تیتر امروز

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.
دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رئیس سازمان سنجش اعلام کرد

تمهیدات کامل برای نوبت دوم کنکور

رضا محمدی، رئیس سازمان سنجش از تدارک تمهیدات کامل برای برگزاری نوبت دوم کنکور خبر داد و گفت: این آزمون در روز‌های ۲۶ و ۲۷ تیرماه برگزار می‌شود.

کد خبر: ۱۸۶۹۲۱
۱۷:۲۱ - ۱۸ تير ۱۴۰۴

کنکور

دیدارنیوز: رئیس سازمان سنجش آموزش کشور از آمادگی کامل برگزاری نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: این آزمون در روز‌های ۲۶ و ۲۷ تیرماه برگزار می‌شود.

رضا محمدی در نشست مجازی اعضای شبکه ملی اجرا و حفاظت آزمون سراسری گفت: خوشبختانه نوبت اول آزمون سراسری با تلاش‌های مسئولان اجرایی و حفاظتی آزمون به صورت مطلوبی برگزار شد و با توجه به درخواست متقاضیان و پس از هماهنگی‌های صورت گرفته مقرر شد نوبت دوم آزمون سراسری در روز‌های ۲۶ و ۲۷ تیر ماه برگزار شود. 

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزود: فرایند سنجش و پذیرش دانشجو نمود بارز نشاط و شادابی مراکز دانشگاهی و موسسات آموزش عالی است؛ لذا برگزاری آزمون سراسری در زمان مناسب و کیفیت مطلوب از اهمیت زیادی برخوردار است.

وی با اشاره به انتخاب شعار «ایستاده‌ایم پر تلاش و امیدوار» برای نوبت دوم آزمون سراسری، تأکید کرد: ساز و کار‌های سنجش و پذیرش کارآمد در خدمت پیشرفت اهداف ایران و توسعه کشور است و از حساسیت زیادی برخوردار است و یکی از رویداد‌های مهم و علمی تاثیرگذار و سرنوشت‌ساز در کشور است که می‌تواند مبدا نشاط و شادابی ملی به خصوص در شرایط فعلی کشور باشد.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور از آزمون سراسری به عنوان «رویداد ملی فرهنگی و علمی» در کشور یاد کرد و گفت: سکوی شبکه ملی اجرا و حفاظت آزمون سراسری باید شکل گرفته و آموزش‌های هدفمند به منظور کسب صلاحیت حرفه‌ای اعضای این شبکه در این سکو پیگیری و اجرایی شود.

محمدی افزود: آرامش متقاضیان و خانواده‌های آنها و توجه به نیاز‌های شرکت کنندگان و گروه‌های خاص مورد تأکید است و شرایط محیطی محل برگزاری به خصوص سرمایش حوزه امتحانی باید مدنظر قرار گیرد و برنامه‌ریزی لازم در این جهت انجام شود.

به نقل از روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور، معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه مکاتبات و هماهنگی‌های لازم با دستگاه‌های اجرایی و حفاظتی در سطوح ملی و استانی برای برگزاری آزمون سراسری انجام شده است، افزود: تکریم خانواده‌های متقاضیان از اهمیت زیادی برخوردار است و مسئولان حوزه‌ها تلاش کنند جایگاه مناسبی برای این عزیزان فراهم کنند هرچند با توجه به گرمای هوا و کمبود امکانات خارج از محل حوزه‌های آزمون توصیه می‌شود این حضور تا حد امکان کاهش یابد.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی