تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج واکنش نشان داد

ضرب‌وشتم پرستار یاسوجی با عصا و چماق!/ محکومیت رفتار خشونت‌آمیز علیه کادر درمان

در پی ضرب‌وشتم یک پرستار در یک درمانگاه خصوصی در یاسوج، روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با انتشار اطلاعیه‌ای این رفتار خشونت‌آمیز علیه کادر درمان را به‌شدت محکوم کرد.

کد خبر: ۱۸۷۵۹۵
۱۴:۴۴ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۴

ضرب‌وشتم پرستار یاسوجی با عصا و چماق!/ محکومیت رفتار خشونت‌آمیز علیه کادر درمان

دیدارنیوز _ استان کهگیلویه و بویراحمد: در پی انتشار خبری مبنی بر حمله فیزیکی و ضرب و شتم یکی از پرستاران خدوم در یک درمانگاه خصوصی شهر یاسوج، روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با انتشار اطلاعیه‌ای در این رابطه واکنش نشان داد.

در این اطلاعیه آمده است:

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ضمن ابراز تأسف شدید از وقوع این حادثه تلخ، رفتار خشونت‌آمیز علیه کادر درمان را به‌شدت محکوم می‌کند.

طبق گزارش‌های دریافتی، در تاریخ ۲۰ تیرماه حوالی ساعت ۲۰ خانم پریسا شفیعیان، پرستار در یکی از درمانگاه‌های خصوصی، به همراهان بیمار یادآور می‌شود که دارو‌ها را از روی میز برداشته و برای جلوگیری از اختلاط، به نوبت روی میز بگذارند. با این حال، یکی از همراهان بیمار با واکنشی تند، اقدام به فحاشی کرده و پس از پایان تزریق، به طور ناگهانی به این پرستار حمله‌ور شده و وی را مورد ضرب و شتم قرار می‌دهد.

متأسفانه در ادامه، همراه دیگر بیمار و نیز خود بیمار نیز با عصا به این پرستار حمله کرده و درگیری را تشدید می‌کنند. در پی تلاش همکاران برای محافظت از خانم شفیعیان، بلافاصله با پلیس ۱۱۰ تماس گرفته می‌شود. با این حال، تا پیش از حضور نیرو‌های انتظامی، فردی دیگر با یک شیء چوبی (چماق) وارد درمانگاه شده و قصد ضرب و شتم پرستار را داشته که با مداخله سایر بیماران از وقوع فاجعه‌ای بزرگ‌تر جلوگیری می‌شود.

باوجود پیگیری‌های اولیه، متأسفانه آثار جراحات جسمی همچنان بر بدن این پرستار نمایان است و تماس‌های تهدیدآمیز علیه ایشان نیز ادامه دارد.

دانشگاه علوم پزشکی یاسوج به عنوان متولی نظام سلامت استان، ضمن حمایت کامل از جامعه شریف پرستاری، اعلام می‌کند که از طریق دفتر حقوقی دانشگاه، به عنوان شاکی پرونده وارد عمل خواهد شد. همچنین، شخص خانم شفیعیان نیز با همراهی تیم حقوقی دانشگاه، شکایت رسمی خود را از ضاربان پیگیری خواهد کرد.

دانشگاه بار دیگر تأکید می‌کند که هرگونه خشونت علیه کادر درمان، نه‌تنها نقض حقوق انسانی و حرفه‌ای آنان است، بلکه اقدامی مغایر با کرامت انسانی و امنیت روانی محیط‌های درمانی محسوب می‌شود و مستلزم برخورد قاطع و قانونی خواهد بود.

ارسال نظرات