تیتر امروز

پایان جنگ با توافق حماس و اسرائیل/ ظریف: طراحی معامله عزتمندانه با آمریکا/ نیروهای نامحسوس برای رصد شهروندان
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پایان جنگ با توافق حماس و اسرائیل/ ظریف: طراحی معامله عزتمندانه با آمریکا/ نیروهای نامحسوس برای رصد شهروندان

این صد و بیست و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
«اقتصاد ایران در چنگال تفکرات و سیاست‌های ضد توسعه!»
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «اقتصاد پلاس» با مرتضی افقه؛ اقتصاددان

«اقتصاد ایران در چنگال تفکرات و سیاست‌های ضد توسعه!»

در برنامه «اقتصاد پلاس»، سید مرتضی افقه، استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز و تحلیلگر مسائل اقتصادی، با تاکید بر نقش کلیدی نیروی انسانی در توسعه کشور، هشدار داد که ایران حتی با منابع طبیعی...
جواد میری: در جنگ ۱۲ روزه این «مردم» بودند که تصمیم به تغییر نظام نگرفتند/ «حسینیه» کردن «کاخ سفید» به کجا رسید؟/ چند درصد از کسانی که ژست انقلابی می‌گیرند، وضعیت مردم را درک می‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس:

جواد میری: در جنگ ۱۲ روزه این «مردم» بودند که تصمیم به تغییر نظام نگرفتند/ «حسینیه» کردن «کاخ سفید» به کجا رسید؟/ چند درصد از کسانی که ژست انقلابی می‌گیرند، وضعیت مردم را درک می‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه های خود به سراغ سید جواد میری استاد دانشگاه و جامعه شناس رفت؛ او در این برنامه از تاثیرات مکانیسم ماشه بر جامعه و آینده ایران گفت.

صف‌های طولانی دریافت روادید؛ سفارت چین پاسخ داد

در پی انتشار تصاویری تحقیرآمیز از صف‌های طولانی دریافت روادید در ایران، سفارت چین در تهران می‌گوید تا حد امکان به تمدید زمان کاری برای تحویل گرفتن مدارک، تسریع روند رسیدگی به درخواست‌های روادید، از جمله اولویت‌بندی درخواست‌های سفر فوری به چین، ادامه خواهد داد.

کد خبر: ۱۸۹۰۷۲
۱۷:۰۴ - ۰۳ شهريور ۱۴۰۴

صف‌های طولانی دریافت روادید؛ سفارت چین پاسخ داد

دیدارنیوز: سفارت چین در تهران اعلام کرد تا حد امکان به تمدید زمان دریافت روادید و تسهیل روند درخواست‌ها، از جمله اولویت‌بندی به درخواست‌های سفر فوری به این کشور، ادامه خواهد داد.

به نقل از ایسنا، طی روز‌های اخیر اخبار و تصاویری منتشر شده که حکایت از آن دارد که متقاضیان زیادی برای دریافت روادید مقابل سفارت چین منتظر هستند و صف‌های طولانی در مقابل ساختمان سفارت تشکیل شده است. 

در همین رابطه سفارت جمهوری خلق چین در تهران به سوالات و پیگیری‌ها در این خصوص پاسخ داد.

سفارت چین در پاسخ به این پرسش که «آیا سفارت چین در ایران به طور عادی روادید صادر می‌کند؟»، گفت: «دولت جمهوری خلق چین همواره به تبادلات مردمی بین چین و ایران متعهد بوده و در این زمینه همکاری نزدیکی با دولت جمهوری اسلامی ایران داشته است. سفارت چین در ایران تا حد امکان به تمدید زمان کاری برای تحویل گرفتن مدارک، تسریع روند رسیدگی به درخواست‌های روادید، از جمله اولویت‌بندی درخواست‌های سفر فوری به چین، ادامه خواهد داد».

این سفارتخانه درباره روند صدور روادید نیز گفت: «در صورت تأیید روادید، متقاضیان «درخواست‌های عادی» در چهارمین روز کاری پس از تحویل مدارک و «درخواست‌های فوری» در سومین روز کاری پس از تحویل مدارک، روادید خود را دریافت خواهند کرد. زمان دریافت روادید در صورت وجود دلایل فوری و ویژه مانند موارد «بشردوستانه»، به یک روز کاری بعد از تحویل مدارک کاهش یافته است».

مطلب مرتبط:

خوابیدن جلوی سفارت برای ویزا!

سفارت چین افزود: «توصیه می‌شود که ۱۵ روز قبل از سفر خود برای روادید اقدام نمایید. روادید چین معمولاً سه ماه اعتبار دارد. اگر خیلی زود درخواست کنید، ممکن است روادیدی شما قبل از عزیمت منقضی شود. برخی از روادید‌ها فقط یک ماه یا کمتر اعتبار دارند. به متقاضیان توصیه می‌شود درخواست روادید خود را بر اساس برنامه سفر خود برنامه‌ریزی کنند».

این سفارتخانه در پاسخ به این پرسش که «شنیده می‌شود، الان حجم روادید صادر شده سفارت چین بسیار کم است، آیا امکان زمان کافی برای دریافت روادید وجود ندارد؟»، گفت: «سفارت چین در ایران تا حد امکان به تمدید زمان دریافت روادید و تسهیل روند درخواست‌ها، از جمله اولویت‌بندی به درخواست‌های سفر فوری به چین، ادامه خواهد داد. در صورتی که مدارک درخواست روادید مطابق با الزامات هستند، می‌توانند روادید را به موقع بگیرند. در واقع، حجم روادید صادر شده فعلی، چه از نظر کمیت، چه از نظر روند کاری، کاملا می‌تواند نیاز‌های مردم ایران را برآورده کند».

سفارت چین در پایان گفت: «هزینه درخواست عادی ۷۵ دلار است و در این صورت، روادید چهار روز کاری پس از تحویل مدارک، در صورت برآورده شدن تمام شرایط، صادر می‌شود. هزینه درخواست فوری ۱۰۵ دلار است که روادید سه روز کاری پس از تحویل مدارک، در صورت برآورده شدن تمام شرایط، صادر می‌شود. به دلایل فوری ویژه، مانند دلایل بشردوستانه، روادید می‌تواند یک روز کاری پس از تحویل مدارک، با هزینه ۱۱۵ دلار، در صورت برآورده شدن تمام شرایط، صادر شود».

گفته می‌شود مشکل فنی هم در این خصوص به طور موقتی به وجود آمده، اما این مساله برطرف شده و در حال حاضر چنین مشکلی وجود ندارد.

قابل ذکر است که سفارت چین در تهران یکی از سفارت‌خانه‌هایی که بعد از ۱۲ جنگ روزه تحمیلی، خدمات روادید خود را در اسرع وقت از سر گرفت.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۹ مهر
امروز شنبه ۱۹ مهر
امروز شنبه ۱۹ مهر
امروز شنبه ۱۹ مهر