تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

جزئیات برگزاری نوبت دوم کنکور اعلام شد

علی صدر، معاون آزمون‌های سازمان ملی سنجش و ارزشیابی گفت: نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ روز‌های پنجشنبه و جمعه ۲۱ و ۲۲ تیر برگزار می‌شود.

کد خبر: ۱۶۷۹۷۰
۱۰:۲۳ - ۱۲ تير ۱۴۰۳

جزئیات برگزاری نوبت دوم کنکور اعلام شد

دیدارنیوز: معاون آزمون‌های سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور زمان برگزاری، نحوه دریافت کارت و محل رفع‌نقص کارت شرکت در نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ را اعلام کرد.

علی صدر با بیان اینکه نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ روز‌های پنجشنبه و جمعه ۲۱ و ۲۲ تیر برگزار می‌شود، گفت: آزمون گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی صبح روز پنجشنبه و آزمون گروه‌های آزمایشی هنر و زبان‌های خارجی بعد از ظهر روز پنجشنبه ۲۱ تیر ماه و آزمون گروه آزمایشی علوم تجربی صبح روز جمعه ۲۲ تیر ماه برگزار می‌شود.

معاون آزمون‌های سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور افزود: کارت شرکت در آزمون همه داوطلبان به‌همراه راهنمای شرکت در آزمون از روز یکشنبه ۱۷ تیر ماه تا روز چهارشنبه به تاریخ ۲۰ تیر ماه در سامانه جامع آزمون سراسری برای مشاهده و پرینت فعال خواهد شد و داوطلبانی که در ۲ گروه آزمایشی شامل یک گروه آزمایشی اصلی (علوم ریاضی و فنی، علوم تجربی و علوم انسانی) به همراه یکی از گروه‌های آزمایشی هنر یا زبان‌های خارجی متقاضی شده‌اند دارای دو کارت هستند.

وی با بیان اینکه برای شرکت در جلسه آزمون همراه داشتن پرینت کارت شرکت در آزمون و هم‌چنین اصل کارت ملی و یا اصل شناسنامه عکس‌دار و ارائه آن الزامی است، گفت: داوطلبان درصورت مشاهده نقص احتمالی در کارت شرکت در آزمون، باید بر اساس آدرس مندرج در جدول شماره ۲ اطلاعیه منتشر شده در خبر درگاه اطلاع رسانی سازمان ملی سنجش به واحد‌های رفع نقص کارت اعلام شده مراجعه کنند، لازم به تاکید است در این آزمون تغییر گروه آزمایشی و حوزه امتحانی به هیچ‌وجه امکان‌پذیر نیست و از مراجعه به واحد‌های رفع‌نقص کارت، برای این موارد جداً خودداری شود.

صدر در پایان به داوطلبان توصیه کرد اطلاعیه منتشر شده درباره اعلام زمان برگزاری، نحوه دریافت کارت و محل رفع‌نقص کارت شرکت در آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ و همچنین راهنمای شرکت در آزمون سراسری که همراه کارت شرکت در آزمون منتشر می‌شود را به دقت مطالعه نمایند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها