تیتر امروز

صادق زیباکلام: ازغندی، روایت خاص خودش را از تاریخ معاصر ایران داشت
دیدار از آیین نکوداشت زنده یاد علیرضا ازغندی گزارش می‌دهد

صادق زیباکلام: ازغندی، روایت خاص خودش را از تاریخ معاصر ایران داشت

آیین نکوداشت زنده یاد علیرضا ازغندی، استاد جامعه شناسی سیاسی، عضو قدیمی هیأت علمی گروه علوم سیاسی دانشگاه شهید بهشتی و مدیر گروه علوم سیاسی دانشگاه علوم تحقیقات در خانه اندیشمندان علوم انسانی...
فیروزه صابر: همه باید «نه به جنگ» را فریاد بزنند/نگاه کلان نهادهای مدنی به موضوعات در هم تنیده سیاسی اجتماعی/ جنگ در ضدیت کامل با زندگی است
گفت و گوی دیدار با یک فعال مدنی و اجتماعی

فیروزه صابر: همه باید «نه به جنگ» را فریاد بزنند/نگاه کلان نهادهای مدنی به موضوعات در هم تنیده سیاسی اجتماعی/ جنگ در ضدیت کامل با زندگی است

صدور بیانه مشترک بین تشکل‌ها و نهاد‌های مدنی اجتماعی با پرداختن به موضوع جنگ و نگاه ویژه به موضوع ضدیت جنگ با زندگی در این بیانه، بهانه گفت‌و‌گو با فیروزه صابر فعال مدنی شد.
ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!

این نوزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
مردم باید صرفه جویی کنند ..

توضیحات چمران درباره افت فشار آب، گرانی در تره‌بار و بازسازی خانه‌ها

مهدی چمران، رئیس شورای شهر تهران در خصوص مشکل افت فشار آب در پایتخت، آغاز بازسازی خانه‌های آسیب‌دیده در جنگ و افزایش قیمت‌ها در میادین میوه و تره‌بار توضیحاتی ارایه کرد.

کد خبر: ۱۸۷۴۲۳
۱۰:۴۸ - ۲۹ تير ۱۴۰۴

توضیحات چمران درباره افت فشار آب، گرانی در تره‌بار و بازسازی خانه‌ها

دیدارنیوز: رئیس شورای شهر تهران با اشاره به تنش آبی در پایتخت گفت: مردم باید صرفه جویی کنند تا افت فشار رخ ندهد؛ متاسفانه مشکل تشدید شده و امیدوارم یکی از دو پروژه که در نظر دارند تا پایان تابستان به نتیجه برسد تا شرایط بهتر شود.

مهدی چمران در جلسه امروز (یکشنبه) شورای شهر تهران با اشاره به دستورات جلسه شورا، اظهار کرد: ابتدای جلسه مدیر عامل سازمان سرمایه گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری تهران در خصوص برنامه‌ها و اقدامات سازمان مذکور ارائه گزارش خواهد داشت و در ادامه نامه فرماندار تهران در خصوص اعتراض هیأت تطبیق به موادی از مصوبه حمایت و خدمات رسانی ویژه به شهروندان تهرانی در شش حوزه مأموریتی در شرایط اضطراری ناشی از وقوع جنگ تحمیلی بررسی خواهد شد. همچنین لوایح ساماندهی دفاتر خدمات الکترونیک شهر تهران و اعطای مجوز به شهرداری تهران جهت تعیین تکلیف پروژه یکهزار و یک شهر مورد بررسی و تعیین تکلیف قرار خواهند گرفت.

وی با اشاره به آخرین وضعیت ورود اتوبوس‌های برقی به تهران گفت: تعداد زیادی اتوبوس وارد شده و بخشی از اتوبوس‌ها باقی مانده که باید وارد شود؛ قسمت اول آمده و ان‌شاءالله که بخش‌های دیگری خواهد آمد. یکی از شرکت‌ها هم در خواست برگزاری نشست با ما را داشت که برنامه ریزی صورت بگیرد. 

چمران با اشاره به کاهش کارگران رفت و روب شهری بیان کرد: کسانی که از قبل در سازمان‌های پیمانکاری مجوز داشتند، در حال کار هستند و کسانی که مجوز نداشتند، پیمانکار باید نیروی جدید جایگزین کند. به آنها به شدت توصیه می‌شود نیروی جدید جایگزین کنند تا وضعیت پاکسازی شهر حفظ شود.

وی درباره تعامل و همکاری با دیوان عدالت اداری عنوان کرد: دیوان کار خودش را می‌کند؛ برنامه‌مان سر جایش است و تعدادی برنامه از قدیم داشتیم که در حال پیگیری است. حرکت خوب عمومی را در دیوان شروع کردیم و امیدواریم نتایج آن را ببینیم.

رئیس شورای شهر با اشاره به وضعیت آبی پایتخت گفت: اردکانی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تهران تلاش می‌کند که آب برای تهران تامین شود و افت فشار نداشته باشیم. خود مردم هم باید صرفه جویی کنند تا افت فشار رخ ندهد؛ متأسفانه مشکل تشدید شده و امیدوارم یکی از دو پروژه که در نظر دارند تا پایان تابستان به نتیجه برسد تا شرایط بهتر شود.

وی در پاسخ به سوالی درباره گزارشات مردمی در خصوص افزایش قیمت در میادین میوه و تره‌بار بیان کرد: افزایش قیمت غرف در میادین ربطی به وضعیت قیمت‌ها ندارد؛ همه خدمات در شهر متأسفانه رشد قیمت داشتند و می‌بایستی مبلغی هم به هزینه غرف افزایش پیدا می‌کرد. درباره اینکه می‌گویند قیمت در میادین تره‌بار ارزان‌تر از جا‌های دیگر است، باید ببینیم نسبت به کجا می‌گویند. خرید از تجریش با بازار یا رباط کریم شاید فرق کند؛ اما در کل میادین ارزان‌ترین قیمت را ارائه می‌دهند.

چمران با اشاره به پرداخت هزینه بازسازی خانه‌های آسیب دیده از سوی دولت، گفت: تمام هزینه‌ها را باید دولت بپردازد که قبول کرده، اما رقم مشخص نیست. شهرداری کار خود را آغاز کرد و تا فردا باید نصب شیشه در خانه‌ها به اتمام رسیده باشد. تعمیرات جزئی نیز شروع شده و ساخت ساختمان‌ها هم باید طی برنامه زمان‌بندی بر اساس مصوبه هیئت دولت و با پشتوانه قوی صورت بگیرد. شهرداری با قوت و سرعت پیش می‌رود و امیدواریم بتوانیم رضایت عمومی را جلب کنیم.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه با بی پولی صرف مواجه نیستیم، گفت: با توجه به شرایط جنگ ۱۲ روزه قاعدتا سازندگان برای پروانه‌ها مراجعه نمی‌کنند، اما به تدریج شرایط عادی می‌شود. برای پرداخت حقوق پرسنل، باید شهرداری حتی اگر لازم باشد قرض کند و این کار را انجام دهد که خوشبختانه چنین چیزی نداشتیم و حقوق پرسنل انجام شد.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۹ تير
امروز يکشنبه ۲۹ تير
امروز يکشنبه ۲۹ تير
امروز يکشنبه ۲۹ تير