارنیوز با یک دیپلمات با سابقه مطرح شد

محبعلی: خروج ایران از NPT اوضاع را پیچیده‌تر می‌کند/ با خروج تهران از NPT، تل‌آویو برای اقدام نظامی علیه کشورمان توجیه پیدا می‌کند/ اسرائیلی‌ها، بدون هماهنگی آمریکا و ترامپ، دست به اقدام نظامی علیه ایران نخواهند زد/ فرصت ایران برای تغییر شرایط بلاتکلیف فعلی، بسیار محدود است

خروج ایران از NPT باعث پیچیده‌تر شدن اوضاع شده و منفعتی برای تهران به دنبال نخواهد داشت. این اقدام، می‌تواند مسئله ایران را بُعد سیاسی و دیپلماتیک به سمت بُعد درگیری نظامی سوق بدهد. مسئله‌ای...
یک تیر و دو نشان برای آلکاراس

کارلیتوس پس از فتح اوپن آمریکا؛ خوش‌شانس هستم +ویدیو

فینال تنیس آزاد آمریکا در بخش مردان، شب گذشته (یکشنبه) به دلیل حضور دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در ورزشگاه آرتور اش نیویورک با ۴۵ دقیقه تاخیر آغاز شد و در پایان، این کارلوس آلکاراس «کارلیتوس» دنیای تنیس بود که به حریف نامدار ایتالیایی‌اش اجازه هنرنمایی نداد و با فتح اوپن آمریکا هم شکست در ویمبلدون را فراموش کرد و هم توانست جایگاه نخست رده‌بندی را از یانیک سینر پس بگیرد.

کد خبر: ۱۸۹۶۹۲
۰۹:۴۱ - ۱۷ شهريور ۱۴۰۴

کارلیتوس پس از فتح اوپن آمریکا؛ خوش‌شانس هستم +ویدیو

دیدارنیوز: اعجوبه ۲۲ ساله اسپانیایی با غلبه بر رقیب ایتالیایی خود به ششمین قهرمانی گرند اسلم رسید.

به نقل از تنیسفا، کارلوس آلکاراس با پیروزی ۳-۱ مقابل یانیک سینر فاتح رقابت‌های گرند اسلم اوپن آمریکا شد و بار دیگر بر جایگاه شماره یک تنیس جهان تکیه زد. 

در دیدار پایانی آخرین گرند اسلم فصل در شهر نیویورک که به دلیل حضور دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا و تدابیر امنیتی با تأخیر ۴۵ دقیقه‌ای همراه شد، این آلکاراس اسپانیایی بود که بازی را طوفانی آغاز کرد و ست اول را ۶-۲ از مدافع عنوان قهرمانی رقابت‌ها برد. 

کارلیتوس پس از فتح اوپن آمریکا؛ خوش‌شانس هستم +ویدیو

کارلیتوس پس از فتح اوپن آمریکا؛ خوش‌شانس هستم +ویدیو

حضور دونالد ترامپ رئیس جمهور ایالات متحده در دیدار فینال تنیس آزاد آمریکا/Getty Images & Reuters

در ست دوم سینر عملکرد بهتری داشت و با پیروزی ۶-۳ توانست کار را به تساوی بکشاند. اما در ادامه آلکاراس بار دیگر برتری خود را به رخ کشید و در دو ست بعدی با نتایج ۶-۱ و ۶-۴ به پیروزی رسید تا علاوه بر انتقام شکست ویمبلدون، پس از سه سال بار دیگر بر جام چهارمین گرند اسلم فصل بوسه بزند.

کارلیتوس پس از فتح اوپن آمریکا؛ خوش‌شانس هستم +ویدیو

سینر و آلکاراس پس از بازی/Getty Images ©

این قهرمانی ششمین جام گرند اسلم را برای اعجوبه اسپانیایی به ارمغان آورد تا او با ۲۲ سال و ۱۲۵ روز سن به دومین بازیکن جوان (بعد از بیورن بورگ با ۲۲ سال و ۳۲ روز سن در سال ۱۹۷۸) در دوران مدرن تنیس تبدیل شود که به چنین افتخاری دست می‌یابد. 

کارلوس آلکاراس با فتح اوپن آمریکا به چهارمین مرد در تاریخ تنیس تبدیل شد که حداقل دو عنوان قهرمانی در سه زمین مختلف (هارد، خاک و چمن) مسابقات گرند اسلم کسب کرده است.

