تیتر امروز

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود
دیدار روند لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع را بررسی کرد

برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود

لایحه پر سر و صدای مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع پس از سر و صدا‌های زیاد از بهارستان به سمت پاستور برگشت، لایحه‌ای که با امضای رئیس جمهور به مجلس رفت، اما ماندنی نشد.
تقی آزاد ارمکی: حال جامعه ایران خوب نیست/ ریشه اینکه برخی برای ترامپ در داخل کف زدند در سرخوردگی است/ در این کشور تصمیم گرفتیم که مردم را نبینیم و فقط به نیروهای خودمان فکر کنیم
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک جامعه‌شناس

تقی آزاد ارمکی: حال جامعه ایران خوب نیست/ ریشه اینکه برخی برای ترامپ در داخل کف زدند در سرخوردگی است/ در این کشور تصمیم گرفتیم که مردم را نبینیم و فقط به نیروهای خودمان فکر کنیم

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ «تقی آزاد ارمکی»، استاد جامعه‌شناس و رئیس پیشین دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران رفته و مسائل مهم و روز سپهر سیاست و اجتماع در ایران را مورد ارزیابی قرار...

چند راهکار برای تقویت تاب‌آوری روانی مردم

در پی حملات اخیر و شرایط دشوار کشور، علی فتحی‌آشتیانی، روانشناس، به ارائه راهکار‌هایی برای تقویت تاب‌آوری روانی در شرایط بحرانی پرداخت.

کد خبر: ۱۸۶۰۰۶
۱۲:۱۵ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۴

چند راهکار برای تقویت تاب‌آوری روانی مردم

دیدارنیوز: یک روانشناس و عضو پیوسته فرهنگستان علوم پزشکی ایران، به ارائه راهکار‌هایی برای تقویت تاب‌آوری روانی در شرایط بحرانی پرداخت.

علی فتحی‌آشتیانی، روانشناس، در تحلیلی از ابعاد اجتماعی و روان‌شناختی این رویداد، بر نقش پررنگ سرمایه اجتماعی در انسجام ملی و مقاومت تأکید کرد.

وی گفت: امروز شاهد تجاوز آشکار رژیم صهیونیستی به سرزمین عزیزمان هستیم. طبیعتاً در چنین شرایطی، مردم عاشق و دلبسته به ایران، نظام اسلامی و رهبری، با تمام وجود پای کار می‌آیند. حضور پرشور مردم در روز‌های گذشته، گواهی روشن بر همین حقیقت است.

فتحی‌آشتیانی با اشاره به مفهوم سرمایه اجتماعی افزود: به عنوان روانشناس، شاهد رفتار‌هایی بودم که برایم بسیار جالب و الهام‌بخش بودند. یکی از مهم‌ترین عناصر پایداری هر کشور، سرمایه اجتماعی است؛ یعنی همان اعتماد، انسجام، همدلی و مشارکت مردمی. در این بحران، شاهد بروز واقعی این سرمایه بودیم.

وی در ادامه با تأکید بر جنبه‌های روان‌شناختی ماجرا اظهار داشت: این روزها، نه زمان سوگواری، بلکه زمان رشادت، جانفشانی و مقاومت در برابر رژیم متجاوز صهیونیستی است. مردم ما بار دیگر نشان دادند که آماده‌اند تا پای جان در دفاع از کشور و ارزش‌های آن ایستادگی کنند.

عضو پیوسته فرهنگستان علوم پزشکی ایران، با اشاره به نیاز‌های روانی جامعه در بحران افزود: ابعاد روانی این حادثه، مانند کوه یخ، تنها بخشی از آن نمایان است. باید به سلامت روان افراد، به‌ویژه آسیب‌دیدگان جسمی و روحی، توجه جدی داشت. امیدواریم با تلاش تیم‌های پزشکی و پشتیبانی روان‌شناختی، این بعد نیز به‌درستی مدیریت شود.

فتحی‌آشتیانی در بخش پایانی سخنانش راهکار‌هایی برای تقویت تاب‌آوری روانی مردم ارائه داد و گفت: در چنین شرایطی، حفظ امید، مثبت‌اندیشی، شکرگزاری، شادی، شوخ‌طبعی و استفاده از کلمات و جملات امیدآفرین، نقش مهمی در افزایش تاب‌آوری ایفا می‌کند. باید با خودآگاهی، نگرانی‌ها را به مسئله تبدیل کنیم، برای آن برنامه‌ریزی کنیم و با پیگیری و انعطاف‌پذیری، مسیر مقابله با بحران را هموار سازیم؛ همان‌گونه که خوشه‌های گندم در برابر طوفان خم می‌شوند، اما از ریشه کنده نمی‌شوند.

منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد
امروز پنجشنبه ۰۹ مرداد