تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

موافقت اسرائیل با برقراری آتش‌بس در غزه

خبرگزاری فرانسه اعلام کرد، اسرائیل امروز (یکشنبه) با پیشنهاد برقراری آتش‌بس با شبه‌نظامیان فلسطینی در نوار غزه موافقت کرده است. با این حال، طرف فلسطینی هنوز موافقت خود را با برقراری آتش‌بس اعلام نکرده است.

کد خبر: ۱۳۵۰۶۹
۱۹:۲۵ - ۱۶ مرداد ۱۴۰۱

موافقت اسرائیل برای برقراری آتش‌بس در غزه

دیدارنیوز: اسرائیل روز یکشنبه با پیشنهاد برقراری آتش‌بس با شبه‌نظامیان فلسطینی در نوار غزه موافقت کرد.

خبرگزاری فرانسه به نقل از منبعی امنیتی در دولت مصر که نخواست نامش فاش شود گزارش داد که این پیشنهاد از سوی قاهره مطرح شده بود. به گفته این منبع طرف فلسطینی هنوز موافقت خود را با برقراری آتش‌بس اعلام نکرده است.

برخی رسانه‌های اسرائیلی نیز گزارش داده‌اند که مصر در انتظار پاسخ گروه جهاد اسلامی به پیشنهاد برقراری آتش‌بس است.

در دور جدید درگیری‌ها بین اسرائیل و شبه‌نظامیان فلسطینی در نوار غزه تاکنون ۳۱ فلسطینی از جمله شش کودک کشته شده‌اند. درگیری روز‌های اخیر بین اسرائیل و گروه جهاد اسلامی از زمان درگیری سال گذشته بین اسرائیل و شبه‌نظامیان فلسطینی بی‌سابقه بود.

پیش‌تر گفته شده بود که رئیس سرویس‌های امنیت داخلی اسرائیل، شین بت با اشاره به احتمال ارتکاب اشتباه‌هایی در حملات به نوار غزه که ممکن است دامنه این تنش را گسترده‌تر کند، خواستار توقف حملات به سوی مواضع فلسطینیان شده بود.

خبر موافقت تل‌آویو با پیشنهاد برقراری آتش‌بس برای متوقف کردن حملات متقابل در دو سوی نوار غزه در حالی منتشر می‌شود که بنا به برخی گزارش‌ها، فلسطینیان همچنان در تلافی حملات سه روز گذشته اسرائیل به مواضع جهاد اسلامی و دیگر مناطق سرزمین‌های فلسطینیِ تحت محاصره در این منطقه، شهرک‌های اسرائیلی جنوب اسرائیل و مناطق اطراف بیت‌المقدس را هدف حملات راکتی و موشکی خود قرار می‌دهند.

جهاد اسلامی جمعه شب گذشته، ساعاتی پس از آغاز حملات هوایی و موشکی اسرائیل به نوار غزه ضمن تایید کشته شدن یکی از فرماندهان ارشد خود در این حملات اعلام کرده بود که دیگر به هیچ آتش‌بسی پایبند نخواهد بود و هیچ خط قرمزی نیز دیگر برای این گروه وجود نخواهد داشت

این در حالیست که بنا به اعلام برخی منابع خبری، جهاد اسلامی نیز در نهایت با پیشنهاد آتش‌بس موافقت کرده و انتظار می‌رود که دو طرف از شامگاه روز شنبه حملات خود را متوقف کنند.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر