تیتر امروز

پاسخ منفی رهبر ایران به پیشنهاد ترامپ/ توقف در مذاکرات علنی به معنی توقف در مذاکرات غیرعلنی نیست/ آسیب جدی قطعی برق به صنایع و تولید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پاسخ منفی رهبر ایران به پیشنهاد ترامپ/ توقف در مذاکرات علنی به معنی توقف در مذاکرات غیرعلنی نیست/ آسیب جدی قطعی برق به صنایع و تولید

این صدمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
سقوط حکومت‌ها بخاطر عملکرد خودشان است نه حرف منتقدان/ انسداد بیشتر رژیم‌ها، عامل فروپاشی است/ امام به رای مردم در بقای نظام اعتقاد داشت
در سی‌وششمین برنامه دیدار اندیشه با غلامعلی رجایی مطرح شد:

سقوط حکومت‌ها بخاطر عملکرد خودشان است نه حرف منتقدان/ انسداد بیشتر رژیم‌ها، عامل فروپاشی است/ امام به رای مردم در بقای نظام اعتقاد داشت

دیدار اندیشه در سی‌وششمین برنامه گفت‌و‌گو میزبان غلامعلی رجایی استاد دانشگاه و مشاور آیت‌ا... هاشمی در مجمع تشخیص مصلحت نظام و از مبارزین قبل از انقلاب بود.
بهشتی‌پور: نقش شورای حکام زمینه‌سازی برای راه‌اندازی مکانیزم ماشه است/ سنگ‌اندازی در مذاکرات ایران با آمریکا
تحلیل محتوای گزارش گروسی به شورای حکام آژانس و پاسخ ایران

بهشتی‌پور: نقش شورای حکام زمینه‌سازی برای راه‌اندازی مکانیزم ماشه است/ سنگ‌اندازی در مذاکرات ایران با آمریکا

حسن بهشتی‌پور، کارشناس ارشد روابط بین‌الملل در تحلیل خود از محتوای گزارش گروسی به شورای حکام آژانس و پاسخ ایران نوشت: نقش شورای حکام در واقع زمینه‌سازی برای راه‌اندازی مکانیزم ماشه است. اگر سه...
پیش بینی قیمت دلار فردا ۱۳ خرداد ۱۴۰۴

افت ۳۰۰ تومانی دلار/ کاهش بیشتر در راه است؟

قیمت دلار روز دوشنبه در کانال ۸۱ هزار تومانی بازگشایی شد و در قیمت مذکور نوسان کاهشی و افزایشی داشت. قیمت دلار در آخرین معامله سومین روز هفته با رقم ۸۱ هزار و ۹۵۰ تومانی بسته شد و نسبت به روز یکشنبه افت ۳۰۰ تومانی داشت.

کد خبر: ۱۸۵۲۰۶
۱۸:۱۴ - ۱۲ خرداد ۱۴۰۴

افت ۳۰۰ تومانی دلار/ کاهش بیشتر در راه است؟

دیدارنیوز: قیمت دلار روز دوشنبه با کاهش ۷۰۰ تومانی نسبت به روز یکشنبه در کانال ۸۱ هزار تومانی بازگشایی شد و در ادامه، نوسان بالایی داشت. موضوع لغو تحریم‌های جدید از سوی آمریکا از یک سو و اقدامات نظامی اوکراین در روسیه طی ۲۴ ساعت گذشته روند معاملات دلار را سردرگم کرد.

به اعتقاد فعالان بازار ارز روند اخبار در روز دوشنبه به صورتی بود که معاملات دلار را در حالت نیمه فعال نگه داشت و از شکل‌گیری موج‌های صعودی یا نزولی بزرگ جلوگیری کرد. با این وجود برگشت قیمت دلار به کانال ۸۱ هزار تومانی تقاضای جدید را وارد بازار ارز نکرد. سطح تقاضا کاهش یافت و عرضه در موقعیت برتر قرار گرفت.

پیش بینی قیمت دلار

تحلیلگران معتقدند، بازار در یک محدوده تعادلی ناپایدار قرار دارد؛ جایی میان ترس از رشد بیشتر قیمت‌ها و امید به تعدیل، در صورت تثبیت فضای سیاسی.

تکنیکالیست‌ها می‌گویند حمایت مهم بازار ارز در محدوده ۸۰ هزار تومان قرار دارد و شکسته شدن این سطح می‌تواند مسیر را برای افت بیشتر تا رقم ۷۸ هزار و ۵۰۰ تومان هموار کند.

به اعتقاد آنها مقاومت روانی مهم برای قیمت دلار حوالی رقم ۸۳ هزار و ۵۰۰ تومان تا ۸۴ هزار تومان است که در صورت بازگشت فشار خرید، ممکن است دوباره مورد آزمون قرار گیرد.

کارشناسان اقتصادی معتقدند تا زمانی که وضعیت کلان اقتصادی و سیاسی وضوح مشخصی نداشته باشد، انتظار می‌رود دامنه نوسان دلار در کوتاه‌مدت، محدود باقی بماند و واکنش‌های هیجانی تنها در صورت انتشار خبر‌های تعیین‌کننده شکل گیرد.

در حال حاضر معامله‌گران بازار ارز با نوعی رفتار تدافعی و محافظه‌کارانه فعالیت می‌کنند. بسیاری از بازیگران بزرگ در حال رصد تحولات کلان بوده و از ورود جدی به بازار خودداری می‌کنند. در همین حال، سفته‌بازان نیز با توجه به نوسانات محدود روز‌های اخیر، ترجیح می‌دهند با حجم پایین وارد شوند و سریع خارج شوند.

قیمت تتر بالا رفت

قیمت درهم روز دوشنبه با رشد محدود ۵۰ تومانی با رقم ۲۲ هزار و ۴۰۰ تومانی معامله شد. قیمت تتر در لحظه نگارش این گزارش روی رقم ۸۲ هزار و ۳۵۰ تومانی در حال معامله است و نسبت به روز یکشنبه رشد ۱۵۰ تومانی دارد.

قیمت پوند انگلیس روی رقم ۱۱۱ هزار و ۱۴۰ تومانی ایستاد. قیمت یورو نیز در سطح ۹۳ هزار و ۷۴۰ تومانی معامله شد.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۶ خرداد
امروز جمعه ۱۶ خرداد
امروز جمعه ۱۶ خرداد
امروز جمعه ۱۶ خرداد