تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

قدردانی نمایندگان از رهبر انقلاب برای انتصاب محسنی اژه‌ای به ریاست قوه قضائیه

۲۰۰ نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی با صدور بیانیه ای از رهبر انقلاب درخصوص انتصاب حجت الاسلام محسنی اژه‌ای به عنوان رئیس قوه قضاییه تقدیر کردند.

کد خبر: ۱۰۱۲۱۳
۱۳:۱۲ - ۲۸ تير ۱۴۰۰

قدردانی نمایندگان از رهبر انقلاب برای انتصاب محسنی اژه‌ای به ریاست قوه قضائیه

دیدارنیوز - متن کامل این بیانیه که توسط سید محسن دهنوی در جلسه علنی امروز مجلس قرائت شد به شرح زیر است:

«بسم الله الرحمن الرحیم
محضر مبارک حضرت آیت الله العظمی امام خامنه‌ای (حفظه‌الله)
رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
با سلام و تحیت

قوه قضائیه در نظام جمهوری اسلامی ایران به عنوان مرجع نظارت بر حسن اجرای قانون، احقاق حقوق شهروندان و ملجا و پناهگاه مردم است، خون شهید مظلوم دکتر بهشتی به عنوان معمار قوه قضائیه نوین و شهدای متعدد در قوه قضائیه که در راه قسط و عدل جانشان را نثار کردند تا آرامش و امنیت را برای ایران اسلامی به ارمغان بیاورند اعتبار ویژه‌ای به قوه قضائیه داده است، انتصاب شایسته حجت‌الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای با تدبیر حکیمانه حضرتعالی در جایگاه مهم و حساس ریاست قوه قضائیه با توجه بیش از ۴ دهه تجربه و سابقه مدیریتی ایشان در سطوح مختلف قوه قضائیه امید و شعف را در جامعه ادامه‌دار نمود، توصیه‌های حکیمانه حضرتعالی که نشان از درایت و شناخت عمیق معظم له از مسائل و ظرفیت‌های قوه قضائیه دارد، همیشه چراغ راه‌حل مشکلات کشور بوده است که در صورت اجرای دقیق و کامل برنامه‌ها و سند تحول مورد تأکید حضرتعالی در راستای بیانیه گام دوم انقلاب می‌تواند نقش موثری در پیشبرد امور و رضایتمندی مردم داشته باشد، در این دوره تحولی، از رئیس قوه قضائیه انتظار داریم از ظرفیت‌های نخبگان متعدد و مومن به نظام و انقلاب در درون قوه قضائیه استفاده کرده و برای ریشه‌کنی کامل زمینه‌های فساد از جامعه قاطعانه عمل کنند.

ما نمایندگان ملت شریف ایران در مجلس شورای اسلامی بر خود لازم می‌دانیم از این انتصاب شایسته تقدیر و تشکر کنیم، جا دارد از مساعی و خدمات ارزنده آیت‌الله رئیسی در دوران مسئولیت ایشان که منشأ تحولات در قوه قضائیه بود، قدردانی نموده و آمادگی خویش را جهت همکاری با رئیس جدید قوه قضائیه اعلام می‌نماییم، سلامتی و طول عمر حضرتعالی و شادی روح مطهر حضرت امام(ره) و شهدای انقلاب اسلامی را از خداوند متعال مسئلت داریم.»


منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر