تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...
رضایی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خبر داد

بودجه چند میلیارد یورویی برای تقویت نیرو‌های مسلح علیه اسرائیل

ابراهیم رضایی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از تصویب طرح تقویت بنیه نیرو‌های مسلح در مقابله همه‌جانبه با اسرائیل خبر داد.

کد خبر: ۱۸۹۶۸۵
۱۹:۴۲ - ۱۶ شهريور ۱۴۰۴

بودجه چند میلیارد یورویی برای تقویت نیرو‌های مسلح علیه اسرائیل

دیدارنیوز: سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از تصویب طرح تقویت بنیه نیرو‌های مسلح در مقابله همه‌جانبه با جنایات و تجاوزات رژیم صهیونیستی در کمیسیون متبوعش خبر داد.

ابراهیم رضایی در تشریح نشست امروز (یکشنبه ۱۶ شهریورماه) کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، گفت: در ابتدا نشست امروز ایرادات شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام به لایحه ساماندهی پرنده‌های هدایت‌پذیر از راه دور (پهپاد‌های غیرنظامی) با حضور نمایندگانی از دستگاه‌های مختلف از جمله نیرو‌های مسلح، ستاد کل نیرو‌های مسلح و وزارت دفاع مورد بررسی قرار گرفت و ایرادات این لایحه برطرف شد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار کرد: همچنین در ادامه نشست امروز، «طرح تقویت بنیه نیرو‌های مسلح» در مقابله همه‌جانبه با جنایات و تجاوزات رژیم صهیونیستی در دستورکار قرار داشت که با رای اکثریت اعضاء به تصویب رسید.

وی با اشاره به اینکه طرح مذکور در ایام جنگ ۱۲ روزه و سپس با حضور دستگاه‌ها مختلف در کمیسیون مطرح و مورد بررسی کارشناسی قرار گرفت، افزود: این طرح مشتمل بر یک ماده واحده و ۶ بند است که هدف آن تقویت بنیه نیرو‌های مسلح در مقابله همه جانبه با جنایات و تجاوزات رژیم صهیونیستی است.

رضایی در این زمینه، ادامه داد: طبق این طرح، سازمان برنامه و بودجه و وزارت نفت مکلف می‌شوند صددرصد بودجه سال ۱۴۰۴ مربوط به تقویت بنیه دفاعی نیرو‌های مسلح و همچنین بخش باقی‌مانده بودجه تأمین‌نشده سال ۱۴۰۳ را پرداخت کنند. همچنین سازمان برنامه و بودجه مکلف شد صددرصد سهم سالانه مصوبات شورای عالی امنیت ملی مربوط به منابع تقویت بنیه دفاعی را از محل صرفه‌جویی در هزینه‌های بودجه عمومی کشور یا از محل واگذاری سهم فروش نفت پرداخت کند.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به بند‌های دیگر این طرح، تصریح کرد: بانک مرکزی نیز مکلف می‌شود در سقف ۲ میلیارد یورو از منابع مسدودی یا سایر منابع ارزی خارج از کشور را به صورت تسهیلات با نرخ صفر درصد با تضمین بازپرداخت توسط سازمان برنامه و بودجه یا با اذن مقام معظم رهبری از منابع صندوق توسعه ملی جهت اجرای طرح‌های اضطراری دفاعی در اختیار ستاد کل نیرو‌های مسلح قرار دهد.

وی بیان کرد: سازمان برنامه و بودجه با همکاری بانک مرکزی و وزارت اقتصاد مکلف می‌شود معادل ۲ میلیارد یورو برای خرید خارجی اقلام عمده دفاعی با هماهنگی ستاد کل نیرو‌های مسلح، در اختیار وزارت دفاع قرار دهند. همچنین سازمان برنامه و بودجه و وزارت نفت نیز مجاز می‌شوند به‌منظور پشتیبانی امور دفاعی، مبلغ یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار در قالب تخصیص نفت به ستاد کل نیرو‌های مسلح واگذار کنند.

نماینده مردم دشتستان در قوه مقننه کرد: همچنین سالانه ۳۰ درصد از منابع حاصل از درآمد استفاده از دالان‌های هوایی کشور یا ترانزیت هوایی به ارتش جمهوری اسلامی ایران اختصاص یابد تا برای تقویت سامانه‌های پدافند هوایی شود.

به نقل از رسانه خانه ملت، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی خاطرنشان کرد: با تصویب این طرح، انتظار می‌رود نگرانی‌ها در حوزه تقویت بنیه دفاعی کشور رفع شود و شاهد تحولی اساسی در تجهیزات، امکانات و حتی معیشت نیرو‌های مسلح باشیم؛ این طرح در جلسات آتی در صحن علنی مجلس بررسی خواهد شد.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان