تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
وزارت بهداشت اعلام کرد

توصیه به مردم؛ در محل انفجار تجمع نکنید

در پی تجاوزهای نظامی اسرائیل به شهرهای مختلف ایران، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در اطلاعیه‌ای از مردم خواست که در محل انفجار تجمع نکنند.

کد خبر: ۱۸۵۸۷۳
۱۹:۵۴ - ۲۵ خرداد ۱۴۰۴

توصیه به مردم؛ در محل انفجار تجمع نکنید

دیدارنیوز: وزارت بهداشت با انتشار اطلاعیه‌ای بر لزوم همکاری مردم با سیستم سلامت و عدم توجه به شایعات تاکید کرد.

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با انتشار اطلاعیه شماره ۲ خود بر لزوم همکاری با سیستم سلامت و عدم توجه به شایعات تاکید کرد.

متن این اطلاعیه به شرح زیر است:

محضر مردم شریف ایران، ضمن عرض تسلیت مجدد شهادت جمعی از بهترین فرزندان این آب و خاک، خواهشمندیم هشدار‌های زیر را جدی گرفته و به کار ببندید:

 از تجمع و ایجاد ازدحام در محل‌های وقوع انفجار خودداری کنید تا هم امنیت خود را تامین کرده باشید و هم حضور تیم‌های امدادی و اورژانس تسهیل شود.

ضمن حفظ آرامش از حضور در مناطق پرخطر پرهیز کنید، به هیچ وجه در نزدیکی پنجره‌ها و شیشه‌ها قرار نگیرید. موج انفجار ناشی از حملات موشکی می‌تواند باعث پرتاب خرده‌شیشه و اجسام فلزی تا شعاع قابل توجهی شود.

محل‌های امن منزل یا محل کار خود را شناسایی کنید. این محل‌ها باید دور از پنجره‌ها و در عمق ساختمان باشند.

در صورت شنیدن صدای آژیر خطر یا انفجار، با آرامش کامل در محل امن خانه یا محل کار خود پناه بگیرید یا به نزدیک‌ترین محل امن مراجعه کنید و از هرگونه ازدحام و تجمع خودداری کنید.

با سیستم‌های امدادرسانی اورژانس و آتش نشانی و مراکز درمانی همکاری کامل داشته باشید.

تنها در موارد واقعاً اضطراری با اورژانس تماس بگیرید و از اشغال‌کردن خطوط و تماس‌های غیرضروری با این سامانه امدادی جدا خودداری کنید.

از مراجعه غیرضروری به بیمارستان‌ها پرهیز کنید؛ مراکز درمانی کشور کاملا آماده خدمت‌رسانی هستند، اما از مراجعه غیرضروری به آن‌ها خودداری کنید. 

افراد مسن، بیماران مزمن، کودکان و مادران باردار را تنها نگذارید و در اعلام اخبار ناگوار، حساسیت‌های روانی این عزیزان را در نظر بگیرید.

به اطلاع می‌رساند وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با برنامه‌ریزی دقیق، ذخایر دارویی و تجهیزات پزشکی را به اندازه نیاز کشور تأمین کرده است. به هیچ وجه به شایعات بی اساس توجه نکنید و تنها به اخبار رسمی اعتماد کنید. 

تا این لحظه درخصوص تشعشات اتمی بنابر بررسی‌های مرجع ذیصلاح هیچ گونه مشکل و نگرانی وجود ندارد و کلیه اقدامات لازم برای بررسی و نظارت و رصد بطور مستمر در حال انجام است.

برای دریافت آخرین خبر‌ها و دستورالعمل‌های بهداشتی فقط به منابع زیر مراجعه کنید: پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت به نشانی www.behdasht.gov.ir، سامانه ملی پاسخگویی ۱۹۰ وزارت بهداشت و همچنین کانال‌های رسمی وزارت بهداشت در شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها به نشانی webda.

هموطنان عزیز! آرامش و هوشیاری مهم‌ترین ابزار در مواجهه با شرایط بحرانی است. با رعایت توصیه‌های ایمنی و سلامت، هم به خود و هم به کادر درمان کشور کمک می‌کنید.

به لطف خدا و با همبستگی ملی، از این بحران نیز سربلند بیرون خواهیم آمد.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها