تیتر امروز

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.

بیگدلی: امیدوارم ایران پاسخ نرمی به طرح آمریکا بدهد

علی بیگدلی، تحلیلگر مسائل سیاست خارجی درباره فعالسازی مکانیسم ماشه گفت: قضیه فعلا دچار پیچیدگی‌های تو در تویی شده است و نمی‌توان پیش بینی روشنی از آینده داشت. امیدوارم ایران پاسخ نرمی به طرح پیشنهادی آمریکا بدهد و در عوض بتواند سهمی از غنی سازی را برای خودمان نگه داریم.

کد خبر: ۱۸۵۵۳۲
۱۲:۲۵ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۴

بیگدلی

دیدارنیوز: تحلیلگر مسائل سیاست خارجی گفت: امیدوارم ایران پاسخ نرمی به طرح پیشنهادی آمریکا بدهد و در عوض بتواند سهمی از غنی سازی را برای خودمان نگه داریم.

شورای حکام آژانس قطعنامه‌ای را در دستورکار خود قرار داده است که می‌تواند روی مذاکرات ایران و آمریکا اثر بگذارد. تجربه نشان می‌دهد که ایران زیر فشار و تهدید، کاری نمی‌کند و هر گاه آژانس به جای مباحث کارشناسی و فنی، سیاسی کاری را دنبال کرده تهران عکس انتظارات غرب پیش‌رفته است. با این اوصاف فعال‌سازی مکانیسم ماشه بیش از هر زمانی جدی می‌شود، از این رو آلارم‌ها از هم اکنون به صدا درآمده تا سطح تنش‌ها در وضعیت کنترل شده قرار بگیرد.

علی بیگدلی در گفت‌و‌گو با نامه نیوز درباره تبعات صدور قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام گفت: شورای حکام با نیت گروگان‌گیری تصویب می‌کند تا ببیند نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا چه خواهد شد. البته فعلا پرونده ایران به شورای امنیت سازمان ملل ارسال نمی‌شود، چون غربی‌ها می‌دانند اگر این اتفاق بیفتد قضیه خیلی پیچیده‌تر می‌شود.

وی افزود: اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی اعلام کرده «اگر توافق شود، در تأسیسات هسته‌ای ایران را به روی بازرسان آژانس باز می‌کنیم»، اما معتقدم اگر قطعنامه شورای آژانس تصویب شد و بدتر از آن با آمریکا و اروپا به توافق نرسیم، باز کردن در تأُسیسات هسته‌ای بر روی بازرسان دیگر فایده‌ای ندارد.

این کارشناس مسائل سیاست خارجی با بیان اینکه ایران باید دست به ابتکار عمل بزند، اظهار کرد: هنوز مشخص نیست دور ششم مذاکرات برگزار می‌شود یا خیر یا اگر برگزار شود با چه نتیجه‌ای همراه خواهد بود. شخصا امیدوارم آمریکا در دور ششم مذاکرات نرمش بیشتری از خود نشان دهد یعنی با غنی سازی ۱ تا ۲.۵ درصد در ایران موافقت کند.

وی با اشاره به پیشنهاد تشکیل کنسرسیوم هسته‌ای بین ایران و کشور‌های عرب منطقه ادامه داد: اجرای این طرح زمان بر خواهد بود، چون ما هنوز به آن سطح از روابط مطلوب با عربستان و امارات نرسیدیم بنابراین آنها ترجیح می‌دهند زیر نظر آمریکایی‌ها تأسیسات هسته‌ای شان را راه اندازی کنند و سوخت مورد نیازشان را نیز از آمریکا بخرند.

این استاد دانشگاه درباره فعالسازی مکانیسم ماشه یادآور شد: قضیه فعلا دچار پیچیدگی‌های تو در تویی شده است و نمی‌توان پیش بینی روشنی از آینده داشت. امیدوارم ایران پاسخ نرمی به طرح پیشنهادی آمریکا بدهد و در عوض بتواند سهمی از غنی سازی را برای خودمان نگه داریم.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی