تیتر امروز

روایت یک غارتِ خاموش از سرمایه ملی/ اقتصاد بدون نفت، روی کاغذ/ یک وام و کلی سرگردانی!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

روایت یک غارتِ خاموش از سرمایه ملی/ اقتصاد بدون نفت، روی کاغذ/ یک وام و کلی سرگردانی!

این هفدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...
هفته حماسه و رشادت ملی
افاضات اضافه

هفته حماسه و رشادت ملی

عوام الملک در هفته‌ای که دو اتفاق تلخ و تاسف‌آور داشت، از آن به عنوان «هفته حماسه و رشادت ملی» یاد کرده و جهنم فومن هم از نگاه تیزبین او پنهان نمانده است.
پاسخ منفی رهبر ایران به پیشنهاد ترامپ/ توقف در مذاکرات علنی به معنی توقف در مذاکرات غیرعلنی نیست/ آسیب جدی قطعی برق به صنایع و تولید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پاسخ منفی رهبر ایران به پیشنهاد ترامپ/ توقف در مذاکرات علنی به معنی توقف در مذاکرات غیرعلنی نیست/ آسیب جدی قطعی برق به صنایع و تولید

این صدمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
آغاز اردوی نهایی تیم ملی فوتبال ایران برای دیدار مقابل قطر و کره شمالی

قلعه‌نویی: بازی مقابل ژاپن بهترین نمایش ایران نبود

امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در آغاز اردوی نهایی تیم ملی برای دیدار مقابل قطر و کره شمالی، خطاب به بازیکنان با اشاره به بازی تیم ملی مقابل ژاپن در جام ملت‌های آسیا گفت: «برخی معتقدند آن بازی، بهترین نمایش سال‌های اخیر تیم ملی بود، اما من چنین نظری ندارم. مطمئنم در جام جهانی عملکرد بهتری خواهید داشت، چون این توانایی را در شما می‌بینم.»

کد خبر: ۱۸۵۱۹۷
۱۶:۲۰ - ۱۲ خرداد ۱۴۰۴

قلعه‌نویی: بازی مقابل ژاپن بهترین نمایش ایران نبود

دیدارنیوز: اردوی تیم ملی فوتبال کشورمان برای دو دیدار مقابل تیم‌های ملی قطر و کره شمالی از صبح امروز (١٢ خرداد) به طور رسمی آغاز شد.

به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، پس از پشت‌سر گذاشتن چند مرحله اردوی آماده‌سازی و اعلام فهرست نهایی از سوی کادر فنی، ملی‌پوشان از امروز اردوی شبانه‌روزی خود را آغاز کردند.

بازیکنان از ساعت ۱۱ امروز با حضور در مجموعه تمرینی پک و پس از صحبت‌های ابتدایی امیر قلعه‌نویی، تمرین نوبت صبح خود را برگزار کردند که شامل حرکات کششی، نرم‌دوی و تمرینات قدرتی بود. تمرین صبحگاهی حدود ۵۰ دقیقه به طول انجامید.

در این تمرین، بازیکنان ابتدا در سه گروه به حرکات کششی و نرم‌دوی پرداختند، سپس پس از گرم کردن بدن، تمرین با وزنه را پشت سر گذاشتند و در ادامه در دو گروه تمرینات سرعتی و کششی را دنبال کردند.

پیش از آغاز تمرین، امیر قلعه‌نویی سرمربی تیم ملی، با خوش‌آمدگویی به بازیکنان، صحبت‌های انگیزشی و فنی خود را مطرح کرد. او با اشاره به اهمیت بهره‌برداری حداکثری از فرصت‌ها، به ویژه برای بازیکنان جوان، تأکید کرد: «آینده از آنِ جوانان است؛ قدر این فرصت‌ها را بدانید.»

سرمربی تیم ملی همچنین با اشاره به بازی تیم ملی مقابل ژاپن در جام ملت‌های آسیا گفت: «برخی معتقدند آن بازی، بهترین نمایش سال‌های اخیر تیم ملی بود، اما من چنین نظری ندارم. مطمئنم در جام جهانی عملکرد بهتری خواهید داشت، چون این توانایی را در شما می‌بینم.»

قلعه‌نویی با اشاره به اهمیت سال منتهی به جام جهانی خطاب به بازیکنان تأکید کرد: «در این سال باید بهترین نسخه از خودتان باشید؛ هم از نظر فنی و هم اخلاقی مراقب رفتار و عملکردتان باشید.»

او در پایان گفت: «دیدار مقابل قطر یک مسابقه بسیار مهم است. انتظار دارم همه بازیکنان با بالاترین سطح انگیزه و تمرکز در اردو حاضر باشند.»

تمرین نوبت عصر تیم ملی امروز در زمین چمن و با محوریت کار‌های تاکتیکی برگزار خواهد شد.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۷ خرداد
امروز شنبه ۱۷ خرداد
امروز شنبه ۱۷ خرداد
امروز شنبه ۱۷ خرداد