تیتر امروز

گزینه نظامی همچنان روی میز/ شبکه التغییر: آمادگی ایران با جنگنده‌های جدید روسی/ سخنگوی دولت: آماده مذاکره مستقیم بودیم، ویتکاف نیامد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

گزینه نظامی همچنان روی میز/ شبکه التغییر: آمادگی ایران با جنگنده‌های جدید روسی/ سخنگوی دولت: آماده مذاکره مستقیم بودیم، ویتکاف نیامد

این صد و بیست و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
داریوش سجادی: اقتصاد و فشار تحریم‌ها، دلیل کاهش همراهی مردم/ نیازمند بازنگری و مدیریت دقیق‌تر در حوزه‌های اقتصادی هستیم
در گفت‌وگوی دیدار در برنامه «اقتصاد پلاس» با یک فعال رسانه‌ای مطرح شد

داریوش سجادی: اقتصاد و فشار تحریم‌ها، دلیل کاهش همراهی مردم/ نیازمند بازنگری و مدیریت دقیق‌تر در حوزه‌های اقتصادی هستیم

داریوش سجادی، فعال رسانه‌ای در برنامه «اقتصاد پلاس» در رسانه دیدارنیوز گفت: پایگاه اجتماعی نظام امروز دیگر همچون سال ۵۷ نیست.
سعید شریعتی: شریعتمداری، هفته‌ای یک بار هوس بستن تنگه هرمز می‌کند!/ روحانی، همین که به حصر نرفته باید خدا را شکر کند/ رحمن قهرمان‌پور: ادامه مسیر در وضعیت آتش‌بس‌ شکننده، شدنی نیست/ با شناختی که از پزشکیان داریم، بعید بود که با تصمیم فردی با ترامپ دیدار کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با دو تحلیلگر مسائل سیاسی و بین‌الملل

سعید شریعتی: شریعتمداری، هفته‌ای یک بار هوس بستن تنگه هرمز می‌کند!/ روحانی، همین که به حصر نرفته باید خدا را شکر کند/ رحمن قهرمان‌پور: ادامه مسیر در وضعیت آتش‌بس‌ شکننده، شدنی نیست/ با شناختی که از پزشکیان داریم، بعید بود که با تصمیم فردی با ترامپ دیدار کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سعید شریعتی»، فعال سیاسی و «رحمن قهرمان‌پور»، تحلیلگر مسائل سیاست خارجی رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندروها...
با وجود گرمای بالای هوا، خدمات‌رسانی به زائران در شرایط مطلوبی انجام می‌شود

مهاجرانی: ایلام ظرفیت بالایی در حوزه گردشگری مذهبی دارد

فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت در جریان بازدید از نقطه صفر مرزی مهران گفت: استان ایلام ظرفیت بالایی در حوزه گردشگری مذهبی دارد و می‌تواند در آینده نیز میزبان رویداد‌های مهم باشد.

کد خبر: ۱۸۸۵۷۱
۱۲:۳۶ - ۲۳ مرداد ۱۴۰۴

مهاجرانی: ایلام ظرفیت بالایی در حوزه گردشگری مذهبی دارد

دیدارنیوز _ استان ایلام: سخنگوی دولت در بازدید از نقطه صفر مرزی مهران، ضمن تقدیر از اقدامات استاندار ایلام، آمادگی کامل این استان را برای میزبانی شایسته از زائران اربعین حسینی «قابل تحسین» دانست.

فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، امروز پنجشنبه ٢٣ مرداد در بازدید از نقطه صفر مرزی مهران با اشاره به هماهنگی‌ها و اقدامات انجام‌شده در استان ایلام گفت: استاندار خوش‌فکر، توانمند و پای‌کار ایلام با بسیج تمامی ظرفیت‌ها و امکانات، شرایط را برای تردد روان و ایمن زائران فراهم کرده است.

وی با قدردانی از زحمات مجموعه مدیران و عوامل اجرایی اربعین در استان افزود: تلاش‌ها و هماهنگی‌های انجام‌شده در حوزه حمل‌ونقل، خدمات رفاهی و امنیتی، نمونه‌ای از مدیریت جهادی در خدمت به زائران حسینی است.

مهاجرانی هدف از سفر خود را «خدا قوت گفتن به خادمان اربعین» و «ارزیابی میدانی روند خدمت‌رسانی» عنوان کرد و افزود: خوشبختانه در بازدید‌های امروز، رضایتمندی قابل توجهی در میان زائران مشاهده شد و با وجود گرمای بالای هوا، خدمات‌رسانی در شرایط مطلوبی انجام می‌شود.

سخنگوی دولت با اشاره به تردد ۴۶۸ هزار زائر از ابتدای ماه صفر تاکنون از مرز مهران تصریح کرد: این حجم از تردد نشان می‌دهد که استان ایلام ظرفیت بالایی در حوزه گردشگری مذهبی دارد و می‌تواند در آینده نیز میزبان رویداد‌های مهم باشد.

وی همچنین بر استفاده بیشتر از فناوری‌های نوین در مدیریت و تسهیل تردد زائران تأکید کرد و گفت: با برنامه‌ریزی دقیق و تخصیص مناسب منابع، می‌توان سال‌به‌سال کیفیت خدمات اربعین را ارتقا داد.

مرز مهران می‌تواند «ایران کوچک» در معرفی صنایع‌دستی باشد

فرزاد شریفی مدیر کل میراث فرهنگی و گردشگری استان ایلام نیز در حاشیه بازدید فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، از پایانه برکت و غرفه‌های صنایع‌دستی استان ایلام اظهار کرد: امروز شاهد حضور ارزشمند سخنگوی محترم دولت، استاندار ایلام و هیات همراه در مرز مهران بودیم و در این بازدید، ظرفیت‌های صنایع‌دستی استان معرفی شد.

وی افزود: در پایانه برکت ۲۰ غرفه صنایع‌دستی و محصولات شاخص ایلام ایجاد شده که با ارائه توضیحات لازم، تلاش کردیم صنایع‌دستی استان را که اقتصاد هویت‌بنیان منطقه محسوب می‌شود، به بازدیدکنندگان معرفی کنیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان ایلام با اشاره به جایگاه مرز مهران به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گذرگاه‌های تردد زائران اربعین، گفت: مرز بین‌المللی مهران می‌تواند به «ایران کوچک» در معرفی فرهنگ و هنر اقوام مختلف تبدیل شود.

شریفی تأکید کرد: با نگاه مثبت دولت، استاندار ایلام و وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، امیدواریم بتوانیم با ایجاد بازارچه‌های دائمی در مسیر‌های اصلی، به‌ویژه در شهرستان‌هایی که بیشترین تردد را دارند، غرفه‌های صنایع‌دستی را به بازارچه‌های دائمی و فعال تبدیل کنیم.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۱ مهر
امروز جمعه ۱۱ مهر
امروز جمعه ۱۱ مهر
امروز جمعه ۱۱ مهر
پرطرفدارترین ها