🏆 اوپن فرانسه ۲۰۲۴ و ۲۰۲۵
🏆 ویمبلدون ۲۰۲۳ و ۲۰۲۴
🏆 اوپن آمریکا ۲۰۲۲ و ۲۰۲۵

فتح نیویورک یک دستاورد دیگر هم برای آلکاراس به همراه داشت و او با پایان دادن به صدرنشینی ۶۵ هفته‌ای سینر، برای نخستین بار از سال ۲۰۲۳ به جایگاه نخست رده‌بندی رسید.

آلکاراس که به بیست‌وسومین جام دوران حرفه‌ای خود رسید، در مراسم اهدای جام با تمجید از رقیبش گفت: «می‌خواهم با یانیک شروع کنم. کاری که در طول فصل انجام دادی باورکردنی نبود. در هر تورنمنت سطح بالایی از تنیس را ارائه می‌دهی… این روز‌ها تو را بیشتر از خانواده‌ام می‌بینم!»

کارلیتوس پس از فتح اوپن آمریکا؛ خوش‌شانس هستم +ویدیو

کارلیتوس در ادامه با قدردانی از مربیان و خانواده خود افزود: «من خوش‌شانس هستم که شما را در کنار خود دارم. باعث افتخار من است. زحمتی که می‌کشید تا من بهتر بشوم فوق‌العاده‌ست؛ نه فقط در عرصه ورزش حرفه‌ای که در زندگی شخصی. واقعاً به آدم‌هایی که اطرافم دارم افتخار می‌کنم. خیلی سپاسگزارم. هر موفقیتی که به دست می‌آورم به خاطر شماست. این یکی هم برای شماست. تیم من… واقعاً خوش‌شانس هستم که بخشی از خانواده‌ام را اینجا کنارم دارم. برادرم، عمویم، پدر و مادرم… برادر‌های کوچیکم هم خانه هستند و نگاه می‌کنند. حمایتی که از شما می‌گیرم فوق‌العاده‌ست. بسیار ممنونم.»

این سومین فینال پیاپی گرند اسلم در فصل جاری بود که آلکاراس و سینر مقابل هم قرار گرفتند. دو ستاره نسل جدید دنیای تنیی امسال نیز این جام‌های چهارگانه را میان خود تقسیم کردند؛ سینر در اوپن استرالیا و ویمبلدون قهرمان شد و آلکاراس اوپن فرانسه و آمریکا را فتح کرد.

تعداد گرند اسلم‌های آلکاراس در مقایسه با سه غول دنیای تنیس در ۲۲ سالگی

🔸 آلکاراس – ۶ عنوان
🔸 نادال – ۵ عنوان
🔸 جوکوویچ – یک عنوان
🔸 فدرر – یک عنوان

کارلیتوس پس از فتح اوپن آمریکا؛ خوش‌شانس هستم +ویدیو

اما از طرف دیگر سینر پس از ۲۷ پیروزی متوالی در گرند اسلم‌های هارد کورت سرانجام متوقف شد تا این روند او که از اوپن استرالیا ۲۰۲۴ آغاز شده بود به پایان برسد.

سینر هم‌چنین نتوانست به طلسم دفاع از قهرمانی در نیویورک پایان دهد تا هم‌چنان راجر فدرر سوئیسی (۲۰۰۸) آخرین بازیکنی باشد که موفق به انجام کار شده است.

تنیس‌باز ایتالیایی در مراسم اهدای جام گفت: «قبل از هر چیز می‌خواهم با کارلوس و تیمش شروع کنم. کارتان فوق‌العاده است و به شما تبریک می‌گویم. می‌دانم پشت این عملکرد امروز چقدر تلاش و سخت‌کوشی بوده است. امروز از من بهتر بودی. تبریک. از این لحظه لذت ببر. این یک لحظه فوق‌العاده است.»

«از تیم خودم هم تشکر می‌کنم که همیشه حمایتم کردند و درکم کردند. برای تمام زحمتی که کشیدید. همه ما می‌دانیم برای رسیدن به اینجا چه اندازه فداکاری لازم بود. فصل شگفت‌انگیزی داشتیم. مسابقات و صحنه‌های بزرگی را پشت سر گذاشتیم. خیلی خوشحالم که این لحظه را با شما، خانواده‌ام که در خانه هستند، همه عزیزانم و دوستانم تقسیم می‌کنم. امروز تمام تلاشم را کردم، بیشتر از این در توانم نبود.»

کارلیتوس پس از فتح اوپن آمریکا؛ خوش‌شانس هستم +ویدیو

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ شهريور
امروز سه‌شنبه ۱۸ شهريور
امروز سه‌شنبه ۱۸ شهريور
امروز سه‌شنبه ۱۸ شهريور