تیتر امروز

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
برگزاری نشست تخصصی وزارت بهداشت برای مقابله با تب دِنگی در هرمزگان

زنگ خطر پشه آئدس در جنوب؛ هشدار درباره تب دنگی

نشست تخصصی بررسی آمادگی برای مقابله با بیماری تب دِنگی برگزار شد که در آن مسئولان بر ضرورت افزایش آمادگی، همکاری بین‌بخشی و جلب مشارکت مردمی برای کنترل پشه ناقل آئدس و پیشگیری از تب دنگی تأکید کردند و گفتند بدون همکاری گسترده مردم، امکان کنترل بیماری‌هایی مانند تب دنگی، زیکا و چیکونگونیا وجود ندارد.

کد خبر: ۱۸۸۹۱۸
۱۳:۳۷ - ۳۰ مرداد ۱۴۰۴

زنگ خطر پشه آئدس در جنوب؛ هشدار درباره تب دنگی

دیدارنیوز: نشست تخصصی بررسی آمادگی برای مقابله با بیماری تب دِنگی، با حضور مدیران مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت و مسئولان بهداشت استان هرمزگان در بندرعباس با هدف بررسی وضعیت موجود و تقویت اقدامات پیشگیرانه برگزار شد که مدیران مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت بر ضرورت افزایش آمادگی، همکاری بین‌بخشی و جلب مشارکت مردمی برای کنترل پشه ناقل آئدس و پیشگیری از تب دنگی تأکید کردند.

شهرام حبیب‌زاده، معاون فنی مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر، با اشاره به موقعیت جغرافیایی استان هرمزگان و نزدیکی آن به مبادی ورودی دریایی، گفت: بندرعباس به‌عنوان یکی از نقاط کلیدی کشور، در معرض خطر ورود و گسترش پشه آئدس قرار دارد و نیازمند اقدامات پیشگیرانه جدی است.

وی افزود: سلامت عمومی در این منطقه نه‌تنها مسئله‌ای استانی، بلکه موضوعی ملی محسوب می‌شود و مقابله با تهدیدات بهداشتی در این منطقه باید در اولویت قرار گیرد.

در این نشست، احمد رئیسی، رئیس گروه مدیریت بیماری‌های منتقله از ناقلین، با اشاره به اهمیت بهسازی محیط، گفت: حذف منابع آب راکد، که محل رشد لارو پشه آئدس است، نقش مهمی در کاهش خطر انتقال بیماری دارد. وی بر لزوم مشارکت مردم و همکاری دستگاه‌های مسئول در این زمینه تأکید کرد.

همچنین محمد نصر دادرس، کارشناس مسئول اداره مراقبت بیماری‌های واگیر، اظهار کرد: بدون همکاری گسترده مردم، امکان کنترل بیماری‌هایی مانند تب دنگی، زیکا و چیکونگونیا وجود ندارد. او بر اهمیت اطلاع‌رسانی، آموزش همگانی و رعایت نکات بهداشتی تأکید کرد.

عبدالرضا میر اولیایی، مدیر برنامه بیماری‌های منتقله از پشه آئدس، ضمن اشاره به علائم بیماری تب دنگی مانند تب ناگهانی، درد عضلانی و در موارد شدید خونریزی، گفت: آموزش، استفاده از وسایل محافظتی فردی و حذف زیستگاه‌های پشه‌ها از مهم‌ترین راهکار‌های پیشگیری هستند.

در ادامه این برنامه، فاطمه نیک‌پور، کارشناس کنترل ناقلین وزارت بهداشت، دستورالعمل مراقبت انسانی تب دنگی را به کارکنان حوزه بهداشت آموزش داد.

در پایان این نشست، یحیی میرزاده، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، با تأکید بر اهمیت تشخیص زودهنگام، از شهروندان خواست در صورت بروز علائمی مانند تب شدید، سردرد و درد‌های عضلانی و مفصلی، سریعاً به مراکز بهداشتی مراجعه کنند.

این نشست با حضور مسئولان بهداشت استان، معاون فنی معاونت بهداشتی، رئیس مرکز بهداشت شهرستان بندرعباس و جمعی از کارشناسان برگزار شد.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی