تیتر امروز

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد

امیرعلی ابوالفتح، تحلیلگر ارشد مسائل ایالات متحده در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.
«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»
دیدارنیوز گزارش می‌دهد

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟» عنوان نشستی بود که به همت پژوهشکده مطالعات پیشرفته‌ خاورمیانه با همکاری حلقه‌ی مطالعاتی‌ یک چند، در محل این پژوهشکده برگزار شد.
اخبار استان کهگیلویه و بویراحمد

شهردار آینده یاسوج کیست؟

برای شهرداری یاسوج، مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد ۵ گزینه مطرح است که باید دید در نهایت و در نشست شورای شهر چه کسی شهردار یاسوج می‌شود؟

کد خبر: ۱۵۳۳۰۸
۱۱:۳۰ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۲

شهردار آینده یاسوج کیست؟

 

دیدارنیوز: «هدایت امیری»، یک عضو شورای شهر یاسوج در گفتگو با خبرنگار ایسنا در خصوص انتخاب شهردار جدید یاسوج و گزینه‌های مطرح شده، گفت: هنوز شهردار جدید یاسوج مشخص نیست و منتظر هستیم که این موضوع از سوی رئیس شورا در دستور کار قرار داده شود و جلسه‌ای با این موضوع تشکیل دهد.

امیری اظهار کرد: درصورت تشکیل جلسه با موضوع انتخاب شهردار جدید تا الان شهردار یاسوج انتخاب شده بود.

این عضو شورای شهر یاسوج خاطرنشان کرد: هم اکنون چهار تا پنج نفر برای شهردار یاسوج مطرح است، اما باید دید پس از بررسی، کدام یک از این گزینه‌ها انتخاب خواهد شد.

امیری در پاسخ به این سوال که آیا شهردار یاسوج غیر بومی خواهد بود، تصریح کرد: شهردار غیربومی می‌تواند مفید باشد و جواب دهد، اما برخی‌ها معتقدند که با توجه به شرایط استان شهردار غیربومی نمی‌تواند موفق باشد.

وی ادامه داد: با گزینه‌های غیربومی برای شهردار جدید یاسوج صحبت و رایزنی‌هایی شد که نپذیرفتند و می‌گفتند توجیه اقتصادی ندارد.

گفتنی است که هم اکنون پنج نفر بعنوان گزینه شهرداری یاسوج مطرح است که به شرح زیر هستند؛

۱. هدایت امیری (عضو فعلی شورای شهر یاسوج)

۲. کیوان آشنا (رئیس فعلی شورای شهر یاسوج)

۳. کرامت الله فرج زاده

۴. زریر صالح پور

۵. نستور درخشنده پور

یادآور می‌شود از روز چهارشنبه ۲۴ خرداد ماه ۱۴۰۲ که نستهن مقدم بعنوان شهردار یاسوج پس از حدود ۶ سال (از سال ۱۳۹۶ تا خرداد ماه ۱۴۰۲) استعفا داد، شهرداری یاسوج تا کنون بصورت سرپرستی اداره می‌شود و حدس و گمانه‌هایی در خصوص شهردار جدید در بین مردم و فضای مجازی مطرح می‌شود.

مردم، شهروندان و مسئولان انتظار دارند که شورای شهر بدون در نظر گرفتن منافع شخصی و با مدنظر قرار دادن منافع عمومی مردم به نحوی مطلوب عمل کند تا شخصی شهردار یاسوج، مرکز استان شود که باری از مشکلات این شهر و شهرداری بردارد نه اینکه مشکلی به مشکلات شهری که به پایتخت طبیعت ایران است اضافه کند.

 

 

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردين
امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردين
امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردين
امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردين
پرطرفدارترین ها