
منابع اسرائیلی روز چهارشنبه گزارش دادند که در پی انفجار یک دستگاه تانک در نوار غزه یک نظامی صهیونیست کشته شده و چند نفر دیگر به شدت زخمی شدند.
دیدارنیوز: منابع خبری از کشته شدن یک نظامی دیگر ارتش اسرائیل در جریان انفجار یک دستگاه تانک و عملیات ترکیبی رزمندگان مقاومت علیه این رژیم در نوار غزه خبر دادند.
به نقل از خبرگزاری سما، منابع صهیونیستی روز چهارشنبه گزارش دادند که در پی انفجار یک دستگاه تانک در نوار غزه یک نظامی صهیونیست کشته شده و چند نفر دیگر به شدت زخمی شدند.
منابع خبری گفتند که نظامی کشته شده عضو یگان «ایگور» ارتش رژیم صهیونیستی است.
در همین راستا، سرایاالقدس شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین تصاویری از حملات خود به ادوات جنگی و نظامیان رژیم صهیونیستی در شهر خان یونس در جنوب نوار غزه منتشر کردند.
یک فرمانده میدانی سرایاالقدس نیز گفت: صبح امروز چهارشنبه عملیات ترکیبی منحصر به فردی در منطقه الشجاعیه در شهر غزه انجام و دهها نظامی صهیونیست و ادوات جنگی آنها را هدف قرار دادیم.
وی افزود: در ابتدا ادوات نظامی ارتش رژیم صهیونیستی را منفحر کردیم که باعث فرار افسران و نظامیان صهیونیست به داخل خانههای مجاور شد.
این فرمانده گفت: بعد از آن، رزمندگان شجاع ما با راکت و گلولههای ضد استحکامات «تی بی جی» نظامیان فرار کرده به داخل خانهها را هدف قرار دادند و سپس با سلاح سبک با نظامیان صهیونیست درگیر شده و آنها را کشته و زخمی کردند.
روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارنوت گزارش داده است که در ماه میلادی گذشته (ژوئن) ارتش رژیم صهیونیستی بیشترین تعداد کشتهها را در نوار غزه طی سال جاری داشته است.
طبق این گزارش، در این ماه ۲۰ افسر و نظامی صهیونیست کشته شدند که ۱۵ نفر از آنها روز ۲۴ ژوئن در نبردهای خان یونس به هلاکت رسیدند.
پیش از این نیز مجاهدان گردانهای القسام شاخه نظامی جنبش حماس سه نظامی صهیونیست را در شرق شهر جبالیا در شمال نوار غزه، از فاصله صفر و با سلاحهای سبک از پای درآوردند.
رژیم صهیونیستی هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد، اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار شد به توافق با این جنبش برای تبادل اسیران، روی آورد.
۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه، آتشبس برقرار شد و براساس آن، تعدادی از اسیران مبادله شدند، اما در ادامه، رژیم صهیونیستی از ورود به مذاکرات مرحله دوم آتش بس سرباز زد و از بامداد سهشنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نقض مفاد آتشبس، تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت که با تداوم مقاومت رزمندگان فلسطینی و وارد کردن ضربات مهلک به اشغالگران همراه شده است.