تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
به دنبال توافق با قربانی‌کردن اوکراین؟

نکاتی مهم از نشست ترامپ و پوتین

نشست مهم ترامپ و پوتین در آلاسکا برای توافقی در مورد پایان جنگ اوکراین به نتیجه قطعی نرسید اما قرار است با حضور زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین این گفت‌وگوها ادامه داشته باشد. دعوت نشدن زلنسکی به نشست روسای جمهور آمریکا و روسیه با انتقادهایی مواجه شده و احتمال قربانی‌شدن کی‌یف و اهدای مناطق اشغال‌شده اوکراین به مسکو وجود دارد.

کد خبر: ۱۸۸۶۲۱
۱۲:۴۰ - ۲۵ مرداد ۱۴۰۴

نکاتی مهم از نشست ترامپ و پوتین

دیدارنیوز: ساعاتی پیش دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین نشست آلاسکا را بدون دستیابی به توافقی مشخص برای پایان دادن به جنگ اوکراین ترک کردند.

نگاهی کوتاه به آنچه گذشت:

استقبال گرم از پوتین: دو رهبر اندکی پس از ساعت ۱۱ صبح به وقت محلی از هواپیما‌های خود پیاده شدند. فرش قرمز پهن شد، آنها خوش و بشی طولانی داشتند، دست دادند و گرم گرفتند. پوتین در حالی که همراه ترامپ سوار خودروی رئیس جمهور آمریکا می‌شد، لبخند می‌زد.

«به دنبال صلح»: دیدار رهبران سه ساعت طول کشید و دو مشاور اصلی هر دو رئیس‌جمهور حاضر بودند. هم‌زمان در اوکراین، ولودیمیر زلنسکی بار دیگر تاکید کرد که کی‌یف باید در مذاکراتی که سرنوشت و آینده‌اش را تعیین می‌کند حضور داشته باشد. او از گفت‌و‌گو‌های روز جمعه کنار گذاشته شده بود.

کنفرانس خبری: خبرنگاران در حالی در «نشست خبری مشترک» دو رئیس جمهور حاضر شدند که درباره روند این جلسه اطلاع چندانی نداشتند. ترامپ از پوتین خواست ابتدا صحبت کند. در گام بعدی، ترامپ هم به سخنانی کوتاه اکتفا کرد. هیچ‌کدام از این دو به پرسش‌ها پاسخ ندادند!

درباره اوکراین: پوتین سخنرانی مفصلی کرد، اما در طول صحبت‌هایش به شکلی گذرا به موضوع جنگ اوکراین پرداخت و گفت «صادقانه» می‌خواهد آن را پایان دهد.

بدون توافق: ترامپ به خبرنگاران گفت هنوز اختلافاتی وجود دارد و «تا زمانی که توافق انجام نشده باشد، توافقی صورت نگرفته است». او اضافه کرد: «به آن نقطه نرسیدیم» هرچند پیشرفت‌هایی بود. یک ساعت بعد، دو رئیس‌جمهور به هواپیما‌های خود بازگشتند و محل را ترک کردند. ترامپ در مصاحبه با فاکس‌نیوز از زلنسکی خواست «توافق کند.»

واکنش کی‌یف و اروپا: هنوز ولودیمیر زلنسکی و متحدان اروپایی‌اش به این موضوع واکنشی نشان نداده‌اند، اما انتظار می‌رود به‌زودی آن هم واکنش نشان دهند.

منبع: بی بی سی فارسی

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها