تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
در دیدار با عمار حکیم، رهبر جریان حکمت ملی عراق مطرح شد

آملی‌لاریجانی: خیال‌های برخی درباره نظام بعد از جمهوری اسلامی نقش بر آب شد

صادق آملی لاریجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار با عمار حکیم، رهبر جریان حکمت ملی عراق گفت: خیال خام و نقشه‌های آنانی که در جلسات خود، نظام سیاسی بعد از جمهوری اسلامی را در ذهن می‌پروراندند، نقش بر آب کرد.

کد خبر: ۱۸۹۶۷۷
۱۷:۱۴ - ۱۶ شهريور ۱۴۰۴

آملی‌لاریجانی: خیال‌های برخی درباره نظام بعد از جمهوری اسلامی نقش بر آب شد

دیدارنیوز: رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اقتدار نیرو‌های مسلح و انسجام مردم ایران در جنگ ۱۲روزه، خیال خام و نقشه‌های آنانی که در جلساتشان، نظام سیاسی بعد از جمهوری اسلامی را در ذهن می‌پروراندند، نقش بر آب کرد.

صادق آملی لاریجانی در دیدار سیدعمار حکیم، رهبر جریان حکمت ملی عراق که برای دیدار و رایزنی با مقامات ایرانی به تهران سفر کرده اظهار کرد: پیوند میان ملت ایران و عراق خدشه‌ناپذیر است. باید هوشیاری نسبت به تفرقه‌افکنی دشمنان که با هدف تضعیف حاکمیت کشور‌های اسلامی از جمله عراق صورت می‌گیرد، حفظ شود.

وی تصریح کرد: هدف آمریکا و رژیم صهیونیستی از فشار بر حشدالشعبی، زمینه‌سازی برای تجزیه یا تضعیف کشور‌های منطقه به منظور تشکیل اسرائیل بزرگ است. 

رئیس مجمع تشیخص مصلحت نظام در ادامه به برخی ویژگی‌های جنگ ۱۲روزه اشاره کرد و گفت: در این جنگ، حقایق بسیاری برای همگان روشن شد. دشمن با چهره عریان و بدون نقاب به میدان آمد و آمریکایی‌ها که مدام از مذاکره دم می‌زدند، ماهیت خود را آشکار کردند.

وی با یادآوری حمله دشمن به کشورمان در حین مذاکرات، تاکید کرد: این جنگ باعث شد تا برخی افراد که در داخل ایران، نظام را مخالف با مذاکره تصویر می‌کردند، به فکر فرو روند. 

آملی لاریجانی با اشاره به اقتدار نیرو‌های مسلح و انسجام مردم ایران در جنگ ۱۲روزه، اظهار کرد: این اقتدار و انسجام، خیال خام و نقشه‌های آنانی که در جلسات خود، نظام سیاسی بعد از جمهوری اسلامی را در ذهن می‌پروراندند، نقش بر آب کرد.

وی با یادآوری تدابیر رهبری انقلاب در انتصاب جانشینان فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح گفت: در این جنگ نگاه بصیر و شجاعانه فرمانده کل قوا و عملکرد دلیرانه نیرو‌های مسلح از جمله توانمندی چشمگیر و دقیق موشک‌های ایرانی، انسجام ملی و حمایت همه‌جانبه مردم از نظام اسلامی را در برابر دشمنان رقم زد. 

سیدعمار حکیم هم در این دیدار با بیان اینکه مردم عراق و کشور‌های اسلامی از پیروزی ایران در جنگ ۱۲روزه احساس غرور کردند، ادامه داد: ایستادگی ملت ایران در مقابل تجاوزگری‌های رژیم صهیونیستی، جایگاه بین‌المللی جمهوری اسلامی را ارتقاء داد و باعث دلگرمی جهان اسلام شد. ملت‌‎های ایران و عراق برادرند و ما بر گسترش همکاری‌های همه‌جانبه به‌خصوص تبادلات تجاری تاکید داریم و برای رهبر معظم انقلاب، مسئولان و ملت ایران، آرزوی توفیق می‌کنیم.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
پرطرفدارترین ها