تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
قطع اینترنت برطرف شد؟

بازگشت تدریجی اینترنت در ایران/ محدودیت‌ها در برخی نقاط کمتر شد

پس از چند روز اختلال شدید و قطع اینترنت، گزارش‌های کاربران در شبکه‌های اجتماعی از بهبود نسبی وضعیت اینترنت در برخی مناطق کشور خبر می‌دهد.

کد خبر: ۱۸۶۰۶۲
۱۰:۵۳ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۴

بازگشت تدریجی اینترنت در ایران/ محدودیت‌ها در برخی نقاط کمتر شد

دیدارنیوز: براساس تازه‌ترین نمودار منتشرشده توسط وب‌سایت بین‌المللی نت بلاکس، اتصال به اینترنت در ایران از حدود ساعت ۶ صبح امروز به‌تدریج در حال بازگشت است.

این نمودار که میزان دسترسی کاربران به اینترنت را در طول ساعات گذشته نشان می‌دهد، حاکی از یک اختلال گسترده پیش از ساعت ۶ و سپس بهبود پیوسته و صعودی تا حوالی ۷:۳۰ صبح است.

بازگشت تدریجی اینترنت در ایران/ محدودیت‌ها در برخی نقاط کمتر شد

شیب تند نمودار از ساعت ۶ به بعد نشان‌دهنده وصل شدن تدریجی، اما گسترده اینترنت در سراسر کشور است.

محدودیت‌های اینترنت در برخی نقاط کشور کمتر شد

به نقل از زومیت، پس از چند روز اختلال شدید، گزارش‌های کاربران در شبکه‌های اجتماعی از بهبود نسبی وضعیت اینترنت در برخی مناطق کشور خبر می‌دهد. طبق این گزارش‌ها و بررسی‌ها، دسترسی به وب‌سایت‌های بین‌المللی و اتصال به فیلترشکن‌ها، به‌ویژه از طریق اینترنت خانگی، آسان‌تر شده است.

این بهبود وضعیت یکپارچه و سراسری نیست و در بسیاری از نقاط، محدودیت‌ها همچنان پابرجا هستند. با این حال، تجربه اینترنت خانگی پایدارتر از اینترنت همراه گزارش شده و داده‌های نت‌بلاکس نیز بهبود جزئی را تأیید می‌کند. این تغییر ممکن است ناشی از تنظیمات فنی مقطعی یا تغییر در سطح فیلترینگ باشد.

تاکنون هیچ مقام رسمی در این باره اظهارنظر نکرده است، اما این بهبودهای جزئی در شرایط پرالتهاب فعلی مورد توجه کاربران قرار گرفته است. بسیاری معتقدند دسترسی به اینترنت جهانی برای آگاهی از اخبار و ارتباط با دیگران در این شرایط ضروری است.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
سیروس سیروس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۳۱
0
0
کاملا دروغه هیچ شهری اینترنت وصل نیست ، این چرندیات رو میگن که مردم فکر کنن قراره اوضاع بهتر بشه ، قطع اینترنت برای بی‌خبری گذاشتن مردم آواره و بدبخت ایران هست که توی این کشور اسیر و نابود شدن
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر