تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
با هرگونه تغییر مرزی مخالفت شده که این در راستای مواضع کشورمان است

عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید/ هیچ چیزی درباره مذاکره با آمریکا قطعی نیست

عباس عراقچی، وزیر خارجه کشورمان می‌گوید که معاون گروسی فردا به تهران می‌آید و هیچ برنامه‌ای برای بازدید از مکانی تا به چارچوبی دست پیدا نکنیم، وجود ندارد.

کد خبر: ۱۸۸۴۰۴
۱۹:۳۵ - ۱۹ مرداد ۱۴۰۴

عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید/ زمانی برای مذاکره بعدی مشخص نشده

دیدارنیوز: وزیر امور خارجه کشورمان با اعلام اینکه معاون گروسی فردا به تهران می‌آید، تصریح کرد: هیچ برنامه‌ای برای بازدید از مکانی، تا به چارچوبی دست پیدا نکنیم، وجود ندارد.

عباس عراقچی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: مذاکرات با آژانس انرژی اتمی فردا برای تعیین چارچوب همکاری برگزار می‌شود. معاون گروسی فردا به تهران می‌آید و هیچ برنامه‌ای برای بازدید از مکانی تا به چارچوبی دست پیدا نکنیم، وجود ندارد و همکاری آغاز نمی‌شود. این چارچوب هم بر مبنای قانون مجلس شورای اسلامی خواهد بود.

وی ادامه داد: تماس‌های ما با اروپایی‌ها ادامه دارد. آنها بحث اسنپ بک را مطرح کرده‌اند که موضع ما این است که اسنپ بک موضوعیت ندارد. اروپا از نظر ما مشارکت‌کننده در برجام محسوب نمی‌شود. البته بحث‌های فنی و حقوقی وجود دارد که همکاران من با اروپایی‌ها در تماس هستند، ولی زمانی برای مذاکره بعدی مشخص نشده است.

عراقچی درباره احتمال مذاکره به آمریکا گفت: هنوز هیچ چیزی درباره مذاکره با آمریکا قطعی نشده است.

وزیر خارجه همچنین درباره تحولات اخیر در غزه بیان کرد: وزارت خارجه بیانیه‌ای در این زمینه صادر کرده است. ما هرگونه اشغال غزه و جابجایی مردم غزه را محکوم می‌کنیم. دیروز چند کشور اسلامی هم بیانیه مشترکی صادر کردند و مواضع کشور‌های اسلامی منطقه مواضع بسیار خوبی بوده است. 

وی همچنین درباره صلح آذربایجان و ارمنستان گفت: فردا وزیر خارجه ارمنستان با من تماس تلفنی خواهد داشت. پاشینیان هم تماس خواهد گرفت. روز سه شنبه هم قرار است معاون وزیر خارجه این کشور به تهران بیاید. موضع ما درباره زنگزور کاملا روشن است. ما از هرگونه صلح بین ارمنستان و آذربایجان استقبال می‌کنیم و قبلا هم درباره نقش‌آفرینی برای دستیابی به صلح، اعلام آمادگی کرده‌ایم. ما خواهان حفظ حاکمیت کامل هر کشوری بر سرزمین خود هستیم و از تمامیت ارضی همه کشور‌های منطقه و مرز‌های بین‌المللی دفاع کرده و هرگونه تغییری را نمی‌پذیریم. در بیانیه مشترک آذربایجان و ارمنستان، به حاکمیت و به تمامیت ارضی کشور‌های منطقه احترام گذاشته شده است و با هرگونه تغییر مرزی مخالفت شده است که این در راستای مواضع کشورمان است.

عراقچی در پایان گفت: بحث کریدور کنار رفته و بحث از یک جاده ترانزیتی تحت حاکمیت ارمنستان و صلاحیت قضایی این کشور در خاک آنها کشیده می‌شود که شرکت امریکایی- ارمنستانی که در ارمنستان به ثبت می‌رسد این کار را انجام خواهد داد. ما اعلام کرده‌ایم که هرگونه حضور خارجی در منطقه به هر شکل می‌تواند تبعات منفی برای صلح منطقه داشته باشد. ما این موضع را به هر دو کشور اعلام کرده‌ایم. ما از نزدیک تحولات را رصد می‌کنیم. تاکنون مواضع اصولی ما رعایت شده است، البته حضور احتمالی شرکت امریکایی موجب نگرانی است که در این خصوص به مشورت‌های خود ادامه می‌دهیم.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
پرطرفدارترین ها