تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
محسنی اژه‌ای می‌گوید جمهوری اسلامی انتقام سختی می‌گیرد

پیام رئیس عدلیه پس از حمله اسرائیل به ایران

غلامحسین محسنی اژه‌ای، رئیس عدلیه در واکنش به تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران اعلام کرد: قوای نظامی و هسته‌ای ایران اسلامی، قدرتمندتر و پویاتر از قبل به مسیر رو به رشد خود ادامه خواهند داد و انتقام سخت و کوبنده‌ای از صهیونیست‌های غاصب و جنایتکار خواهند ستاند.

کد خبر: ۱۸۵۷۵۵
۰۸:۲۴ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۴

پیام رئیس عدلیه پس از حمله اسرائیل به ایران

دیدارنیوز: رئیس قوه قضاییه گفت: قوای نظامی و هسته‌ای ایران اسلامی، قدرتمندتر و پویاتر از قبل به مسیر رو به رشد خود ادامه خواهند داد و انتقام سخت و کوبنده‌ای از صهیونیست‌های غاصب و جنایتکار خواهند ستاند.

به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، محسنی اژه‌ای در واکنش به جنایت اخیر اسرائیل علیه کشورمان، پیامی منتشر کرد.

متن این پیام به شرح ذیل است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم 

رژیم تبهکار و فاجر صهیونیستی با جنایت اخیر خود علیه کشورمان، بار دیگر خوی توحش و ددمنشی خود را به اثبات رساند.

بی شک رژیم صهیونی با حول و قوه الهی و با ید قدرتمند رزمندگان اسلام پاسخ دندان شکنی دریافت خواهد کرد و این وعده الهی است که مومنان و صابران در سختی‌ها با صبر و استقامت، به پیروزی نائل خواهند شد.

 رژیم منحوس با این جنایت ثابت کرد که ایران‌ستیزترین باند تاریخ است و چنانچه فرصت و جسارت یابد از هیچ جنایتی علیه مردم ایران فروگذار نمی‌کند.

اینجانب شهادت جمعی از هموطنان عزیز از جمله زنان و کودکان و همچنین فرماندهان مجاهد و دانشمندان رشید کشورمان، مدافعان و خادمان وطن را در پی جنایت اخیر رژیم صهیونی به محضر حضرت بقیه الله اعظم (عج)، مقام معظم رهبری فرمانده کل قوا، ملت انقلابی و صبور ایران، خانواده معظم شهدا، همکاران و همرزمان این شهدا تبریک و تسلیت عرض می‌نمایم و رجاء واثق دارم که قوای نظامی و هسته‌ای ایران اسلامی، قدرتمندتر و پویاتر از قبل به مسیر رو به رشد خود ادامه خواهند داد و انتقام سخت و کوبنده‌ای از صهیونیست‌های غاصب و جنایتکار خواهند ستاند.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
علی
|
Japan
|
۰۰:۳۸ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۴
0
0
خدایی یه جوری می‌گین اینترنت رو محدود کردیم که انگار روزهای عادی ما اینترنت داشتیم با سرعت نور!
روزهای عادی هم چیزی بهتر ازین نبود!
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر